ζωδια για ελεύθερους 27/05 Παρασκευή

giati-den-tilefwnei

ζωδια για ελεύθερους

ζωδια κριός
Ένα νέο στέκι είναι ακριβώς αυτό που σας χρειάζεται για να επαναφορτίσετε τις κοινωνικές σας μπαταρίες. Αφήστε λοιπόν τις συνήθεις περιπλανήσεις και κατευθυνθείτε σήμερα προς έναν διαφορετικό προορισμό. Μιλήστε με τα άτομα του επαγγελματικού ή του φιλικού σας κύκλου για τα αγαπημένα τους μέρη και επισκεφθείτε τα μαζί τους.

ζωδια ταύρος
Είναι αλήθεια πως ό,τι γυαλίζει δεν είναι χρυσός. Ωστόσο δεν μπορείτε να αντισταθείτε στην έλξη από ένα λαμπερό, όμορφο άτομο. Καλή είναι η πρώτη έλξη, όμως δείτε και λίγο κάτω από την επιφάνεια για να διαπιστώσετε αν κοιτάτε ένα πετράδι ή μια κοτρώνα…

 

ζωδια δίδυμοι
Σήμερα θα νιώσετε ότι η κατανόησή σας λειτουργεί σε ένα βαθύτερο επίπεδο από όσο των περισσοτέρων ανθρώπων. Δείξτε στα άτομα του περιβάλλοντός σας ότι είστε ανώτερος άνθρωπος, προσπερνώντας πολυκαιρισμένες πικρίες και συγχωρώντας λάθη του παρελθόντος. Έχει έρθει ο καιρός να προχωρήσετε μπροστά.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Η αναζήτηση και η εύρεση της αληθινής αγάπης δεν είναι τόσο δύσκολη όσο φαντάζεστε. Θα σας κάνει πολύ καλό να ανοίξετε τον εαυτό σας σε καινούργιους ανθρώπους, που δεν ανταποκρίνονται επακριβώς στα κριτήρια που έχετε θέσει για το έτερό σας ήμισυ. Αν δώσετε ευκαιρίες σε άτομα άλλου τύπου από αυτόν που έχετε συνηθίσει, αυξάνετε τις πιθανότητές σας στο ρομάντζο.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια λέων
Οι πιθανότητές σας για ρομάντζο ενισχύονται σήμερα, μετά από μια τυχαία γνωριμία σας με ένα καινούργιο άτομο. Μπορεί να είναι ένα άγνωστο άτομο που κατά λάθος έπεσε πάνω σας στο δρόμο, είτε μια συνάντηση στο μανάβικο. Απλά χαμογελάστε και αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους.

ζωδια παρθένος
Σήμερα καλείστε να πιέσετε τον εαυτό σας να βγει και να διασκεδάσει. Έχετε πραγματικά ανάγκη από λίγη χαρά, και οι φίλοι σας είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν. Οργανώστε λοιπόν μια έξοδο με παρέα ή τολμήστε να βγείτε μόνοι.

ζωδια ζυγός
Η μέρα σήμερα σας επιβάλει να μιλήσετε για κάτι που σας έχει ενοχλήσει. Ένα φιλικό σας άτομο που σας έχει αδικήσει, μπορεί να μην έχει καταλάβει καν ότι σας έχει πληγώσει. Δώστε του το πλεονέκτημα της αμφιβολίας και μιλήστε του για αυτά που σας βαραίνουν.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια σκορπιός
Σήμερα θα πρέπει να εμπιστευθείτε το ένστικτό σας, όσο αφορά τη σχέση σας με έναν άσπονδο φίλο. Κάποιο άτομο σας έχει προσεγγίσει με φιλικά αισθήματα και με πολύ ενδιαφέρον για το καλό σας, ενώ ενδέχεται να εμποδίζει κάθε προσπάθειά σας να χαρείτε, από καθαρή ζήλια και μόνο.

ζωδια τοξότης
Η ευτυχία βρίσκεται στα χέρια του καθενός ξεχωριστά, γι’ αυτό πάψτε να κάνετε συγκρίσεις της ερωτικής σας ζωής με άλλων. Ακόμα και τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια περνούν φάσεις που τους λείπει να νιώσουν σέξι, ελεύθεροι και έτοιμοι για παιχνίδι. Αρχίστε λοιπόν να εκτιμάτε την παρούσα κατάστασή σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια αιγόκερως
Σήμερα ενδέχεται να σας φοβίζει λίγο η προοπτική ενός μεγάλου σχεδίου, όμως μόλις πάψετε να το αναβάλετε θα δείτε ότι είστε απόλυτα ικανοί να το χειριστείτε. Αν θέλετε, ζητήστε και βοήθεια προκειμένου να μπείτε σε μια καλή πορεία. Όταν επιμένετε, δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορείτε να το καταφέρετε.

ζωδια υδροχόος
Κάποια άτομα του φιλικού σας κύκλου ενδέχεται να χρειάζονται λίγες σοφές συμβουλές στον τομέα της αγάπης. Όσο κι αν εσείς ακόμη βασανίζεστε από παλιά λάθη σας, σίγουρα έχετε πολλές χρήσιμες πληροφορίες να τους πείτε, που θα τους παρακινήσει να πράξουν το σωστό.

ζωδια ιχθύες
Η μέρα σήμερα είναι ιδανική για να ζητήσετε ραντεβού από ένα ιδιαίτερο άτομο που θέλετε εδώ και καιρό. Η ευκαιρία που περιμένατε είναι εδώ, τώρα. Μην σας απασχολήσει καθόλου η περίπτωση μιας άβολης απάντησης, γιατί η τύχη είναι με το μέρος σας.