ζωδια για ελεύθερους 26/04 Τετάρτη

SONY DSC

ζωδια για ελεύθερους 26/04 Τετάρτη

ζωδια Κριός
Αμοιβαία χόμπι μπορεί να προκαλέσουν ρομαντικές συναντήσεις. Έτσι, αν μοιράζεστε με κάποιον με τον οποίο είστε ερωτευμένοι κάποιο κοινό ενδιαφέρον, προτείνετε μια ομαδική προσπάθεια. Δουλέψτε για κάποια εργασία σαν ομάδα και μπορεί τελικά να επιτύχετε περισσότερα από το επιτελούμενο έργο.

ζωδια Ταύρος
Είστε οι πρώτοι που παραδέχεστε ότι είστε επιδειξιομανείς. Και παρόλο που εσείς δεν βλέπετε κάποιο πρόβλημα, οι υπόλοιποι παλεύουν να συγκρατήσουν το τεράστιο εγώ σας. Είστε εραστές, όχι πολεμιστές, γι’ αυτό χαλιναγωγήστε το και αφεθείτε να απολαύσετε τους προβολείς. Υπάρχει αρκετός χώρος για όλους.

 

ζωδια Δίδυμοι
Το χαμόγελο και η χαλαρή συμπεριφορά σας είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεται. Γι’ αυτό βγείτε έξω και δώστε χαρά στους φίλους σας, που χρειάζονται μια υγιή δόση λιακάδας. Μοιραστείτε τη θετική σας αύρα – η καλή σας ενέργεια εμπνέει τους άλλους.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Συμπεριφερθείτε στη νέα σας ερωτική κατάκτηση σαν να είναι μια πολύτιμη επένδυση. Διαβάστε το εγχειρίδιο οδηγιών, ζητήστε συμβουλές και ακούστε το ένστικτό σας. Οι αποφάσεις της καρδιάς είναι το ίδιο ριψοκίνδυνες με τις οικονομικές υποχρεώσεις, γι’ αυτό ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά, εκτιμήστε το ρίσκο και ξεκινήστε από εκεί.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Το επόμενο πρόσωπο που θα μπει στη ζωή σας αξίζει μια καινούργια αρχή, το ίδιο και εσείς. Ήρθε η ώρα να εκτιμήσετε τα ζητήματα της σχέσης σας, πριν ξεκινήσετε να βγαίνετε πάλι σε ραντεβού. Πάρτε την απόφαση να αφήσετε πίσω σας τις απογοητεύσεις του παρελθόντος, τις φορές που πληγωθήκατε συναισθηματικά και τις προδοσίες – ξεχάστε τα για πάντα!

ζωδια Παρθένος
Τελειώστε πρώτα τη δουλειά σας και μετά μπορείτε να ονειροπολήσετε όσο θέλετε. Είστε επιρρεπής στην αναπόληση αυτής της πρόσφατης νύχτας καυτού σεξ, αλλά μείνετε συγκεντρωμένοι και αντιμετωπίστε τις υποχρεώσεις σας. Όταν η μέρα τελειώσει, μην διστάσετε να τηλεφωνήσετε στον Καζανόβα σας για έναν επαναληπτικό γύρο.

ζωδια Ζυγός
Το να ψάχνετε για την αγάπη, είναι μια συλλογική δραστηριότητα. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν κάποιο άτομο δεν είναι κατάλληλο για εσάς, ίσως να είναι τέλειο για τον καλύτερό σας φίλο/η. Γι’ αυτό πάντα να έχετε στο μυαλό σας το ρόλο του προξενητή. Είστε πολύ καλοί στο να βρίσκετε ταίρια για τους ανθρώπους γύρω σας. Επιπλέον, αυτός είναι ένας καλός τρόπος να βελτιώσετε τις ικανότητές σας στα ραντεβού.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Νεας Σεληνης  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Σκορπιός
Δώστε στον εαυτό σας χρόνο για να σκεφτεί. Ναι, για εσάς μιλάμε. Όταν πρόκειται να χάσετε ή να παραπετάξετε κάτι, φέρεστε σαν επαγγελματίες. Και παρόλο που δεν φαίνεται σαν κάτι πολύ σημαντικό, στην πραγματικότητα προκαλείτε μεγάλο άγχος στον οργανισμό σας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Για κάποιον που ασχολείται πολύ με τα ραντεβού, κάτι τέτοιο επιδρά αρνητικά στον τρόπο που σας βλέπουν οι άλλοι.

ζωδια Τοξότης
Το πρόγραμμά σας είναι αρκετά πιεσμένο αυτό τον καιρό, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Δεν θέλετε να χάσετε τίποτα! Αν η ζωή σας δεν είναι συγκροτημένη, ήρθε η ώρα να φτιάξετε ένα οργανωμένο πλαίσιο. Αυτό θα είναι το μάντρα σας για σήμερα: Μια θέση για τα πάντα και τα πάντα στη θέση τους.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Νεας Σεληνης  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ζωδια Αιγόκερως
Να είστε όσο θέλετε επιλεκτικοί με το χρόνο σας. Στην πραγματικότητα, βάλτε τον εαυτό σας και τους προσωπικούς σας στόχους πρώτους σήμερα. Το να δίνετε προτεραιότητα στις ανάγκες σας, στέλνει ξεκάθαρα το μήνυμα ότι δεν θα θυσιάσετε την ευτυχία σας για να είστε απλά με κάποιον. Αυτό σημαίνει να παίρνεις θέση.

ζωδια Υδροχόος
Γίνεστε στόχος αρνητικής ενέργειας στην παρούσα φάση, αλλά αυτό δεν είναι δικό σας φορτίο για να το σέρνετε. Πραγματικά δεν αφορά εσάς: αποδώστε το στο ότι βρεθήκατε στο λάθος μέρος τη λάθος ώρα. Εφόσον διατηρείτε το χιούμορ σας υπό πίεση, όλα θα πάνε καλά.

ζωδια Ιχθύες
Είναι αδιαμφισβήτητο – σας ελκύει σεξουαλικά το άτομο αυτό και αντίστροφα. Αλλά όταν κανείς δεν μιλάει, τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί. Πάρτε το τηλέφωνο και καλέστε τον/την σε ραντεβού. Μην ανησυχείτε: η αποτυχία δεν αποτελεί πιθανότητα για εσάς στην παρούσα φάση.

zwdia-zodia-astrologia-65