ζωδια για ελεύθερους 26/05 Παρασκευή

erwtikes-14314

ζωδια για ελεύθερους 26/05 Παρασκευή

ζωδια Κριος
Αν παρακολουθείτε και περιμένετε να δείτε τι θα συμβεί με κάποια συγκεκριμένη ερωτική κατάσταση, προσέξτε! Ήρθε η ώρα να σοβαρευτείτε και να κάνετε κάτι, με όλες τις πιθανότητες να είναι ανοικτές. Τι – ή ποιον- θα διαλέξετε;

ζωδια Ταυρος
Δεν θα αγοράζατε ποτέ ένα καινούργιο αυτοκίνητο ή κομπιούτερ χωρίς έρευνα αγοράς, προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι είναι κατάλληλο για τις ανάγκες σας. Ακολουθήστε την ίδια μέθοδο και για τους πιθανούς ερωτικούς συντρόφους σας. Γίνετε πρώτα φίλοι και μετά αξιολογήστε τους!

 

ζωδια Διδυμοι
Αυτή την περίοδο ευνοείται η επικοινωνία με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με την ικανότητα που έχετε να κάνετε πολλές εργασίες ταυτόχρονα, μπορεί να οδηγηθείτε σε θετικά αποτελέσματα σε πολλούς τομείς, από τη δουλειά και τις φιλικές σχέσεις σας μέχρι και τον έρωτα. Ξεκινήστε να κάνετε γνωριμίες και να μιλάτε με καινούργια άτομα!

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Προσοχή σήμερα, οι λέξεις που βγαίνουν από το στόμα σας μπορεί να έχουν ανεπιθύμητα αποτελέσματα αυτή τη στιγμή. Συγκρατηθείτε και μην μοιράζεστε την πρώτη σας αντίδραση με οποιοδήποτε. Όσο βάσιμη κι αν είναι, έχει επίσης την τάση να αλλάζει γρήγορα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια Λεων
Μια επικοινωνία μπορεί πραγματικά να αποτελέσει εμπειρία για μάθηση αυτή την περίοδο, τόσο για τους άλλους όσο και για εσάς. Διευρύνετε το μυαλό σας και αφήστε ελεύθερες τις πιο τρελές σας σκέψεις. Αν δοθεί το κατάλληλο περιθώριο, τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ ενδιαφέροντα.

ζωδια Παρθενος
Τα ρομαντικά σας ιδεώδη μπορεί να χρειάζονται λίγη τροποποίηση. Αν νομίζετε ότι έχετε κάποιο συγκεκριμένο τύπο ανθρώπου κατά νου, ίσως να γίνεστε υπερβολικά περιοριστικοί. Ένα τελείως διαφορετικό άτομο μπορεί να σας κάνει να το ερωτευτείτε παράφορα, αρκεί να δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία.

ζωδια Ζυγος
Ακόμη και αν δεν είστε σε κάποια σχέση αυτή την εποχή, οι δεσμοί σας είναι εξαιρετικά σημαντικοί. Κοιτάξτε προσεκτικά τις επαφές σας τώρα, εξετάστε τις σχέσεις με τους γύρω σας. Βλέπετε κάτι που να αγαπάτε;

zwdia-fotia

ζωδια Σκορπιος
Αυτή την περίοδο λειτουργείτε περισσότερο ως μαχητές παρά ως εραστές. Και ενώ μια μικρή σύγκρουση μπορεί να είναι ερωτική, αν το παρακάνετε θα καταλήξετε ψυχραμένοι. Συμπεριφερθείτε στους πιθανούς ερωτικούς σας συντρόφους ευγενικά και προσεκτικά, τώρα που βρίσκεστε σε τέτοια διάθεση.

ζωδια Τοξοτης
Μια-δυο μέρες πριν, προσπαθούσατε μάταια να ανάψετε φωτιά τρίβοντας δυο ξύλα μεταξύ τους, αλλά τώρα μαγειρεύετε με γκάζι. Αυτή η φλόγα πιθανόν να διαχέεται και στον ερωτικό τομέα.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Αιγοκερως
Η σταθερότητα είναι σημαντική τώρα, κάτι που μπορεί να αποκλείει προς το παρόν να πάρετε ρίσκα στον αισθηματικό τομέα. Δοκιμάστε να κάνετε κάποιες δραστηριότητες που θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε προσγειωμένοι – άσκηση ή διαλογισμό για παράδειγμα.

ζωδια Υδροχοος
Προτιμήστε τη χαλαρή προσέγγιση. Δεν είναι ανάγκη να στήσετε καμιά μεγάλη, αμήχανη υπερπαραγωγή για να συναντήσετε ένα καινούργιο άτομο ή να ζητήσετε εσείς από κάποιο να βγείτε. Το να σκέφτεστε αυτό το άτομο φιλικά, θα σας βάλει σε σωστή πορεία.

ζωδια Ιχθυες
Άραγε αυτό το άτομο συγκαταλέγεται στους φίλους σας; Ποια είναι η φύση της σχέσης σας; Μήπως υπονοεί κάτι; Μήπως υπονοείτε εσείς; Τα πράγματα είναι λίγο ασαφή τώρα, γιατί κάπου μπορεί να εμπλέκεται – ή να μην εμπλέκεται – ο έρωτας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia