ζωδια για ελεύθερους 27/07 Τετάρτη

erwtikes-14314

ζωδια για ελεύθερους 27/07 Τετάρτη

ζωδια κριός
Αν δεν έχετε ιδιαίτερα σεξουαλική διάθεση τελευταία, είναι καιρός να συνειδητοποιήσετε κάποια πράγματα. Αν στο ντουλαπάκι του μπάνιου έχετε πιο πολλά φάρμακα – και σε αυτά περιλαμβάνονται και αντικαταθλιπτικά – αντί για μπατονέτες, βρήκατε την αιτία του κακού. Η εμμονή ότι κάτι σας συμβαίνει, χωρίς να έχετε πρόβλημα στην ουσία, έχει πάει τη λίμπιντό σας στα πατώματα. Μήπως να τα πετάξετε όλα και να γεμίσετε το ντουλαπάκι… προφυλακτικά;

ζωδια ταύρος
Προσέξτε τον τρόπο που χειρίζεστε τα χρήματά σας κάθε φορά που βγαίνετε ραντεβού. Δεν χρειάζεται να γίνεται σπάγκοι, αλλά και η ασυδοσία δεν ενδείκνυται. Η υπερβολή προς οποιαδήποτε πλευρά είναι αρνητική, ειδικά όταν απέναντί σας έχετε ένα άτομο που σας παρατηρεί για να αποφασίσει αν είστε ταιριαστό ζευγάρι. Αν ήσασταν στη θέση του, τι εικόνα θα είχατε;

 

ζωδια δίδυμοι
Αυτή είναι μια ιδιαίτερη ευοίωνη εποχή για τις προσωπικές σας σχέσεις. Κάντε μια βόλτα μέχρι το περίπτερο της λεωφόρου για να χαζέψετε τα περιοδικά ή τις εφημερίδες, και μη διστάσετε να κάνετε κάποιο σχόλιο σε ένα ενδιαφέρον άτομο που θα κάνει ακριβώς το ίδιο. Έτσι μπορεί να αρχίσει μια συζήτηση, που θα συνεχιστεί με έναν καφέ και ίσως και ένα δείπνο. Τα υπόλοιπα επαφίενται σε εσάς.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Η τέχνη που έχει περιοριστεί σε κανόνες ή τοίχους δεν είναι στις προτιμήσεις σας, θέλετε την ελευθερία των ζωντανών παραστάσεων ή τις μικρές ατομικές εμφανίσεις. Αυτή είναι η κατάλληλη εποχή για να περιπλανηθείτε στις γειτονιές της πόλης, ειδικά αν συνοδεύεστε. Παντού υπάρχει και μια εκδήλωση, και μπορείτε να διαλέξετε κάτι που να συνάδει με τα γούστα και των δυο σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Σήμερα σας έχει κατακλύσει μια αίσθηση λαγνείας και θέλετε να κάνετε κάτι γι’ αυτό… Προτείνετε μια έξοδο στο άτομο που σας ενδιαφέρει και πρωτοπορήστε: υπονοήστε τα πάντα, δώστε πολύ μικρές δόσεις από όσα θα μπορούσαν να συμβούν, αλλά μην βγάλετε τίποτα και μην ολοκληρώσετε την επαφή. Έτσι δεν θα εξάψετε μόνο τη φαντασία του εν λόγω ατόμου, αλλά και τη λαχτάρα…

ζωδια παρθένος
Είστε από τα άτομα που δεν χάνετε ποτέ τον έλεγχό σας όσο αφορά το σεξ. Απόψε όμως, καλείστε να αποποιηθείτε αυτό σας το χάρισμα! Αφήστε το άτομο του ενδιαφέροντός σας να πάρει τα ηνία κι εσείς ακολουθήστε τη ροή. Εννοείται ωστόσο ότι πρέπει να φανείτε ειλικρινείς αν δεν νιώσετε άνετα με κάτι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

ζωδια ζυγός
Σήμερα θα είναι καλό να αφιερώσετε χρόνο σε οικονομικά θέματα. Σίγουρα δεν αποτελούν το πιο καυτό θέμα για συζήτηση οι λογαριασμοί και οι υπολογισμοί της καθημερινότητας, ωστόσο η καλή οικονομική διαχείριση είναι αυτή που σας καθιστά τόσο φερέγγυα άτομα. Επειδή είστε οργανωτικοί, όχι μόνο δεν θα σπαταλήσετε πολύ από το χρόνο σας, αλλά ίσως εντοπίσετε και σημεία κέρδους.

ζωδια σκορπιός
Κάντε πίσω!
Σήμερα θα κληθείτε να κάνετε έναν συμβιβασμό σε ένα θέμα, ό,τι κι αν γίνει. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και αποδεχθείτε το θετικά. Όσο κι αν θεωρήσετε ότι χάνετε κάτι τώρα, θα δείτε με το πέρασμα του χρόνου ότι αυτή ήταν η καλύτερη δυνατή συμφωνία. Όλα είναι θέμα υπομονής.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Εσείς είστε οι καπετάνιοι – τουλάχιστον αυτό πιστεύετε.
Το πρόβλημα είναι ότι κάποιος άλλος έχει πιάσει το πηδάλιο και δεν αποκλείεται να αναποδογυρίσετε! Μην επιτρέψετε σε αυτό το παθιασμένο ρομάντζο να σας παρασύρει μακριά από την ακτή. Καλύτερα θα είναι να περιμένετε να φανεί κάποιο άλλο πλοίο, γιατί αυτό που επιλέξατε δεν είναι και το πιο αξιόπιστο…

ζωδια αιγόκερως
Είναι πολλές οι υποχρεώσεις που σας κάνουν να τρέχετε όλη τη μέρα σαν τη σβούρα, και είναι λογικό να έχετε παραγκωνίσει τον τελευταίο καιρό την προσωπική σας ζωή. Μην ανησυχείτε καθόλου, γιατί πολύ σύντομα θα έχουν διευθετηθεί οι εκκρεμότητές σας στο σπίτι και την δουλειά. Και μετά θα έχετε όλο το χρόνο με το μέρος σας για να ασχοληθείτε με το ιδιαίτερο άτομο που θα σας προσεγγίσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ζωδια υδροχόος
Έχετε σκεφτεί να μπείτε εσείς μια φορά στη διαδικασία να κάνετε «προξενιό»; Γνωρίζετε πολλά και ενδιαφέροντα άτομα, που μπορεί να μην αποτελούν ιδανικό ή έστω πιθανό ταίρι για εσάς. Γιατί όμως να μην τα συστήσετε σε ένα άλλο ελεύθερο άτομο του φιλικού σας κύκλου; Να είστε βέβαιοι ότι ο δίκαιος τροχός που διέπει το κάρμα, θα σας ανταποδώσει γρήγορα τη θετική σας κίνηση.

ζωδια ιχθύες
Η μέρα σήμερα ευνοεί την επιπολαιότητα. Γι’ αυτό αφήστε στην άκρη το τηλέφωνο, δεν θα γράψετε άλλα μηνύματα! Φροντίστε την εμφάνισή σας και βγείτε να δείξετε το αποτέλεσμα. Εξάλλου δεν είστε από τα άτομα που αναζητούν συντρόφους ζωής αυτή την περίοδο. Αν μπορείτε να βάλετε δυο λέξεις μαζί σε μια πρόταση, όλα είναι στη θέση τους για εσάς!

tarw-zwdia