ζωδια για ελεύθερους 25/08 Πέμπτη

ζωδια για ελεύθερους 25/08 Πέμπτη

ζωδια κριός
Μην χάνετε το καλό σας γούστο, ειδικά όταν βρίσκεστε με άλλους ανθρώπους. Οι καλοί τρόποι θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε πάντα. Αν μάλιστα είστε στο πρώτο ραντεβού, η πρώτη χειραψία είναι η πρώτη εντύπωση. Μόνο στις πολύ ιδιαίτερες στιγμές σας μπορείτε να αφήνεστε, ακόμη και να παρεκκλίνετε!

ζωδια ταύρος
Η μνήμη σας ή η έλλειψή της, μπορεί να σας φέρει σε πολύ δύσκολη θέση την πιο ακατάλληλη στιγμή. Ωστόσο αν ξεχάσετε το όνομα ενός ιδιαίτερου ατόμου, στο ραντεβού που αναμένατε με τόση λαχτάρα, μην πανικοβληθείτε. Πείτε ένα στην τύχη άνετα, και όταν σας διορθώσουν απορήστε με το λάθος σας. Πάντως η καταστροφή θα έχει αποσοβηθεί!

 

ζωδια δίδυμοι
Η διάνθιση του λόγου είναι εξαιρετικός τρόπος για να διατηρήσετε μια συζήτηση. Γι’ αυτό όταν ρωτηθείτε στο πρώτο ραντεβού ποιο είναι το αντικείμενο της εργασίας σας, αναλύστε το. Η λεκτική λιτότητα μπορεί να φέρει αμηχανία, γι’ αυτό δώστε εσείς το έναυσμα για διάλογο.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Σε όλους αρέσει να μιλούν για τον εαυτό τους, κι αυτή είναι η ειδικότητά σας. Μη διστάσετε να εντυπωσιάσετε ένα ιδιαίτερο άτομο με την ικανότητά σας να προχωρήσετε μια συζήτηση. Επειδή όμως είστε και εξαιρετικοί ακροατές, δώστε και στο εν λόγω άτομο ανάλογες αφορμές για να μιλήσει.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Όσοι περισσότεροι έπαινοι τόσο το καλύτερο, όταν το θέμα είστε εσείς! Αλλά πρέπει να αρχίσετε να μαθαίνετε πότε οφείλετε να παραχωρείτε και κάποιους στους άλλους. Μην αφήνετε τον εγωκεντρισμό σας να σας παγιδεύει και να μην αφήνετε και τους άλλους να νιώσουν καλά και να εκφραστούν.

ζωδια παρθένος
Κάποιο άτομο προκαλεί την επιθετική σας πλευρά, την αλαζονική και επαρμένη. Το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν ξέρει πως αυτός δεν είναι καλός τρόπος για να σας προσεγγίσει. Αν ενδιαφέρεστε ωστόσο, δείξτε εσείς με τη συμπεριφορά σας ότι προτιμάτε την ευγένεια. Φροντίστε να παραμείνετε προσιτοί στο μεταξύ…

ζωδια ζυγός
Κοιτάτε γύρω σας και δεν βλέπετε κανέναν, ωστόσο από κάπου ακούτε συνεχώς ομιλίες. Μην αναρωτιέστε άλλο, μέσα στο κεφάλι σας γίνονται όλες αυτές οι συζητήσεις, και μάλιστα είναι τόσο έντονες που έχουν αρχίσει να σας ενοχλούν. Δεν θα σταματήσουν αν δεν δώσετε ένα διάλειμμα στον εαυτό σας, να πάρει μια ανάσα καθαρού αέρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια σκορπιός
Σήμερα καλείστε να βιώσετε τον κόσμο μέσα από την αφή. Όσο αφορά τους γύρω σας, να είστε βέβαιοι ότι κανείς δεν θα διαμαρτυρηθεί! Κάντε χειραψίες, αγκαλιάστε τους φίλους σας, δώστε ένα φιλί σε ένα άτομο που ξεχωρίζετε. Μάθετε να αναγνωρίζετε τους άλλους με το άγγιγμα.

ζωδια τοξότης
Η συναισθηματική διαθεσιμότητα έχει πέσει στο τραπέζι. Αφορά εσάς και όχι το άτομο που είναι απέναντί σας ή το αντίθετο. Όπως και να ‘χει, πρέπει να ξεκαθαριστεί το θέμα πριν πληγωθούν αισθήματα. Καλύτερα να καλλιεργήσετε μια φιλία, παρά να δημιουργήσετε έναν εχθρό.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Ό,τι κι αν θέλετε να πείτε σήμερα, το άτομο που έχετε αρχίσει να συνδέεστε θα αρνηθεί να λάβει το μήνυμά σας. Υπάρχει ένας θυμός από την πλευρά του, και βγάζει άμυνα και υπερευαισθησία. Αν το πρόβλημα σας αφορά, συζητήστε το. Αν δεν σας αφορά, προσπεράστε το για τώρα. Σύντομα το εν λόγω άτομο θα σας πει περί τίνος επρόκειτο και θα απολογηθεί για αυτή τη στάση του.

ζωδια υδροχόος
Λέτε ότι αυτή τη φορά όλα είναι διαφορετικά, το πιστεύετε όμως; Αν κάνετε ένα βήμα πίσω, θα δείτε τις ίδιες τακτικές και το κόκκινο σημαιάκι να κυματίζει… Αντί να μπείτε σε μια κατάσταση τυφλωμένοι από τον πόθο, χειριστείτε τη για αυτό ακριβώς που θέλετε. Αν το άλλο άτομο δεν ενδιαφέρεται, αποσυρθείτε άμεσα.

ζωδια ιχθύες
Λατρεύετε την κλασική μουσική, το άτομο που σας ενδιαφέρει τελευταία ακούει μόνο πανκ ροκ. Πριν τρέξετε στα μαγαζιά να μαζέψετε ό,τι υπάρχει σε αυτό το είδος, σκεφτείτε σοβαρά το κόστος ενός τέτοιου συμβιβασμού. Είναι ένα πράγμα το να ενημερωθείτε για τα ενδιαφέροντα του άλλου, και είναι εντελώς διαφορετικό το να μεταλλαχθείτε για να ταιριάξετε στα γούστα του…

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75