ζωδια για ελεύθερους 25/06 Σάββατο

oneira-krifi-simasia-oneirwn

ζωδια για ελεύθερους 25/06 Σάββατο

ζωδια κριός
Ίσως να σας ενοχλεί τον τελευταίο καιρό να βλέπετε τους πάντες γύρω σας ζευγαρωμένους, εκτός από εσάς. Να θυμάστε όμως ότι δεν βρίσκεστε σε κιβωτό! Η αγάπη θέλει τον χρόνο της και κινήσεις ανάλογες με τους δικούς της υπολογισμούς. Να είστε υπομονετικοί και η μοίρα ξέρει να παίξει τον δικό της ρόλο.

ζωδια ταύρος
Αν μια γνωριμία σας φαίνεται ότι προχωρά με πολύ αργό ρυθμό, προσπαθήστε να της δώσετε μια ώθηση ενεργώντας λίγο πιο επιθετικά – μέσα από τον ρομαντισμό. Φροντίστε να κάνετε γνωστές τις προθέσεις σας σε αυτό το ιδιαίτερο άτομο, αφού καταφέρετε να βγείτε ραντεβού μαζί του. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να αποφασίσετε να δράσετε!

 

ζωδια δίδυμοι
Δεν μπορείτε να προσδιορίσετε αν ένα άτομο που σας ενδιαφέρει, τρέφει αμοιβαία αισθήματα για εσάς. Πρέπει λοιπόν να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας, γι’ αυτό κάντε του την πρόταση να πιείτε μαζί έναν καφέ. Όσο πιο χαλαρό κρατήσετε το κλίμα, τόσο πιο εύκολη θα γίνει και η προσέγγιση.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Κάποιες φορές είναι καλό να αντιστρέφονται οι όροι… Η αντανάκλαση καταστάσεων ή ατόμων, μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα αποδοτική, όταν θέλετε να κατανοήσετε τι είναι αυτό που πάει στραβά στις σχέσεις σας. Βγάλτε από πάνω σας – και μέσα σας – τα περιττά βάρη, ξεπεράστε παλιές προδοσίες και απογοητεύσεις και ελευθερώστε τον εαυτό σας. Έτσι θα μπορέσετε να κάνετε μια φρέσκια αρχή.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια λέων
Σήμερα αφιερώστε χρόνο για να βοηθήσετε ένα άτομο σε αυτό που χρειάζεται, αντί της συνήθειάς σας να ακούτε το αίτημα αλλά να το προσπερνάτε… Δίνοντας προτεραιότητα σε ένα φιλικό άτομο αντί των δικών σας υποχρεώσεων, η κίνηση θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα. Αρκεί μόνο κι εσείς από την πλευρά σας να δώσετε απρόσκοπτα την προσοχή σας εκεί.

ζωδια παρθένος
Μήπως έχετε την αίσθηση ότι ο Έρωτας έχει επιλέξει διαφορετικά στέκια από τα δικά σας; Κι όμως, μην αποκλείετε την περίπτωση να σας κατασκοπεύει στον χώρο εργασίας σας, μέσα από τα μάτια ενός συνεργάτη. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σας θαυμάζει ένα άτομο του εργασιακού σας περιβάλλοντος, γι’ αυτό ανοίξτε τα μάτια σας και τεντώστε τις κεραίες σας!

ζωδια ζυγός
Φλερτάρετε ένα άτομο που δεν έχει προσέξει καθόλου τις ματιές σας όλο νάζι, τα μαλλιά σας που τα παίζετε με τα δάκτυλα, τα χαμόγελά σας. Φυσικά αυτό σας αφήνει μια παράξενη αίσθηση, σαν να είστε φάντασμα! Η συμβουλή είναι να μην το πάρετε καθόλου προσωπικά και να μην συνεχίσετε την προσπάθειά σας εδώ. Είναι εμφανές ότι αυτό το άτομο δεν είναι κατάλληλο για εσάς.

zwdia - love

ζωδια σκορπιός
Αναζητάτε ιδέες εξόδου, κατάλληλες για το πρώτο ραντεβού; Δώστε μια ξεχωριστή νότα, επιλέγοντας κάτι διαφορετικά από τα συνηθισμένα μπαράκια και κλαμπ. Μάθετε τι αρέσει στο άλλο άτομο και κατευθυνθείτε σε ένα θεματικό μπιστρό, ένα θερινό σινεμά που παίζει κλασικές ταινίες, μια βόλτα στα σοκάκια της Πλάκας. Όλο αυτό θα δώσει και μια πολύ ρομαντική νότα στη συνάντησή σας.

ζωδια τοξότης
Έχετε προσέξει κάποια ασυνήθιστα σχόλια που σας απευθύνει τελευταία ένα άτομο μέσα από τον εργασιακό σας χώρο; Ίσως να θέλει να σας στείλει το μήνυμα ότι τρέφει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εσάς. Αναζητήστε τα μάτια του εν λόγω ατόμου στη διάρκεια της μέρας, για να δείτε αν σας παρατηρεί. Αν κι εσείς ενδιαφέρεστε, μην το καθυστερήσετε καθόλου. Το καλοκαιράκι είναι εδώ!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια αιγόκερως
Ο επιμένων νικά, και αυτό ισχύει ακόμη και για τον έρωτα. Μόνο η επιμονή θα σας φέρει καλά αποτελέσματα, αρκεί να παραμείνετε προσηλωμένοι στους ρομαντικούς σας στόχους. Θεωρήστε δεδομένο ότι ο Έρωτας είναι με το μέρος σας, και μόνο θετικά σας περιμένουν στην πορεία.

ζωδια υδροχόος
Αν τα αισθήματά σας προς ένα στενό φιλικό σας πρόσωπο έχουν αρχίσει να γίνονται πιο έντονα και να παίρνουν μια πιο ιδιαίτερη χροιά, μην το παλέψετε. Ίσως αυτή η νέα τρυφερότητα να μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι που θέλετε και οι δύο. Αλλά δεν θα το μάθετε, αν δεν τολμήσετε. Αφήστε την αγάπη να αναλάβει τα ηνία.

ζωδια ιχθύες
Μήπως προστρέχετε για βοήθεια σε όλα τα άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος, παραπάνω από όσο νομίζετε; Παραμένοντας θετικοί και αισιόδοξοι στο παιχνίδι του έρωτα, εμπνέετε και άλλα αδέσμευτα άτομα να ακολουθήσουν τη δική σας τακτική. Δώστε τις συμβουλές σας απλόχερα σε όποιον βλέπετε να χρειάζεται μια ώθηση στην αυτοπεποίθησή του.

zwdia-zodia-astrologia-65