ζωδια για ελεύθερους 25/07 Δευτέρα

zwdia-savvatokyriako-27-29-6

ζωδια για ελεύθερους 25/07 Δευτέρα

ζωδια κριός
Όσα βλέπετε στον ύπνο σας, μπορεί να είναι ιδιαίτερα σύμβολα που έχουν μεγάλη σημασία για την προσωπική σας ζωή. Συντονιστείτε με το υποσυνείδητό σας, γιατί κρατά τις απαντήσεις για τις ώρες που είστε ξύπνιοι! Μην το γελάτε καθόλου: τα όνειρά σας προσπαθούν να σας πουν κάτι.

ζωδια ταύρος
Νιώθετε ένα βλέμμα πάνω σας για αρκετή ώρα, ένα άτομο αλλάζει την πορεία του μόνο και μόνο για να περάσει από κοντά σας. Αυτά είναι σημάδια που πρέπει να τους δώσετε σημασία. Οι ρομαντικές ευκαιρίες ενδέχεται να παραμονεύουν στα πιο απρόβλεπτα σημεία, γι’ αυτό κάντε τις κινήσεις σας αν νιώσετε τις ανάλογες δονήσεις. Αν διστάσετε, μπορεί να τα καταστρέψετε όλα.

 

ζωδια δίδυμοι
Το θέμα είναι ότι το θέλετε αυτό το ανεξέλεγκτο, τρελό συναίσθημα! Για εσάς, η ένταση που φτάνει στα όρια της εμμονής ισούται με πάθος. Στην προκειμένη περίπτωση, δεν είναι έτσι. Αν εμπλακείτε σε μια τέτοιου είδους σχέση, θα έχει λήξη πριν προλάβετε να αφήσετε την οδοντόβουρτσά σας στο μπάνιο του εν λόγω ατόμου…

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Οι εργασιακοί χώροι είναι επικίνδυνοι για να αναμιγνύεται τη δουλειά με τη διασκέδαση. Ωστόσο αν υπάρχει διαφορά ορόφων, πολλά γίνονται πιο ασφαλή. Στην επόμενη επαγγελματική συνάθροιση, φλερτάρετε και γνωρίστε όσα άτομα θέλετε, αρκεί να μην ανήκουν στη δική σας εταιρία! Το σίγουρο είναι ότι θα έχετε να συζητήσετε αρκετά κοινά θέματα.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Ένα ενδιαφέρον άτομο χρειάζεται τη βοήθειά σας, ακόμη κι αν ακόμη δεν το γνωρίζει. Αναζητήστε ευκαιρίες για να προσφέρετε τις γνώσεις σας, γιατί είναι δεδομένο ότι οι ικανότητες σε κάποια πράγματα είναι ερεθιστικές! Ορμήστε λοιπόν και σώστε την κατάσταση, για να πάρετε και την ανταμοιβή σας…

ζωδια παρθένος
Το κεφάλι σας σφυροκοπάει από την ένταση του πάθους και της χημείας!
Ωραία είναι όλα αυτά, όμως μια καλή σχέση χρειάζεται και καλές δόσεις φιλίας και συμβατότητας. Τα πυροτεχνήματα θα είναι φαντασμαγορικά για ένα χρονικό διάστημα. Σε τι θα επενδύσετε μακροπρόθεσμα;

zwdia shmera

ζωδια ζυγός
Μια ένταση με έναν άτομο του επαγγελματικού ή του φιλικού σας περιβάλλοντος, ενδέχεται να σας φέρει στα όριά σας σήμερα. Για να μην περάσει αυτή η μέρα – πόσο μάλλον όλη η εβδομάδα – με αυτή την ατμόσφαιρα ή για να μην επιδεινωθεί, βρείτε τη ρίζα του προβλήματος. Μην επιτρέψετε σε κάτι που μπορεί να επιλυθεί με λίγες λέξεις, να επιφέρει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

ζωδια σκορπιός
Τα πάντα σήμερα αφορούν τη διασκέδαση, γι’ αυτό ακολουθήστε κι εσείς το ρεύμα. Ανοίξτε κουβέντες με όποιο άτομο σας «γυαλίσει» όπου κι αν βρεθείτε, και φροντίστε να κάνετε τουλάχιστον μία νέα γνωριμία. Τραγουδήστε ενόσω είστε στο αμάξι ή στο μπάνιο σας. Αφήστε την καλή διάθεση να σας παρασύρει!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια τοξότης
Η γνωριμία με αγνώστους είναι ένα πράγμα, η έξοδος με τα φιλαράκια σας είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Αντί να αναζητάτε τη διασκέδαση μόνοι, σε μέρη που δεν γνωρίζετε κανένα, σήμερα βρεθείτε με την παρέα σας. Δεν έχει σημασία αν η συνάντηση θα είναι απογευματινή ή βραδινή, σημασία έχει να χαρείτε αυτές τις κοινές σας στιγμές.

ζωδια αιγόκερως
Η υπομονή είναι αρετή. Όσο τετριμμένο κι αν ακούγεται αυτό, όταν το θέμα αφορά την προσωπική σας ζωή, πρέπει να το ασπαστείτε. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε στη διαδικασία των γνωριμιών, μέχρι να φτάσετε στο ιδανικό άτομο.

ζωδια υδροχόος
Σε κάποια στιγμή σήμερα, ενδέχεται να δυσκολέψουν τα πράγματα. Η συμβουλή; Γελάστε! Η ψυχαγωγία ακόμη και στις γκάφες σας, θα διατηρήσει το κέφι σας σε υψηλά επίπεδα και θα απομακρύνει κάθε αρνητισμό. Μη διστάσετε καθόλου να γελάσετε δυνατά, ακόμη κι αν είστε στον επαγγελματικό σας χώρο. Το πολύ-πολύ να παρασύρετε και άλλα άτομα, μοιράζοντας τη θετική σας ενέργεια.

zwdia-66

ζωδια ιχθύες
Αν νιώθετε ότι δεν έχετε άλλες διεξόδους, θα είναι καλό σήμερα να προσεγγίσετε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας – ακόμη και τους γονείς σας αν έχετε την ανάλογη άνεση – για να ζητήσετε τη συμβουλή τους στο προσωπικό σας πρόβλημα. Η οπτική τους όσο αφορά την αγάπη και το σεξ είναι πολύ πιο σύγχρονη απ’ όσο φαντάζεστε, κι αυτό οφείλεται στη σοφία που φέρνει η ηλικία.

zwdia