ζωδια για ελεύθερους 25/05 Πέμπτη

erwtikes-11414

ζωδια για ελεύθερους 25/05 Πέμπτη

ζωδια Κριος
Τα άστρα σας δίνουν φανταστικές ευκαιρίες σήμερα. Θυμάστε εκείνο το θέμα που θέλατε να ξεκινήσετε πριν μήνες; Βρείτε κάποιον τρόπο να το πραγματοποιήσετε. Δεν θα αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα – σε αυτό θα συμβάλλει και η έμφυτη εξυπνάδα σας.

ζωδια Ταυρος
Δεν τα πηγαίνετε καλά με την αναζήτηση συντρόφου αυτή την περίοδο; Τα άστρα λένε ότι έφτασε η ώρα να διαφοροποιηθείτε. Γιορτάστε τη Νέα Σελήνη κάνοντας μια εντελώς διαφορετική δραστηριότητα. Δοκιμάστε γυμναστική για ενήλικες, χορέψτε μαζί με άλλα ζευγάρια, κάντε αερόμπικ στο νερό – βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και παρακολουθήστε τα πράγματα να γίνονται πραγματικά ενδιαφέροντα.

 

ζωδια Διδυμοι
Κάποιος βρίσκει τη σιωπή σας απίστευτα συναρπαστική, γι’ αυτό φυλάξτε τα λόγια σας και επικοινωνήστε με βλέμματα και χειρονομίες. Μείνετε μακριά από ανθρώπους και μέρη, που σας ωθούν να βγάλετε τον αντιπαθητικό σας εαυτό.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Έχετε ευθύνη να χρησιμοποιείτε συνετά το πάθος και τη δύναμή σας. Κάποιος, ο οποίος δεν σας ελκύει απαραίτητα με «εκείνο» τον τρόπο, σας θέλει. Να είστε ειλικρινείς, ξεκάθαροι και να συμπεριφερθείτε με λεπτότητα.

zwdia-66

ζωδια Λεων
Δεν είναι και πολύ καλή στιγμή για να ανησυχείτε. Δεν είστε σε θέση να ελέγξετε τους αλλόκοτους ανθρώπους και τις τρελές καταστάσεις που επικρατούν στη ζωή σας, γι’ αυτό σταματήστε να προσπαθείτε να το χειριστείτε και προχωρήστε. Μπορείτε αντ’ αυτού να στραφείτε σε ελκυστικά άτομα, που χρειάζονται την προσοχή σας.

ζωδια Παρθενος
Ξεκαθαρίστε μια μακροχρόνια έριδα με κάποιο μέλος της οικογένειας σήμερα. Τα άστρα χρειάζονται την ενέργειά σας στον τομέα των ερωτικών σχέσεων ακριβώς τώρα. Αποκτήστε δυναμική και ετοιμαστείτε να γνωρίσετε ένα εξαιρετικά συναρπαστικό άτομο.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Ζυγος
Μερικές φορές, τα αντίθετα δεν έλκονται. Στην πραγματικότητα, μπορεί να αισθανθείτε πιο άνετα με ένα άτομο ακριβώς σαν εσάς. Αν είστε αναποφάσιστοι σχετικά με κάποιο πιθανό φλερτ, προχωρήστε παρακάτω. Αυτή η σχέση μπορεί να μην καταφέρει να ξεπεράσει την ένταση των διαφορετικών αξιών.

ζωδια Σκορπιος
Συγκρατήστε τη δυναμική σας αυτή την περίοδο. Το σύμπαν σας λέει να τα δώσετε όλα αλλά η λογική σας λέει να τα αφήσετε όλα μετέωρα. Αν βιαστείτε να κάνετε κάτι, μπορεί να χάσετε όλο το ρομαντισμό. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και κόψτε ταχύτητα. Το παν τώρα, είναι το ταξίδι.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

ζωδια Τοξοτης
Μια μεγάλη απόφαση που πρέπει να πάρετε βρίσκεται μπροστά σας, γι’ αυτό ζυγίστε τις επιλογές σας. Το πρώτο βήμα: πάρτε το χρόνο σας. Παρόλο που δεν πρόκειται για κάποιο επείγον ζήτημα, είναι κάτι σοβαρό. Αποφασίστε τι είστε διατεθημένοι να θυσιάσετε και αποδεχτείτε το.

ζωδια Αιγοκερως
Η κατάσταση που έχετε μπροστά σας, μπορεί να αποδειχθεί η μεγαλύτερη ευκαιρία που είχατε ποτέ ή κάποιο σχέδιο που δεν έχει υπολογιστεί σωστά. Το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τη δική σας προσέγγιση και την προσοχή σας στη λεπτομέρεια. Αν κάτι έχει αρνητική απήχηση στο ένστικτό σας, αποχωρήστε αμέσως.

zwdia shmera

ζωδια Υδροχοος
Σήμερα θα βιώσετε μια μεγάλη αλλαγή. Αυτό το αίσθημα; Προχωρά προς μια νέα κατεύθυνση. Είτε πρόκειται για μια επίμονη ματιά ή ένα ραντεβού με τα όλα του, μείνετε στη θέση σας, χαλαρώστε και αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν.

ζωδια Ιχθυες
Τα σχέδιά σας αλλάζουν με την ταχύτητα που ανοιγοκλείνετε τα μάτια σας, όταν ένα ερωτικό ενδιαφέρον μπαίνει στο προσκήνιο. Ακόμη και αν αυτό δεν σας εκπλήσσει, είστε λίγο σοκαρισμένοι που συνέβη τόσο σύντομα. Κάντε τις αλλαγές που χρειάζονται – θα καταφέρετε να ταιριάξετε στην κατάσταση.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia