ζωδια για ελεύθερους 26/03 Κυριακή

erwtikes-22314

ζωδια για ελεύθερους 26/03 Κυριακή

Ζωδια Κριος
Σήμερα θα πρέπει να αναλώσετε πολύ από την ενέργειά σας για να φέρετε λίγα πράγματα εις πέρας. Για το λόγο αυτό, επιλέξτε σοφά τα καθήκοντα που θα αναλάβετε – μην ξοδέψετε την ορμή σας σε σπασμωδικές κινήσεις. Καλύτερα να έχετε οργανώσει τη μέρα σας από πριν, για να αποφύγετε να είστε εξαντλημένοι το βράδυ. Θα χρειαστείτε την ενέργειά σας για να διασκεδάσετε!

Ζωδια Ταυρος
Θα βρείτε χιλιάδες εκπληκτικές ευκαιρίες σήμερα για να προβάλλετε το εαυτό σας. Και θα χρειαστεί πολύ λίγη προσπάθεια. Όλοι θέλουν να σας βάλουν οπωσδήποτε στο επίκεντρο σήμερα, γιατί είστε πολύ καταδεκτικοί και ευχάριστοι στην παρέα. Γι’ αυτό μαζέψτε τα δικά σας άτομα και ηγηθείτε.

 

Ζωδια Διδυμοι
Να είστε προσεκτικοί σήμερα με τις συμβουλές που μοιράζετε. Κάποιος περιμένει την ευκαιρία να διαστρεβλώσει τα λόγια σας, για να εξυπηρετήσει τους σκοπούς του. Ό,τι και να λέτε, η χοντροκεφαλιά τους δεν θα αφήσει τίποτα θετικό να περάσει.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Το σημερινό πρόβλημα αφορά τις επιλογές – έχετε μπροστά σας μεγάλο αριθμό επιλογών. Ό,τι και να επιλέξετε να κάνετε, κάντε παρέα με άλλα αδέσμευτα άτομα του κύκλου σας. Έχετε μεγάλες πιθανότητες να ζευγαρώσετε με ένα αξιόλογο άτομο – και όταν συγκεντρώνονται παθιασμένοι ελεύθεροι τα πάντα μπορούν να συμβούν.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Λεων
Σκόνη στον αέρα – αυτή είναι η διάρκεια που λαμβάνετε προσοχή από τους άλλους γύρω σας σήμερα. Άρα εξαρτάται από εσάς να επέμβετε και να συγκεντρώσετε ό,τι περισσότερο μπορείτε. Αν περιμένατε, για να ζητήσετε από κάποιον να βγείτε ραντεβού ή μία αύξηση, τώρα είναι η ευκαιρία σας.

Ζωδια Παρθενος
Όλη η σκληρή δουλειά σας αρχίζει να αποδίδει. Είτε προσπαθείτε να κάψετε λίπος στο γυμναστήριο ή εργάζεστε εντατικά γι’ αυτό το σχέδιο στη δουλειά που σας απασχολεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, αρχίζετε να βλέπετε αποτελέσματα. Αφιερώστε ένα λεπτό για να θαυμάσετε την αφοσίωσή σας και μετά ξαναγυρίστε στη δουλειά.

Ζωδια Ζυγος
Το να είστε διαθέσιμοι, είναι καλό αυτή την περίοδο. Να απαντάτε πάντα στα τηλεφωνήματα και τα ηλεκτρονικά σας μηνύματα μέσα σε λίγες ώρες. Ακόμη και αν είστε η δεύτερη ή η τρίτη επιλογή κάποιου, η ευκαιρία σας να λάμψετε βρίσκεται στο δρόμο. Και όταν έρθει, το εν λόγω άτομο θα μετανιώσει που σας προσπέρασε την πρώτη φορά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ζωδια Σκορπιος
Το μυαλό σας σήμερα είναι μπερδεμένο, τίποτα από ότι βγαίνει από εκεί μέσα δεν βγάζει κάποιο νόημα. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, είναι καλύτερο να ακούσετε το ένστικτό σας. Ακόμη και αν πρέπει να σταματήσετε να ακούτε και να καθίσετε με ησυχία για λίγα λεπτά, το σωστό μήνυμα θα αναδυθεί στην επιφάνεια.

Ζωδια Τοξοτης
Μην αντιστέκεστε αν ένα τραγούδι ή μια εικόνα σας γυρίζει πίσω στο χρόνο. Απολαύστε αυτή τη νοσταλγία. Είναι κάτι που θυμίζει την αθωότητα των ευτυχισμένων παιδικών σας χρόνων. Αναβιώστε την ουσία της νεότητας και προσπαθήστε να την εφαρμόσετε στην τρελή έως αμαρτωλή τωρινή σας ενήλικη ζωή.

Ζωδια Αιγοκερως
Όλοι έχουν τουλάχιστον έναν καλό λόγο να σας πουν σήμερα, αλλά εσείς επιλέγετε να μην τους ακούσετε. Τα καλά λόγια σας κάνουν να νιώθετε άβολα. Προσπεράστε αυτές τις γλυκανάλατες ώρες με ένα χαμόγελο και ένα νεύμα. Αλλιώς υπάρχει περίπτωση να προσβάλλετε κάποιον που του αρέσετε.

zwdia shmera

Ζωδια Υδροχοος
Δίνετε υπερβολική σημασία στις λεπτομέρειες και στα εξωτερικά χαρακτηριστικά. Αν πάτε πιο βαθιά, προσπερνώντας την ηλικία, το χρώμα του δέρματος και τα φρικτά παπούτσια, θα ανακαλύψετε περισσότερες ομοιότητες παρά διαφορές. Πετάξτε την κριτική σας διάθεση από το παράθυρο, για να προσπεράσετε την πρώτη εντύπωση.

Ζωδια Ιχθυες
Εσείς θέλετε να φάτε, ενώ οι φίλοι σας κατευθύνονται ήδη προς το μπαρ. Τι να κάνετε; Να αναμένετε ότι οι επιθυμίες σας σήμερα θα έρθουν σε ρήξη με το κατεστημένο. Αν έχετε διάθεση να συμβιβαστείτε, ακολουθήστε το ρεύμα. Διαφορετικά μην φοβηθείτε να πορευθείτε ως μοναχικός λύκος.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις