ζωδια για ελεύθερους 25/04 Τετάρτη

noima-zwis

ζωδια για ελεύθερους 25/04 Τετάρτη

ζωδια Κριός
Η ικανότητά σας να αποφεύγετε την αμηχανία με χιούμορ είναι αναζωογονητική, γι’ αυτό μην προσπαθείτε τόσο πολύ να ελέγξετε τα λόγια σας. Αφήστε τη συζήτηση να κυλήσει φυσικά. Αν φωνάξετε το άτομο που σας συνοδεύει με λάθος όνομα, απλά γελάστε με αυτό. Δεν είναι η πρώτη φορά και δεν θα είναι και η τελευταία.

ζωδια Ταύρος
Τα τηλεφωνήματα αργά τη νύχτα σημαίνουν συγκεκριμένα πράγματα: είτε κάποιος έχει πεθάνει ή κάποιος είναι ξαναμμένος. Οι πιθανότητες τείνουν προς το δεύτερο. Το αν θα ανταποκριθείτε σε αυτό το τηλεφώνημα, είναι δική σας επιλογή. Απλώς να γνωρίζετε το εξής: τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει, μην σας ξεγελούν τα μεγάλα λόγια. Αν το κάνετε, να έχετε πλήρη επίγνωση για το πού μπλέκετε.

 

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Δίδυμοι
Η σημερινή μέρα ζητάει κατάλληλη επικοινωνία. Γι’ αυτό μην στείλετε μηνύματα ή e-mail, όταν το ζητούμενο είναι η επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο. Το ζήτημα είναι να συμπεριφέρεστε στους άλλους με τον τρόπο που θα θέλατε να σας συμπεριφερθούν. Αν πρόκειται να παρατήσετε κάποιον, σεβαστείτε τον και απογοητεύστε τον όσο πιο μαλακά μπορείτε.

ζωδια Καρκίνος
Δεν είστε και πολύ αυθεντικοί τώρα τελευταία. Είναι φόβος; Εγωισμός; Αν ρίχνετε πολλά δολώματα αλλά πιάνετε λίγα ψάρια, ίσως ήρθε η στιγμή να αποκαλύψετε περισσότερα για τον εαυτό σας. Εξάλλου, αν δεν είστε αυθεντικοί με τους ανθρώπους που συναντάτε, πώς περιμένετε να προοδεύσετε αληθινά;

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Βρίσκεστε στον παράδεισο των παρτάκηδων/γουρουνιών. Αυτό το ραντεβού σας άφησε να αισθάνεστε μετέωροι. Το πρόβλημα είναι ότι εκείνος ή εκείνη δεν σας έχει πάρει τηλέφωνο εδώ και μέρες. Αντί να παίζετε χαζά, παιδικά παιχνιδάκια με το μυαλό των άλλων, φερθείτε σαν ενήλικες. Τηλεφωνήστε και ρωτήστε τι συμβαίνει. Εξάλλου, αξίζετε να γνωρίζετε πού βρίσκονται τα πράγματα.

ζωδια Παρθένος
Μια μικρή απελπισία, δεν αποτελεί δικαιολογία για να περιορίσετε τις ηθικές σας αξίες ή τις προϋποθέσεις που θεωρείτε απαραίτητες. Μην συμβιβάζεστε, επειδή έχει περάσει κάποιος καιρός από τότε που είχατε κάποια σεξουαλική επαφή. Γνωρίστε αυτό το άτομο πριν πάτε μαζί του στο κρεβάτι – ονομάζεται ψυχολογική αξιολόγηση και θα ήταν έξυπνο από μέρους σας να δώσετε τη δέουσα προσοχή.

ζωδια Ζυγός
Δεν πρόκειται ακριβώς για αναβλητικότητα. Απλά δεν θέλετε να φαίνεστε υπερβολικά διαθέσιμοι. Όταν ανταποκρίνεστε σε αυτό το πρώτο ή το δεύτερο ραντεβού, όλα είναι θέμα συγχρονισμού. Μην σηκώνετε απευθείας το τηλέφωνο. Αφήστε το μυστήριο να μεγαλώσει – λίγη ένταση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

zwdia-fotia

ζωδια Σκορπιός
Αν η ζωή σας απογοητεύει, γιατί δεν ενδίδετε σε λίγο περιστασιακό σεξ; Αλλά πριν αφήσετε τα σώματα να μιλήσουν, θέστε κάποιους βασικούς κανόνες. Με αυτό τον τρόπο κανείς δεν θα πληγωθεί, και όλα τα μέρη θα έχουν προειδοποιηθεί. Δεν έχετε λάβει κάποιο τηλεφώνημα για περιστασιακό σεξ; Ήρθε η ώρα να βρείτε κάποιο.

ζωδια Τοξότης
Η δυναμική σας εξελίσσεται θετικά σήμερα. Βλέπετε την ομορφιά παντού και αυτό φαίνεται – η αύρα σας είναι φωτεινή όσο ποτέ. Αρχίστε να προχωράτε, λοιπόν. Αυτή η σπάνια ενέργεια διατίθεται χωρίς συνέπειες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Αιγόκερως
Ναι, βρίσκεστε σε αποστολή από το σύμπαν – απλά μην χάνετε τα βήματά σας στην πορεία. Προσέξτε ιδιαιτέρως αυτά που κάνετε. Εξάλλου, μια εσφαλμένη λεπτομέρεια ή κάποιο e-mail που παρερμηνεύθηκε, μπορούν να σας φέρουν σε δύσκολη θέση με κάποιο ξεχωριστό άτομο.

ζωδια Υδροχόος
Η δυναμική είναι με το μέρος σας στην παρούσα φάση και δεν γίνεται να χάσετε. Ευτυχώς! Βρίσκεστε επιτέλους σε μια καλή θέση στη ζωή σας. Πριν δεσμευτείτε και πάλι για τα καλά, ταξιδέψτε λίγο – μόνοι σας. Βγείτε έξω και εξερευνήστε τον κόσμο. Ήρθε η ώρα να εκμεταλλευτείτε την αξιοζήλευτη οικογενειακή σας κατάσταση.

ζωδια Ιχθύες
Όσο αφορά τα ραντεβού, τίποτα δεν σας πηγαίνει όπως το θέλετε. Γιατί; Επειδή παίρνετε τα πάντα τόσο σοβαρά! Χαλαρώστε λίγο. Δεν πρόκειται να παντρευτείτε αυτό τον άντρα ή αυτή τη γυναίκα – έχετε βγει απλά για δείπνο και σινεμά. Τι είναι τόσο δύσκολο πια;