ζωδια για ελεύθερους 25/09 Κυριακή

ζωδια για ελεύθερους 25/09 Κυριακή

ζωδια κριός
Όσο περισσότερους ανθρώπους γνωρίζετε, τόσο καλύτερα είναι για εσάς αυτή την περίοδο. Επαφές, επαφές… ποτέ δεν είναι αρκετές!
Οι ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν γρήγορα, όταν είστε δραστήριοι κοινωνικά και κάνετε γνωστές τις προθέσεις σας.

ζωδια ταύρος
Σας έχει προβληματίσει η εμφανής έλλειψη ενδιαφέροντος προς εσάς από ένα συγκεκριμένο άτομο, και αναρωτιέστε γιατί. Το καλύτερο είναι να δείτε τα πράγματα από τη δική του οπτική. Αν δεν μπείτε στη θέση του άλλου, όποιο κι αν είναι το ζητούμενο, σας διαφεύγει ένα τεράστιο κομμάτι για να έχετε την πλήρη εικόνα.

 

ζωδια δίδυμοι
Όσο περισσότερους ανθρώπους μαζεύετε γύρω σας αυτή την περίοδο, τόσο καλύτερα και πιο άνετα θα νιώθετε. Το γεγονός είναι ότι οι ανοικτοί και άδειοι χώροι αγχώνουν την ιδιοσυγκρασία σας. Αναζητήστε ένα σταθερό σημείο και μην απομακρυνθείτε πολύ από αυτό, μέχρι να έχετε τον πλήρη έλεγχο του περιβάλλοντός σας. Μετά θα μπορείτε να περιπλανηθείτε όσο θέλετε.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Μια κατάσταση που αρχικά θα σας ενοχλήσει αφάνταστα, είναι βέβαιο ότι στη συνέχεια θα σας φέρει μια νέα και εξαιρετική αφετηρία που θα σας ωθήσει σε ένα εντελώς διαφορετικό μονοπάτι. Μην αλλάζετε κατεύθυνση όταν κάτι δεν εξελίσσεται όπως το θέλετε. Ακόμη κι αν χάσετε αυτό το «λεωφορείο», είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε το άλλο σας μισό στο επόμενο!

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Γιατί να μπείτε στη διαδικασία να μαλώνετε; Έχει πραγματικά σημασία αν έχετε δίκιο εσείς ή οι άλλοι; Μπορεί και να μην έχει, όσο αφορά το συγκεκριμένο θέμα. Έτσι κι αλλιώς, ποτέ δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα στο εκάστοτε θέμα – για εσάς είναι θέμα αρχής. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να απομακρυνθείτε από τη γραμμή του πυρός. Να ξέρετε ότι μια χροιά παράδοσης από εσάς τους «βασιλιάδες», είναι εξαιρετικά σεξουαλική και ερεθιστική…

ζωδια παρθένος
Δεν είναι δυνατόν να ζήσει κάποιος μέσα στην ακαταστασία και το χάος! Αν έχουν περάσει χρόνια από την τελευταία φορά που καθαρίσατε και τακτοποιήσατε τις ντουλάπες σας, τώρα πρέπει να το θέσετε ως προτεραιότητά σας. Ο κανόνας είναι ένας και απλός, για να κάνετε μια καλή αρχή: ό,τι δεν φορέσατε για δύο σεζόν της κάθε εποχής, πηγαίνει για χάρισμα.

ζωδια ζυγός
Έχετε καταφέρει να σωπάσετε για αρκετό καιρό την ενοχλητική φωνή μέσα στο κεφάλι σας, όμως σήμερα η συνείδησή σας ουρλιάζει και σας πιέζει. Αν αποκρύπτετε ένα αθώο ψεματάκι ή πρέπει να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνετε. Μην δώσετε καμία σημασία στις συνέπειες – όποιες κι αν είναι, θα τις αντιμετωπίσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια σκορπιός
Αλλάξτε το σκεπτικό σας αυτή την εποχή, φεύγοντας από τον ρομαντικό τομέα. Προσανατολιστείτε στη δουλειά, σε ένα χόμπι ή μια καινούργια δραστηριότητα. Ο ενθουσιασμός και η έμπνευση που θα σας κατακλύσει, θα σας ανανεώσει και θα ανοίξει νέες δυνατότητες στην ερωτική σας ζωή.

ζωδια τοξότης
Αυτή είναι μια περίοδος που πρέπει να δώσετε μεγάλη σημασία στην παραμικρή λεπτομέρεια, σε ό,τι αφορά νομικά θέματα. Είτε αφορά ένα τρακάρισμα που εμπλακήκατε, είτε κάποιες υπογραφές που καλείστε να βάλετε, να είστε ενδελεχείς και να μην αφήσετε πέτρα αγύριστη. Θα βρείτε το δίκιο σας και θα είστε ασφαλείς, με τις σωστές μαρτυρίες και τους άρτιους ειδικούς δίπλα σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Ακόμη κι αν έχετε κάποιες πολλά υποσχόμενες ρομαντικές προοπτικές, μην βιαστείτε να κλείσετε τις επιλογές σας. Δεν πρέπει να παραγκωνίσετε καμία προσφορά αυτή την περίοδο, γιατί ίσως κάπου αλλού να βρίσκεται ένας απρόβλεπτος έρωτας. Μην αποθαρρύνετε κανένα ενδιαφέρον!

ζωδια υδροχόος
Η δημιουργικότητά σας βρίσκεται στο απόγειό της αυτή την περίοδο. Αξιοποιήστε τη όσο το δυνατόν περισσότερο, ανανεώνοντας το προφίλ σας στα κοινωνικά δίκτυα ή βελτιώνοντας την εικόνα σας. Μη διστάσετε να ζητήσετε και τη βοήθεια ενός φιλικού σας ατόμου που έχει ζωηρή φαντασία. Όταν μεγάλα πνεύματα συναντώνται, γεννιούνται οι σπουδαιότερες ιδέες!

ζωδια ιχθύες
Αυτή είναι μια περίοδος που καλείστε να ανακαλύψετε ξανά τον εαυτό σας και την κάθε του αλήθεια… Αν νιώθετε ότι δυσκολεύεστε να αντεπεξέλθετε στις παρούσες συγκυρίες, είναι μια ένδειξη ότι δεν ζείτε σύμφωνα με την γνήσια φύση σας. Γυρίστε και ρίξτε μια ματιά πίσω σας, δείτε ποια είναι τα κίνητρά σας, και αρχίστε να χτίζετε ξανά τις προοπτικές σας με βάση αυτό το δεδομένο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65