ζωδια για ελεύθερους 25/07 Τρίτη

erwtiki-astrologia-afroditi-zwdio-tayros

ζωδια για ελεύθερους 25/07 Τρίτη

Ζωδια Κριος
Το να χάνετε την ψυχραιμία σας, δεν θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το θυμό που σας διακατέχει – το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να διώξετε αυτόν/αυτήν που σας ενδιαφέρει. Μετρήστε ως το δέκα πριν απελευθερώσετε την οργή σας και στο μεταξύ μπορεί να δείτε το θυμό σας να εξαφανίζεται.

Ζωδια Ταυρος
Ποντάρετε σε αυτά που λέτε. Πάντα έχετε καλές ιδέες σχετικά με το πώς να ζωηρέψετε τις ερωτικές ζωές των φίλων σας – γιατί δεν ακολουθείτε τις δικές σας συμβουλές και για τον εαυτό σας; Σκεφτείτε το σαν ένα κοινωνικό πείραμα και εσάς ως τον επικεφαλής επιστήμονα.

 

Ζωδια Διδυμοι
Η φλυαρία μπορεί να αποβεί τόσο καταστροφική, όσο και το να μη μιλάτε καθόλου στις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους. Ο τρόπος που εκφράζεστε με τον λόγο είναι πραγματικά εντυπωσιακός. Απλώς σιγουρευτείτε ότι δεν είναι υπερβολικός για κάποιον/α. Μάθετε να διαβάζετε τη γλώσσα του σώματος.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Αυτό που έχετε εκεί, είναι μια πιθανόν επιτυχημένη προσπάθεια να επικοινωνήσετε. Καταφέρνετε να ξεπεράσετε τα πιο σοβαρά ζητήματα με έναν ανάλαφρο και έξυπνο τρόπο. Οτιδήποτε και αν έχετε να πείτε, αξίζει να ακουστεί.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Λεων
Ζείτε τη ζωή σας με γρήγορους ρυθμούς ή αισθάνεστε σαν να είστε μονίμως κολλημένοι στην κίνηση; Χαλαρώστε λίγο τους ρυθμούς σας και κατεβάστε ταχύτητα. Όταν η ζωή σας γίνει λίγο πιο χαλαρή και γλυκιά, θα επικεντρώσετε την προσοχή σας στον έρωτα.

Ζωδια Παρθενος
Ζητήστε από το σύμπαν συμβουλές για το πώς να χειριστείτε την ερωτική σας ζωή και θα τις πάρετε. Απλά να θυμάστε ότι μπορεί να μην φτάσει σε εσάς με τους παραδοσιακούς τρόπους ή μια κι έξω. Μάθετε να διαβάζετε τα γραμμένα, με βάση τη διαίσθησή σας.

Ζωδια Ζυγος
Το να αφήνεστε και να μιλάτε ανεξέλεγκτα, μπορεί να σας βάλει σε κάθε είδους ευχάριστους μπελάδες. Συνήθως είστε τόσο προσεκτικοί, ζυγίζετε κάθε σας λέξη και προσέχετε να μην πληγώσετε τα αισθήματα των άλλων. Αυτή τη φορά εκφράστε ειλικρινά την άποψή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ζωδια Σκορπιος
Δεν έχετε χρόνο για ανόητα παιχνίδια σε ότι αφορά τον έρωτα. Ξέρετε τι θέλετε και πότε το θέλετε. Ελάτε… ευθυμήστε λίγο! Κάποιο υπέροχο άτομο θέλει να σας δείξει πόσο διασκεδαστικός μπορεί να γίνει ο έρωτας, αρκεί να του δώσετε μια ευκαιρία.

Ζωδια Τοξοτης
Ξαφνικά συνδέετε μέχρι τώρα άσχετες σκέψεις και έννοιες μεταξύ τους. Αυτή η ενέργεια βρίσκει εφαρμογή και στις σχέσεις. Τώρα μπορεί να δείτε προοπτικές σε ένα πρόσωπο που βλέπατε μόνο σαν φίλο/η.

Ζωδια Αιγοκερως
Η επιρροή των άστρων αυξάνει ακόμη περισσότερο τη γήινη γοητεία σας. Η διάθεσή σας ταιριάζει τώρα σε μεγάλες συγκεντρώσεις και θορυβώδη πάρτι. Με άλλα λόγια, όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις ερωτικές επαφές.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζωδια Υδροχοος
Οι εξωφρενικές ιδέες που έχετε στον τομέα των ερωτικών σχέσεων είναι απολαυστικές, ιδιαίτερα όταν συνδυάζονται με τη συμπαντική ενέργεια που σας περιβάλλει σήμερα. Απλά σιγουρευτείτε ότι γνωρίζετε σε ποιους απευθύνεστε, πριν αρχίσετε να μοιράζεστε τις απόψεις σας.

Ζωδια Ιχθυες
Η διάθεσή σας για φλερτ είναι σε υψηλά επίπεδα. Αλλά απλώς επειδή είστε άσοι στο να παίζετε με την καρδιά κάποιου, δεν σημαίνει ότι θα έπρεπε και να το κάνετε. Φυσικά ταυτίζεστε τόσο συναισθηματικά με τους άλλους, που ούτως ή άλλως δεν θα θέλατε κάτι τέτοιο. Καλά… τις περισσότερες φορές.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Ν Σεληνης αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις