ζωδια για ελεύθερους 25/06 Κυριακή

erwtikes-22314

ζωδια για ελεύθερους 25/06 Κυριακή

ζωδια Κριος
Αυτή την περίοδο μπορεί να μετακινείται η επικέντρωσή σας σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας από τον ενθουσιασμό για κάτι καινούργιο, στη σκέψη για το τι θα κρατήσει στο χρόνο. Είναι μια σίγουρη σχέση πραγματικά κατάλληλη; Ξαφνικά αυτό μπορεί να μετράει περισσότερο για εσάς.

ζωδια Ταυρος
Ακόμη και αν δεν ψάχνετε για κάποια σχέση, τα άστρα σας λένε ότι έχετε καλή σύνδεση με τους άλλους. Προσέξτε για μια αλληλεπίδραση με λίγη φλόγα. Αν απλώς απολαμβάνετε την ελευθερία σας, θα διασκεδάσετε πάρα πολύ αυτή την περίοδο.

 

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Νεας Σεληνης αναλυτικα  για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Διδυμοι
Μπορεί να έχετε περισσότερες ερωτήσεις από όσο συνήθως σε ό,τι αφορά τα ερωτικά ζητήματα και οι απαντήσεις μοιάζουν να σας διαφεύγουν. Απλώς ψάξτε το λίγο – κοιτάξτε βαθύτερα στην καρδιά σας, αναζητήστε για κάποιο καινούργιο στοιχείο και ρίξτε μια ματιά γύρω σας.

ζωδια Καρκινος
Είστε πολύ καλοί ακροατές αυτή την περίοδο και τίποτα δεν είναι πιο σέξι από να θεωρείτε και εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας συναρπαστικό. Κάντε εύστοχες ερωτήσεις, απαντήστε με χιούμορ σε αυτά που σας ρωτάνε και μην ξεχνάτε το σημαντικότερο: τη γλώσσα του σώματος.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λεων
Ακόμη και αν νομίζετε ότι ξέρετε τι συμβαίνει στον ερωτικό τομέα, βρίσκεστε σίγουρα σε γκρίζα ζώνη τώρα. Αναγνωρίστε ότι η κατάσταση μπορεί να είναι περισσότερο περίπλοκη – εντονότερη και πιθανώς υπέροχη.

ζωδια Παρθενος
Το χάρισμα που έχετε, σημαίνει ότι μπορείτε να τα πάτε καλά με τον οποιονδήποτε αυτή τη στιγμή και η ευκολία με την οποία συναναστρέφεστε με τους άλλους είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη. Μην εκπλαγείτε αν ελκύετε μερικούς καινούργιους θαυμαστές!

ζωδια Ζυγος
Η ομορφιά βρίσκεται στη ματιά εκείνου που τη βλέπει κι εσείς έχετε την ικανότητα να τη βρίσκετε στα πιο ασυνήθιστα μέρη – και ανθρώπους – τώρα. Αφήστε τους δημοφιλείς στους άλλους – αυτός που θα κερδίσει την καρδιά σας, πρέπει να είναι μοναδικός.

zwdia-fotia

ζωδια Σκορπιος
Αν αντιδράσετε παρορμητικά μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω τώρα αλλά αυτό ήδη το ξέρατε. Προσπαθήστε να ελέγξετε λίγο την τόλμη σας αλλιώς μπορεί να καταλήξετε με περισσότερο ενθουσιασμό από όσο αντέχετε.

ζωδια Τοξοτης
Το να ρωτήσετε κάποιο καινούργιο άτομο στη ζωή σας για τα βασικά, μπορεί να μοιάζει πεζό αλλά έχετε την ικανότητα να τους εκμαιεύετε πράγματα με διασκεδαστικούς και ενδιαφέροντες νέους τρόπους – και ναι, οι απαντήσεις είναι σημαντικές, ιδιαίτερα τώρα.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Νεας Σεληνης αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Αιγοκερως
Συνεχίστε να περιμένετε τη σωστή στιγμή για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και μπορεί να περιμένετε για πολύ, μα πάρα πολύ καιρό. Βρείτε έναν ανάλαφρο τρόπο να τα εκφράσετε – ένα φιλικό κομπλιμέντο, μια συνηθισμένη πρόσκληση – και κάντε το!

ζωδια Υδροχοος
Αν δεν είστε ενθουσιασμένοι, φαίνεται αμέσως στο πρόσωπό σας και ειλικρινά δεν θέλετε να φανείτε αγενείς. Κάντε μερικές περίεργες ερωτήσεις για να διασκεδάσετε εσείς ή βρείτε έναν τρόπο να προχωρήσετε παρακάτω και να βρείτε κάποιο νέο ενδιαφέρον.

ζωδια Ιχθυες
Συνδυάστε τις δημιουργικές σας ικανότητες (που είναι πάντα φανταστικές) με τη ρομαντική σας φύση (που είναι περισσότερο σέξι από ποτέ), ανακατέψτε καλά και δείτε όλα τα ωραία πράγματα που μπορείτε να καταφέρετε. Ποιο θα είναι το μυστικό σας συστατικό;

zwdia shmera