ζωδια για ελεύθερους 26/09 Δευτέρα

ζωδια για ελεύθερους 26/09 Δευτέρα

ζωδια κριός
Τίποτα δεν φαίνεται να ικανοποιεί τις προσδοκίες σας αυτή την περίοδο. Κατ’ ακρίβεια, το σύμπαν μάλλον σας έχει απογοητεύσει με την ανικανότητά του να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας – είτε έτσι νομίζετε…
Ό,τι φαίνεται τώρα ακλόνητο, δεν αποκλείεται σύντομα να μετατραπεί σε μια εξαιρετικά ελπιδοφόρα ευκαιρία. Περιμένετε λίγο, η μαγεία σας προσεγγίζει.

ζωδια ταύρος
Κάτι που θα προκύψει από νωρίς όσο αφορά τα επαγγελματικά σας, θα σας χαλάσει τη διάθεση για διασκέδαση αργότερα απόψε. Η συμβουλή για εσάς σήμερα, είναι να το προσπεράσετε σύντομα και να φροντίσετε να γίνετε λίγο πιο χοντρόπετσοι όσο αφορά τα «χτυπήματα». Μην επιτρέπετε στους άλλους να φαρμακώνουν το κέφι σας, διασκεδάστε για να τους πικάρετε!

 

ζωδια δίδυμοι
Πριν εκφράσετε οποιαδήποτε κρίση ή βιαστείτε να δημιουργήσετε προσδοκίες από μία κατάσταση, προτιμήστε να πάρετε τη γνώμη και άλλων ατόμων. Όταν θα αδειάσετε το μυαλό σας από τις προκαταλήψεις, θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τα πάντα με πιο καθαρό και αισιόδοξο σκεπτικό. Και εσείς θα νιώσετε πολύ καλύτερα, και οι άλλοι θα αναγνωρίσουν την ελαστικότητά σας.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Όταν δεν είστε σε θέση να αποφασίσετε για την επόμενη κίνηση, το καλύτερο είναι να μην κάνετε τίποτα. Καλύτερα να στραφείτε στο ένστικτό σας ως «πυξίδα». Αν πραγματικά συντονιστείτε μαζί του, θα ακούσετε εκείνη τη φωνούλα που πάντα σας στρέφει στη σωστή κατεύθυνση. Να κάνετε το επόμενο βήμα μόνο όταν θα είστε απόλυτα βέβαιοι.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Είστε βέβαιοι ότι έχετε κατασταλάξει για το ποιος είναι ο «τύπος» ανθρώπων που σας ταιριάζει; Μήπως απλά λειτουργείτε με βάση τις προσδοκίες των άλλων για εσάς; Είναι πιθανό να ισχύει αυτό το παράδοξο, για εσάς τους βασιλιάδες; Αυτό θα το μάθετε μόνο όταν δοκιμάσετε αυτόνομα πολλές διαφορετικές πορείες στη ζωή σας. Μην αφήνετε τη διαφορετικότητα των άλλων να περιορίσει την οπτική σας, τολμήστε να σπάσετε τα κατεστημένα.

ζωδια παρθένος
Σε αυτή τη φάση που είστε, καθετί μακροχρόνιο στην αρένα του ρομαντισμού θα δηλητηριάσει μια νέα σχέση που τώρα πάει να ανθίσει. Ακόμη κι αν θεωρείτε ότι είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε και να κάνετε οικογένεια, μην εξομολογηθείτε αυτό το μικρό σας μυστικό στο εν λόγω άτομο. Θα το κάνετε να φύγει τρέχοντας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια ζυγός
Σας έχει στοιχειώσει ένα φλέγον ερώτημα, γιατί σας κατατρώει μια «γκρίζα ζώνη» στη ζωή σας εδώ και καιρό. Επειδή είναι απαραίτητο να επιλύσετε το εν λόγω θέμα, ξεκαθαρίστε το άμεσα. Η ηρεμία του μυαλού σας είναι βασική αρχή για τη γαλήνη σας, κάντε ό,τι είναι απαραίτητο για τη διασφαλίσετε.

ζωδια σκορπιός
Όλοι φαίνεται να θέλουν κάτι από εσάς σήμερα, και αυτό σας κάνει κάπως καχύποπτους. Μην ασχοληθείτε με τις προθέσεις τους αυτή τη στιγμή, ενδώστε και απολαύστε την έξαρση της προσοχής που σας προσφέρεται… Έτσι εσείς θα σταθεροποιήσετε τις επαφές σας, γιατί οι άνθρωποι είναι επιρρεπείς στο να παίρνουν!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Αν δεν μπορείτε να δείτε τη συνολική εικόνα σε ένα θέμα αυτή την εποχή, μην μπείτε καν στον κόπο. Θα σας αποκαλυφθούν όλα αυτοβούλως με το πέρασμα των ημερών. Εσείς συνεχίστε να βάζετε το ένα πόδι μπροστά από το άλλο και να προχωράτε, και οι λύσεις θα απλωθούν μπροστά σας στην πορεία.

ζωδια αιγόκερως
Κάποιες μέρες αντέχετε μετά βίας να λέτε μια «καλημέρα» στους υπόλοιπους ανθρώπους. Επειδή αυτό θα σας προκύψει και σήμερα, μην πιεστείτε να κάνετε τίποτα παραπάνω – δεν χρειάζεται. Αρκεί να είστε φιλικοί και να χαμογελάτε. Ακόμα κι αν νιώθετε απομονωμένοι και κλεισμένοι στο καβούκι σας, αυτή η πεπιεσμένη ευγένεια έχει τη δυναμική να σας αλλάξει τη διάθεση.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια υδροχόος
Ένα συγκεκριμένο άτομο στο περιβάλλον σας, έχει ανάγκη να ακούσει κάποιες διαβεβαιωτικές λέξεις από το στόμα σας. Είναι γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό έχετε φερθεί κάπως σκληρά απέναντί του. Λίγη ευγένεια και κατανόηση έχει τη δύναμη να επουλώσει τις τοξικές σχέσεις, γι’ αυτό προσανατολιστείτε σε αυτή την πορεία σήμερα. Μην φοβηθείτε να απολογηθείτε εκεί που οφείλετε.

ζωδια ιχθύες
Πνευματικά και λεκτικά θα είστε στην ακμή σας σήμερα, γι’ αυτό αξιοποιήστε την συγκυρία και ανανεώστε τα διαδικτυακά σας προφίλ. Η στιγμή είναι κατάλληλη για να επιλέξετε προσεκτικά τις εικόνες που θέλετε να δώσετε για τον εαυτό σας, και να στήσετε καλογραμμένα κείμενα. Οι σοβαρές και ειλικρινείς επιλογές σας, θα σας φέρουν άρτια αποτελέσματα πολύ σύντομα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia