ζωδια για ελεύθερους 25/03 Σάββατο

zwdio-astrologia-aris-skorpios

ζωδια για ελεύθερους 25/03 Σάββατο

Ζωδια Κριος
Η θετική σκέψη συμβάλλει πολύ στην αναζήτηση της αληθινής αγάπης. Κρατήστε το κεφάλι ψηλά και περάστε τη μέρα σας με χαμόγελο. Ακόμη και αν φαίνεται ότι ο θεός Έρωτας σας ξέχασε, η αισιόδοξη στάση σας θα λειτουργήσει για καλό σας.

Ζωδια Ταυρος
Το αισθηματικό σας μπλέξιμο σας κάνει σκωτσέζικο ντους; Παρόλο που είναι πολύ εύκολο να αρχίσετε να κατηγορείτε τον εαυτό σας όταν απομακρύνεται, μην το κάνετε. Τα συναισθήματα μπορεί να δεχθούν ένα ηχηρό κτύπημα για λόγους που εσείς δεν μπορείτε να ελέγξετε. Κοιτάξτε την κατάσταση από μία εντελώς διαφορετική προοπτική.

 

Ζωδια Διδυμοι
Η σύγχυση μοιάζει να είναι το μεσαίο σας όνομα σήμερα. Καμαρώνετε για τον εαυτό σας επειδή κρατάτε όλα τα κανάλια επικοινωνίας ανοικτά, αλλά τον τελευταίο καιρό το αίσθημα σας μοιάζει να σας στέλνει συγκεχυμένα μηνύματα. Αντί να παρερμηνεύετε αυτές τις πράξεις, κάντε ένα διάλειμμα από το παιχνίδι της επικοινωνίας. Η επόμενη κίνηση δεν θα προέρθει από εσάς.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Η επικοινωνία είναι για εσάς μία μορφή τέχνης, οπότε μπορεί να εκπλαγείτε αν μάθετε ότι κάτι σημαντικό που αποκαλύψατε, έχει παρερμηνευτεί από κάποιον που είχατε σκοπό να εντυπωσιάσετε. Έχετε ακόμη χρόνο να ξεκαθαρίσετε τo μπέρδεμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Ζωδια Λέων
Στην πρώτη ένδειξη απελπισίας, το αίσθημα σας θα κάνει στροφή και θα τρέξει. Επικεντρωθείτε στο να επανακτήσετε την αυτοεκτίμηση σας και την εμπιστοσύνη σας πριν να φλερτάρετε κάποιο ιδιαίτερο άτομο. Πρέπει να είστε χαλαροί με τον εαυτό σας πριν μπορέσετε να πείσετε τους άλλους να κάνουν κάποια κίνηση.

Ζωδια Παρθενος
Ενώ σκέφτεστε διάφορα μέρη για να κάνετε μια ερωτική επαφή, μην αποκλείσετε το χώρο του γραφείου. Παρόλο που κανείς στενός συνεργάτης σας δεν κάνει την καρδιά σας να φτερουγίζει, μπορεί να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος σε κάποιο άλλο τμήμα της εταιρείας που εργάζεστε. Κρατείστε τα μάτια σας ανοικτά για πιθανούς υποψήφιους για να βγείτε ραντεβού.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Ζυγος
Τα κατάλοιπα από προηγούμενες σχέσεις πεθαίνουν δύσκολα. Ακόμη και αν βγαίνετε ραντεβού με νέα άτομα, μπαίνετε στον πειρασμό να τους συγκρίνετε με τις παλιές σας σχέσεις. Ζήστε το παρόν. Θα έπρεπε ήδη να έχετε μάθει από τα παλιά σας λάθη, γι’ αυτό μην παθαίνετε εμμονή με επίπονες αναμνήσεις.

Ζωδια Σκορπιος
Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες είναι μαγικές σήμερα. Χρησιμοποιήστε τες σωστά με το να στείλετε κάποιο ηλεκτρονικό μήνυμα στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Βρεθείτε με φίλους και διασκεδάστε. Μπορείτε ακόμη να μιλήσετε στο αφεντικό σας για μια πιθανή αύξηση στον μισθό σας. Τα πάντα είναι πιθανά.

Ζωδια Τοξοτης
Οι συντηρητικές σας απόψεις σχετικά με το σεξ μπορεί να στείλουν λανθασμένα μηνύματα σε κάποιον που σας ενδιαφέρει. Πριν μπείτε στη διαδικασία να κάνετε λίστα με όσα σας ανάβουν και σας ξενερώνουν, σκεφτείτε πως θα γίνουν αντιληπτά. Λίγο μυστήριο θα συμβάλλει θετικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζωδια Αιγόκερος
Η πολλή ζωτικότητα που έχετε θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη σήμερα. Τα εργασιακά σας σχέδια συνεχίζουν να συσσωρεύονται όσο η κοινωνική σας ζωή σφύζει από ευχάριστες δραστηριότητες. Ευτυχώς, τα επίπεδα της ενέργειας σας μπορούν να ανταποκριθούν στο γεμάτο τρόπο ζωής σας.

Ζωδια Υδροχοος
Η λέξη «κουρασμένοι» δεν μπορεί καν να περιγράψει το πώς αισθάνεστε. Εξαντλημένοι και έτοιμοι να κοιμηθείτε κανα χρόνο, είναι εμφανές ότι χρειάζεστε ένα διάλειμμα. Πριν σας πάρει ο ύπνος επάνω στο γραφείο σας, ζητήστε μερικές μέρες άδεια ώστε να ξεκουραστείτε και να ανανεωθείτε.

Ζωδια Ιχθυες
Η σκληρή σας δουλειά σήμερα θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από συνάδερφους και φίλους. Αντί να αναζητάτε λαίμαργα να είστε στο προσκήνιο, γιατί δεν αφήνετε και στους άλλους μια ευκαιρία να λάβουν κάποια αναγνώριση; Εξάλλου χωρίς αυτούς, δεν θα ήσασταν αυτοί που είστε σήμερα.