ζωδια για ελεύθερους 27/02 Δευτέρα

zwdia-savvatokyriako-27-29-6

ζωδια για ελεύθερους 27/02 Δευτέρα

ζωδια κριός
Έχετε την αίσθηση ότι κάτι σας διαφεύγει. Δεν θα βελτιώσετε τίποτα αν εμμένετε στα δράματα, γι’ αυτό μην προκαλείτε προβλήματα μόνο και μόνο για να ψυχαγωγήστε. Καλύτερα ασχοληθείτε με τις εκκρεμότητές σας και τα δικά σας θέματα.

ζωδια ταύρος
Αρκεί λίγη άνοδος της θερμοκρασίας για να ζεσταθεί και πάλι η ψυχή σας! Έχετε πολύ καιρό να νιώσετε τόσο φωτεινοί και κεφάτοι. Μην χάσετε την ευκαιρία των ημερών, για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και να βγείτε στην πόλη να διασκεδάσετε. Να φλερτάρετε όσο αντέχετε και να μην αφήσετε πέτρα αγύριστη, τώρα που όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω σας.

 

ζωδια δίδυμοι
Δεν έχετε καθόλου υπομονή και χρόνο για χάσιμο με επιφανειακούς και χλιαρούς ανθρώπους αυτή την περίοδο. Δυστυχώς ο κόσμος είναι γεμάτος από αυτό τον τύπο ατόμων, τους πιο άοσμους και άγευστους στον τομέα του ρομάντζου. Μην ασχοληθείτε, έχετε καλύτερα πράγματα να κάνετε.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Οι στενές σας σχέσεις θα δοκιμαστούν αν βγει στην επιφάνεια η ζήλια, ο θυμός και άλλα άσχημα συναισθήματα. Το παρελθόν σας είναι αυτό που σας αρρωσταίνει έτσι όποτε ξυπνάει. Είναι πια καιρός να αντιμετωπίσετε όλα αυτά που σας κάνουν να ντρέπεστε. Μια καθαρή συνείδηση, είναι ο καλύτερος τρόπος για να διαπρέψετε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Το φλερτ είναι απολαυστικό για εσάς, όταν το δείτε από τη θετική του πλευρά. Αν όμως πρέπει να πιεστείτε ανάμεσα στην έκφραση των συναισθημάτων σας και στην ικανοποίηση της άλλης πλευράς, όλα γίνονται απελπιστικά αξιολύπητα. Γι’ αυτό μην εμπλέκεστε σε καταστάσεις που δεν σας επιτρέπουν να είστε αυθεντικοί. Μην ενδίδετε σε πιέσεις.

ζωδια παρθένος
Δεν έχετε κανένα λόγο να κρύβετε την ευαίσθητη πλευρά σας, είναι πολύ σεξουαλικό να δείχνετε λίγο ευάλωτοι. Να ξέρετε ότι έχετε τραβήξει την προσοχή του ιδιαίτερου ατόμου που σας ενδιαφέρει, και θα βρεθεί δίπλα σας στο πρώτο «γουργουρητό» σας.

ζωδια ζυγός
Αν θεωρείτε ότι έχουν αποτύχει οι άλλες σας προσπάθειες να εκφραστείτε, είναι καιρός να πιάσετε χαρτί και μολύβι. Πριν το καταλάβετε, θα δείτε να ξετυλίγετε μπροστά σας μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία – και θα είναι η δική σας. Έτσι κι αλλιώς, έχετε πολλές ενδιαφέρουσες εμπειρίες να αφηγηθείτε. Ξύστε τα μολύβια σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια σκορπιός
Σας είναι απελπιστικά εύκολο να εστιάζετε στις διαφορές, γιατί θέλετε να πιστεύετε ότι είστε κάτι εξαιρετικά μοναδικό. Κι όμως, είστε σαν όλους τους άλλους ανθρώπους, γι’ αυτό θα ήσασταν πολύ πιο ευτυχισμένοι αν αρχίζατε να ψάχνετε όσα έχετε κοινά με τους άλλους. Μόνο όταν συνδέεστε με τους άλλους στο αρχικό, ταπεινό, ανθρώπινο επίπεδο, μπορούν να αρχίσουν να συμβαίνουν υπέροχα πράγματα.

ζωδια τοξότης
Δεν έχετε και πολλά ενδιαφέροντα να αφηγηθείτε για τη ζωή σας τελευταία. Περισσότερο άχρωμη θα την λέγατε, παρά ζωηρή. Σε ποια διαδρομή χάσατε το κέφι σας; Δεν το χάσατε, απλά το έχετε καταπνίξει κάτω από τον σωρό των προσπαθειών να ευχαριστήσετε τους άλλους. Είναι καιρός να αρχίσετε να ευχαριστείτε τον εαυτό σας, με όποιο τρόπο θεωρείτε ότι θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα.

ζωδια αιγόκερως
Μπορεί να είστε οι καλύτεροι φίλοι που μπορεί να έχουν οι άλλοι, αλλά για κάποιο λόγο τελευταίο νιώθετε σαν ένα ξερό κούτσουρο. Αυτό συμβαίνει γιατί πολλοί εκμεταλλεύτηκαν την καλή σας διάθεση. Είναι καιρός να τους πείτε ευθέως ότι δεν σας κάνουν καλό, δεν έχετε να χάσετε τίποτα από αυτούς εξάλλου. Μόνο τον πολύτιμο χρόνο σας.

zwdia-fotia

ζωδια υδροχόος
Κάπου μέσα στις διάφορες συζητήσεις σας, ενδέχεται να ακούσετε σήμερα για μια ευκαιρία που αναμένετε εδώ και πολύ καιρό. Μην χάσετε καθόλου χρόνο, για να έρθετε σε επαφή με τα κατάλληλα άτομα και να την αδράξετε. Ωστόσο να διατηρήσετε τον ρεαλισμό σας και να μην έχετε μεγαλύτερες προσδοκίες απ’ όσες πρέπει. Είναι μια δοκιμή, και αν πετύχει – πέτυχε.

ζωδια ιχθύες
Αν τον τελευταίο καιρό σπαταλάτε πολύ από το χρόνο σας για να δικαιολογείτε και να εκλογικεύετε καταστάσεις, να ξέρετε ότι κάτι δεν πάει καλά. Κάτι σας φοβίζει, και ίσως να αφορά την κριτική ή την αποτυχία. Είναι όμως απόλυτα φυσιολογικό στον κόσμο των ανθρώπων να κάνετε και λάθη. Γι’ αυτό φερθείτε απλά και χωρίς υπόγεια κίνητρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia