ζωδια για ελεύθερους 26/06 Δευτέρα

erwtikes-17314

ζωδια για ελεύθερους 26/06 Δευτέρα

Ζωδια Κριος
Έχετε βάλει κάποιο άτομο αλλά γιατί να του το κάνετε τόσο εύκολο; Δεν το λένε για αστείο «ερωτικό παιχνίδι». Αν ένας άνθρωπος θέλει τον αριθμό τηλεφώνου σας, αφήστε τον να παιδευτεί λίγο. Θα σας εκτιμήσει περισσότερο αργότερα.

Ζωδια Ταυρος
Τα άστρα κάνουν τα πράγματα πιο συναρπαστικά. Είστε πολύ σέξι. Γιατί να κάθεστε κλεισμένοι στο σπίτι και να σπαταλάτε όλη αυτή την ενέργεια στις καθημερινές σας ασχολίες; Πάρτε έναν φίλο σας και βγείτε έξω, ακόμη κι αν πάτε μόνο μέχρι το κοντινό καφέ για έναν καπουτσίνο μετά το γραφείο (ντεκαφεϊνέ φυσικά).

 

Ζωδια Διδυμοι
Πολλά μπορεί να σας λένε τα περιοδικά, οι διαφημίσεις και η τηλεόραση, όμως μόνο εσείς ξέρετε τι είναι αυτό που χρειάζεστε στην ερωτική σας ζωή. Αυτό που είναι κατάλληλο για εσάς, δεν είναι κατάλληλο για κάποιον άλλο και αντίστροφα. Να μείνετε πιστοί στις αξίες σας.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Σε ό,τι αφορά τα ραντεβού, θα πρέπει να μάθετε να κάνετε διαχωρισμούς. Κάποια ραντεβού είναι για ελαφριά διασκέδαση, άλλα για πνευματικές και σοβαρές συζητήσεις και άλλα έχουν την πιθανότητα να εξελιχθούν σε κάτι πιο σοβαρό. Μάθετε να διακρίνετε ποιο είναι τι.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Λεων
Ήρθε η ώρα να βγάλετε από τη μέση τους περισπασμούς, αλλιώς θα χάσετε κάτι που είναι πραγματικά σημαντικό. Τα πράγματα εξελίσσονται ανάμεσα σε εσάς και το νέο σας φλερτ. Είναι εξαιρετικής σημασίας τώρα να κρατήσετε την ενέργειά σας συγκεντρωμένη.

Ζωδια Παρθενος
Το στυλ σας σε ότι αφορά τα ερωτικά σας, διαφέρει. Μπορεί να είστε ελαφρώς πικάντικοι ή και τελείως σοκαριστικοί – αλλά πάντοτε κατορθώνετε να το κάνετε με ελκυστικό τρόπο. Παρά ταύτα, καλό θα ήταν να υπολογίζετε και αυτούς που σας παρακολουθούν. Ένας πιθανός ερωτικός σύντροφος με πιο ντελικάτα ερωτικά γούστα, μπορεί να τρομάξει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

Ζωδια Ζυγος
Αφήστε κατά μέρος τις ανησυχίες σας. Έχετε πολλά πράγματα στο μυαλό σας για να μπλεχτείτε σε ερωτικά παιχνίδια, ειδικά όταν εσείς οι ίδιοι τα επιβάλλετε στον εαυτό σας. Ήρθε η ώρα να προχωρήσετε και να επικεντρωθείτε σε μεγαλύτερα και πιο σημαντικά θέματα.

Ζωδια Σκορπιος
Εσείς και ο πιθανός ερωτικός σας σύντροφος κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος; Μήπως κάποιος από τους δυο σας θέλει μόνο να διασκεδάσει ενώ ο άλλος ψάχνει κάτι πιο σοβαρό; Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση.

Ζωδια Τοξοτης
Δεν μπορείτε να κερδίσετε την αγάπη και την τρυφερότητα κάποιου όπως κερδίζετε ένα βραβείο σε κάποια γιορτή, οπότε σταματήστε να προσπαθείτε. Αν ρίξετε μια ενδελεχή ματιά σε αυτό το «κελεπούρι», θα αναρωτηθείτε τι του βρήκατε τόσο ελκυστικό.

Ζωδια Αιγοκερως
Έχετε αρχίσει να βγαίνετε ραντεβού με κάποιο άτομο, που δεν καταλαβαίνει την καθαρά πλατωνική αγάπη που έχετε για κάποιον φίλο σας. Μερικά πράγματα δεν είναι εύκολο να εξηγηθούν. Αντ’ αυτού, φροντίστε να είστε διακριτικοί και διπλωμάτες σχετικά με τις πληροφορίες που μοιράζεστε.

zwdia shmera

Ζωδια Υδροχοος
Δεν αρέσει μόνο στα παιδιά να παίζουν το «σπασμένο τηλέφωνο», αρέσει εξίσου και στους ενήλικες. Αγνοήστε τα υπονοούμενα για τον τωρινό ερωτικό σας σύντροφο. Δεν μπορούν όλοι να ξέρουν την αλήθεια. Όμως οι άνθρωποι που μετράνε για εσάς, τη γνωρίζουν.

Ζωδια Ιχθυες
Είχατε την εντύπωση ότι εσείς και αυτό το άτομο ήσασταν στο ίδιο μήκος κύματος, αλλά τώρα ακούτε μόνο παράσιτα. Ηρεμήστε – αυτή η κατάσταση είναι μόνο προσωρινή. Το να προσπαθήσετε να πιέσετε την κατάσταση δεν θα βοηθήσει σε τίποτα. Απλώς να είστε υπομονετικοί και να περιμένετε να περάσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις