ζωδια για ελεύθερους 27/04 Τετάρτη

karkinos-kai-peprwmeno

ζωδια για ελεύθερους

ζωδια κριός
Κρατήστε χαμηλές ταχύτητες όταν θα πάρετε την απόφαση να μιλήσετε για τις πραγματικές σας προθέσεις σε ένα ιδιαίτερο άτομο. Η σωστή τακτική για σήμερα θα είναι να κινηθείτε εκ του ασφαλούς. Μόνο αν θεωρήσετε ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία, να ανοιχτείτε περισσότερο ακόμη και στο φλερτάρισμά σας.

 

 

ζωδια ταύρος
Οι σχέσεις μπορούν να είναι δόλιες. Το να έχετε ζήσει τη ζωή σας ως τώρα και να έχετε αγαπήσει, δεν σημαίνει ότι έχετε και τις απαντήσεις για τα πάντα. Η μέρα σήμερα απαιτεί από εσάς να αρχίσετε να αποκτάτε κατανόηση για τις συναισθηματικές αποσκευές και των άλλων ανθρώπων και να τους επιτρέπετε να κάνουν λάθη.

ζωδια δίδυμοι
Σήμερα θα κληθείτε να αξιοποιήσετε ένα μυστικό σας όπλο, προκειμένου να ανακαλύψετε περισσότερα πράγματα για το ιδιαίτερο άτομο που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον σας. Η παρατήρηση λοιπόν είναι το όπλο σας, γιατί μπορείτε να μάθετε και να αποσπάσετε πολλές πληροφορίες, αν κλείνετε το στόμα σας και αφήνετε τους άλλους να μιλάνε. Καλό θα ήταν να παρατηρείτε ταυτόχρονα και τη γλώσσα του σώματος.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια καρκίνος
Ένα απρόσμενο συναισθηματικό ξέσπασμα είναι πιθανό να σας ταράξει σήμερα. Τέτοιου είδους εντάσεις και φασαρίες μπορεί να σας κάνουν να αναθεωρήσετε ακόμη και τις δικές σας αντιδράσεις όσο αφορά τις σχέσεις. Καλύτερα να το σκεφτείτε πολύ πριν μιλήσετε.

ζωδια λέων
Όταν αρχίσετε να κοιτάτε τα θέματα στο βάθος τους, τα άλλα σας προβλήματα θα τα δείτε να ξεθωριάζουν σε σύγκριση. Η απομάκρυνση από μικρότητες προκειμένου να δείτε την εικόνα συνολικά, είναι η απαραίτητη κίνηση για εσάς σήμερα προκειμένου να αποκτήσετε κάποια προοπτική.

ζωδια παρθένος
Η ανακάλυψη και η γνωριμία με τα πράγματα που ενδιαφέρουν ένα καινούργιο άτομο που γνωρίζετε, είναι το καλύτερο κομμάτι όσο αφορά τα ραντεβού. Όμως μην είστε βιαστικοί στο να περάσει η όποια σχέση στη φάση της δέσμευσης. Φροντίστε να μάθετε ποια πράγματα ερεθίζουν και τους δύο σας και μπείτε στη διαδικασία να εξερευνήσετε πρώτα κάποιες αχαρτογράφητες περιοχές.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια ζυγός
Η μέρα σήμερα ενδέχεται να σας φέρει κοντά στον συνήθη τύπο σας όσο αφορά τις ερωτικές σας επιλογές. Εντούτοις, θα ήταν καλό να το σκεφτείτε ξανά πριν ενδώσετε. Η αληθινή αγάπη μπορεί να έχει την αντίθετη μορφή από αυτό που βλέπετε μπροστά σας. Πρέπει να εξασκήσετε την επιλεκτικότητά σας.

ζωδια σκορπιός
Η ενέργεια ενός ατόμου του φιλικού σας κύκλου είναι αυτή που θα σας βοηθήσει σήμερα να διατηρήσετε την καλή σας διάθεση. Αφήστε τις θετικές δονήσεις του να σας διαπεράσουν με τη βοήθειά του. Και να θυμηθείτε να ανταποδώσετε αυτή την καλή του κίνηση, όταν θα είστε εσείς σε πλήρη φόρτιση!

ζωδια τοξότης
Η συστολή έχει τη δική της γοητεία, όμως η μέρα σήμερα θα απαιτήσει από εσάς να βγείτε από το καβούκι σας και να δείξετε σε κάποιο ιδιαίτερο άτομο ότι νοιάζεστε γι’ αυτό. Αν παραμείνετε άπραγοι και σιωπηλοί, δεν θα μάθετε ποτέ τι θα μπορούσε να έχει προκύψει. Αφήστε την καρδιά σας να τα πει όλα.

ζωδια αιγόκερως
Σήμερα οι φίλοι σας θα φανούν πολύ χρήσιμοι, καθώς νιώθετε λες και το βάρος όλου του κόσμου έχει πέσει πάνω στις δικές σας πλάτες. Κανονίστε να συναντηθείτε μαζί τους και να συζητήσετε, και ακολουθήστε τις εισηγήσεις τους για τα θέματα που σας απασχολούν.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια υδροχόος
Ποτέ δεν πρέπει να αντιμετωπίζετε ανάλαφρα το θέμα της εχεμύθειας γενικά, και ειδικά με τα άτομα του στενού φιλικού σας κύκλου. Αν κάποιος σας έχει εμπιστευθεί κάποια πολύ σημαντική προσωπική του πληροφορία, οφείλετε να την κρατήσετε μόνο για τον εαυτό σας. Μην παραβιάζετε ποτέ αυτή την εμπιστοσύνη, μόνο και μόνο για να φανείτε σημαντικοί. Τα μυστικά πρέπει να μένουν μυστικά, τουλάχιστον από εσάς.

ζωδια ιχθύες
Μπορεί να είναι κάπως μπερδεμένες οι λεπτομέρειες που αφορούν την τελευταία σας ρομαντική σχέση, όμως η θερμή αίσθηση του να νιώθετε ότι σας λατρεύουν είναι ακόμη παρούσα. Αξιοποιείστε αυτές τις αναμνήσεις ώστε να ενθαρρυνθείτε για να αναζητήσετε την αγάπη και την στοργή από ένα καινούργιο άτομο.