ζωδια για ελεύθερους 25/01 Τετάρτη

test-psyxologias-erimos

ζωδια για ελεύθερους 25/01 Τετάρτη

ζωδια κριός
Αυτό που εσείς θεωρείτε φιλικό ύφος, ενδέχεται να εκλαμβάνεται ως λίγο επιθετικό από ένα άτομο που δεν είναι τόσο εκδηλωτικό όσο εσείς. Γι’ αυτό εξάλλου λένε ότι τα ετερώνυμα έλκονται! Δοκιμάστε το χαμόγελο όταν κάνετε τις ερωτήσεις σας.

ζωδια ταύρος
Για τόσο σταθερή ιδιοσυγκρασία, διαθέτετε ένα απύθμενη πηγάδι πάθους! Εσείς φυσικά το ξέρετε, όμως τώρα θα έρθει στον δρόμο σας κάτι που θα κάνει τα αισθήματά σας να εκραγούν. Όλα μπορούν να γίνουν εξαιρετικά ενδιαφέροντα, εξαιρετικά γρήγορα.

 

ζωδια δίδυμοι
Σήμερα αρκεστείτε στο να δίνετε σημασία σε όσα συμβαίνουν γύρω σας, χωρίς να βιάζεστε για κανέναν και τίποτα. Θα παρατηρήσετε πράγματα που σας έχουν διαφύγει, ίσως και σημαντικά σημεία που τώρα αποκτούν άλλο νόημα σε σχέση με κάποια θέματα καρδιάς…

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Πρέπει να αναζητήσετε ένα μεσοδιάστημα χαλάρωσης μέσα στην πολυάσχολη μέρα σας! Βιώνετε μια φάση που είστε εξαιρετικά ευαίσθητοι, γι’ αυτό κάθε γλυκιά διακοπή θα κάνει καλό στην ψυχή σας. Τι θα λέγατε να βυθιστείτε σε ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια λέων
Έχετε υιοθετήσει έναν ιδιόρρυθμο τρόπο να υπολογίζετε τους ανθρώπους, που τον συνοδεύετε και με μια εξίσου εγωκεντρική συμπεριφορά. Αυτό που σας συστήνουν τα άστρα, είναι να μην αποζητήσετε για σήμερα όλη την προσοχή για τον εαυτό σας αλλά να δώσετε σημασία και στους ανθρώπους γύρω σας.

ζωδια παρθένος
Κάτι πάει να προκύψει στο ρομαντικό πεδίο αυτή την περίοδο, κάτι που σας έχει επηρεάσει πρακτικά και συναισθηματικά. Μετρήστε όλες τις παραμέτρους και θα έχετε ξεκάθαρη εικόνα για την πορεία που πρέπει να ακολουθήσετε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια ζυγός
Υπάρχει κάποια συνεχώς αυξανόμενη ένταση στην ατμόσφαιρα αυτή την περίοδο, που δεν αποκλείεται να προσδώσει ξαφνικές τροπές σε κάποιες ρομαντικές προσεγγίσεις. Μην προσπαθήσετε να σχηματίσετε καμία εικόνα για το πώς πρέπει να κυλήσουν τα πράγματα, αφήστε την αγάπη να κάνει τη δουλειά της και μπορεί να σας καταπλήξει!

ζωδια σκορπιός
Είστε έτοιμοι για μια ουσιαστική ανανέωση; Προετοιμαστείτε για μια ρομαντική ανανέωση! Τα άστρα θα σας ραίνουν αυτή την περίοδο με μπόλικη ενέργεια, για να διώξετε καθετί παλιό και να καλωσορίσετε καινούργια πράγματα. Η εξέλιξή τους ωστόσο, εξαρτάται από τους δικούς σας χειρισμούς και μόνο…

ζωδια τοξότης
Τα όνειρά σας προσπαθούν να αναδείξουν ένα σημαντικό μήνυμα από τον εσώτερο εαυτό σας αυτή την περίοδο. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στους συμβολισμούς. Δοκιμάστε μάλιστα να τα καταγράφετε από νωρίς, όσο ακόμα τα θυμάστε, προκειμένου να τα μελετήσετε αργότερα.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια αιγόκερως
Η περιδιάβαση στις προσωπικές σελίδες του διαδικτύου συντροφιά με τα καλά σας φιλαράκια, μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά αποδοτική αυτή την περίοδο. Θα μπορείτε να επισημαίνετε ο ένας στον άλλον τις λεπτομέρειες που σας ξεφεύγουν!

ζωδια υδροχόος
Τα συναισθήματά σας για μια συγκεκριμένη ρομαντική κατάσταση που έχει προκύψει τελευταία, είναι ακόμη αρκετά επιφανειακά. Ίσως δεν είστε προς το παρόν έτοιμοι να μοιραστείτε πράγματα από τον εαυτό σας. Τα άστρα σας συστήνουν να ακολουθήσετε το ένστικτό σας.

ζωδια ιχθύες
Αν έχετε την αίσθηση ότι το έτερό σας ήμισυ δεν σας λέει όλη την αλήθεια για κάποια πράγματα, να ξέρετε ότι έχετε απόλυτο δίκιο. Το βέβαιο είναι ότι κι εσείς αποκρύπτετε πολλά, άρα ξέρετε ποιοι είναι οι λόγοι που μπορεί να μπαίνει κάποιος σε αυτή τη διαδικασία…

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00