ζωδια για ελεύθερους 26/06 Κυριακή

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-28-4-5

ζωδια για ελεύθερους 26/06 Κυριακή

ζωδια κριός
Η φόρα που έχετε πάρει για να φτάσετε στην επιτυχία, μπορεί να στέκεται ως εμπόδιο ανάμεσα σε εσάς και ένα πιθανά ιδιαίτερο άτομο. Ίσως το υπερβολικά ανταγωνιστικό πνεύμα σας να μην σας αφήνει να δείτε ότι υπάρχει ενδιαφέρον προς εσάς μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Αρχίστε να εντάσσετε τον εαυτό σας στην ομάδα, αντί να φέρεστε ως δικτάτορας που κοιτά μόνο την γραμμή τερματισμού.

ζωδια ταύρος
Μπορεί αν οι απόψεις σας να μην συμπίπτουν με όλων των άλλων ατόμων του περιβάλλοντός σας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχετε να μάθετε κάτι περισσότερο από τους ανθρώπους που νοιάζεστε, όπως κι εκείνοι από εσάς. Γι’ αυτό βάλτε στην άκρη τις προκαταλήψεις και δώστε μεταξύ σας την ευκαιρία να εκφραστείτε, χωρίς καμία διάθεση κριτικής.

 

ζωδια δίδυμοι
Υπονομεύετε μόνοι σας την κοινωνική σας ζωή τελευταία, επειδή δεν σας ικανοποιεί. Και ίσως αυτό να γίνεται αιτία να μην βλέπετε τα θετικά ατόμων που θα μπορούσαν να αξίζουν το χρόνο σας. Οι άλλοι άνθρωποι δεν έχουν καμία διάθεση για αρνητισμό. Αν αρχίσετε να γίνεστε πιο προσηνείς, πολλοί θα είναι αυτοί που θα αποζητούν τη συντροφιά σας…

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Η προσωπική σας ζωή φαίνεται να έχει εκτροχιαστεί λίγο τελευταία, και πρέπει να πάρετε δραστικά μέτρα γι’ αυτό! Κανείς δεν θα σας βρει, έτσι που σαπίζετε στον καναπέ σας μπροστά στην τηλεόραση. Ο έρωτας μπορεί να βρίσκετε και στα πιο απρόβλεπτα μέρη, αλλά αν ήταν κάπου μέσα στο σπίτι σας θα είχατε συναντηθεί ως τώρα. Έχει έρθει η στιγμή να βγείτε από το καβούκι σας!

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια λέων
Δεν πρέπει ποτέ να είναι διαπραγματεύσιμος ο αυτοσεβασμός σας!
Αν σήμερα βγείτε, μην επιτρέψετε σε κανένα να σας μειώσει ή να σας κοροϊδέψει, προκειμένου να αισθανθεί ο ίδιος πιο σημαντικός. Μόνο αν εμμείνετε στην περηφάνια σας θα σας σεβαστούν και οι άλλοι περισσότερο.

ζωδια παρθένος
Κλειδώστε στο σπίτι τις ανασφάλειές σας και βγείτε για να χαρείτε και να φλερτάρετε! Δεν θα συναντήσετε ποτέ τον έρωτα, όσο επιμένετε να μένετε κλεισμένοι στο καβούκι σας, χτίζοντας τείχη γύρω από την καρδιά σας. Κάποιες φορές πρέπει να παίρνετε ρίσκα προκειμένου να βιώσετε τη αγάπη, κι ας πληγωθείτε.

zwdia - love

ζωδια ζυγός
Στο παρελθόν σας υπάρχουν όλα τα στοιχεία των δικών σας λανθασμένων πρακτικών, που πρέπει να αποδιώξετε. Αφιερώστε λίγο χρόνο να σκεφτείτε πώς έληξαν οι σχέσεις σας και γιατί. Μήπως ανεχτήκατε συμπεριφορές αναιδείς ή καταστρεπτικές; Μήπως θεωρήσατε δεδομένα τα έτερά σας ήμισυ; Μάθετε από τα λάθη σας, για να γλιτώσετε τον εαυτό σας από άλλες πληγές.

ζωδια σκορπιός
Σήμερα θα δείτε ότι σας είναι πολύ εύκολη η συνεννόηση με όσα άτομα βρεθούν γύρω σας. Αξιοποιείστε αυτή τη συγκυρία για να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους, παίρνοντας πρωτοβουλία να ανοίξετε συζητήσεις ακόμη και με αγνώστους. Μην φοβηθείτε να βγείτε από τα τετριμμένα σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια τοξότης
Η ευθύτητα θα είναι το κλειδί σήμερα, προκειμένου να μπορέσετε να κάνετε κατανοητές τις θέσεις σας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχίσετε να κρύβεστε πίσω από το δάκτυλό σας ή να μιλάτε με υπονοούμενα. Το άτομο στο οποίο απευθύνεστε, είναι εμφανές ότι δεν αντιλαμβάνεται τα μισόλογά σας.

ζωδια αιγόκερως
Ένα πολύ αίσιο αποτέλεσμα είναι πολύ κοντά στο δρόμο σας, και θα το συναντήσετε όσο συνεχίζετε να οραματίζεστε την επιτυχία. Η εκπλήρωση των επιθυμιών δεν είναι μύθος! Όσο πιο πολύ πιστεύετε στον εαυτό σας και στο δικαίωμά σας να έχετε μια υγιή και στοργική σχέση, τόσο πιο γρήγορα θα δείτε να πραγματώνετε.

ζωδια υδροχόος
Σήμερα έχετε την αίσθηση ότι δεν μπορείτε να εντοπίσετε τους λόγους που συμβαίνουν κάποια πράγματα. Αντί να συνεχίσετε να ανησυχείτε για τον αντίκτυπο που μπορεί να επιφέρουν κάποια γεγονότα, αναθεωρήστε την δική σας οπτική και αποδεχθείτε κάποιες αλλαγές. Παραμείνετε αισιόδοξοι και θα δείτε να έχετε αποτελέσματα.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια ιχθύες
Κάποια φιλικά σας άτομα σε ιδιαίτερες θέσεις, ενδέχεται να εκφράσουν τη διάθεσή τους να σας βοηθήσουν στην αναζήτησή σας για ρομάντζο. Αποδεχθείτε την προσφορά, ωστόσο θα είναι συνετό για εσάς να κρατήσετε και κάποιες επιφυλάξεις για την τόση προθυμία τους να σας κανονίσουν κάποιες γνωριμίες… Κάποιοι άνθρωποι ψυχαγωγούνται βλέποντας τους άλλους να αποτυγχάνουν.