ζωδια για ελεύθερους 27/08 Σάββατο

zwdia-29-6-eksapatisi-psemata

ζωδια για ελεύθερους 27/08 Σάββατο

ζωδια κριός
Εσείς μπορεί να νιώθετε έτοιμοι να σαρώσετε στον ρομαντικό τομέα, όμως ο φτερωτός μικρούλης έχει διαφορετικά σχέδια για εσάς. Κάτι άλλο εξελίσσεται παρασκηνιακά, που δεν το γνωρίζετε ακόμη. Μην βιαστείτε να δεσμευτείτε για τίποτα, μέχρι να αλλάξουν οι συγκυρίες.

ζωδια ταύρος
Περιμένατε με λαχτάρα ένα μήνυμα από ένα συγκεκριμένο άτομο, και επιτέλους ελήφθη! Τώρα που το έχετε μπροστά σας, η συμβουλή είναι να μην βιαστείτε να απαντήσετε. Αφήστε να κυλήσει λίγη ώρα και σκεφτείτε καλά τις λέξεις σας, γιατί δεν θέλετε να παρερμηνευθούν οι προθέσεις σας.

 

ζωδια δίδυμοι
Μια φιλική σχέση σας, νιώθετε να έχει αλλάξει κάπως τελευταία. Μπορεί τα βέλη του έρωτα να έχουν χτυπήσει εσάς, μπορεί να έχουν χτυπήσει το άλλο άτομο. Είναι όμως αμοιβαίο; Αυτό θα το μάθετε μόνο όταν συζητηθούν τα νέα δεδομένα. Πάντως μη διστάσετε να πάτε αυτή τη σχέση παρακάτω, γιατί ο έρωτας κρύβεται στα πιο απροσδόκητα πρόσωπα…

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Η ιδιοσυγκρασία σας είναι δυναμική, και συνήθως έτσι κερδίζετε τους άλλους. Σήμερα όμως το περιβάλλον είναι γεμάτο άτομα που δεν αντέχουν την τόση ενέργειά σας, και ενδέχεται να τα εκφοβίσει κάπως ο ενθουσιασμός σας. Καλύτερα μειώστε την ταχύτητά σας και χαμηλώσετε τον τόνο της φωνής σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Οι εγωκεντρισμοί σήμερα περισσεύουν, κι εσείς συνήθως δεν αντέχετε να χειριστείτε ούτε τον δικό σας που ξεχειλίζει! Γι’ αυτό αποφύγετε να εμπλακείτε στις υποθέσεις οποιουδήποτε άλλου και εστιάστε στο δικό σας πρόγραμμα. Όποιος χρειάζεται τη βοήθειά σας, ας έρθει να τη ζητήσει και τότε θα την δώσετε.

ζωδια παρθένος
Τα χαρίσματά σας είναι πολλά και εμφανή, σε όποιον βρεθεί κοντά σας. Γι’ αυτό αν περιορίζεστε να ψάχνετε τον έρωτα μέσω διαδικτύου, χάνετε την ουσία. Κλείστε τον υπολογιστή και βγείτε έξω για να βρεθείτε ανάμεσα σε κόσμο. Δεν θα καταφέρετε τίποτα όσο μένετε μέσα στο σπίτι.

ζωδια ζυγός
Κρατήστε ανοικτό το πρόγραμμά σας για σήμερα και μη διστάσετε να ελέγξετε καλά το περιβάλλον που θα βρεθείτε. Αν το σκηνικό δεν σας ταιριάζει, φύγετε χωρίς δεύτερη σκέψη. Μάλιστα το ίδιο θα κάνουν και κάποια άλλα άτομα που θα βρεθούν στον ίδιο χώρο… Και τότε θα αρχίσει η πραγματική διασκέδαση!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια σκορπιός
Είστε υπερβολικά πιεσμένοι και κουρασμένοι από την φρενίτιδα των τελευταίων ημερών, κι αυτό σας βγαίνει τώρα που θέλετε να χαλαρώσετε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να καλέσετε δυο-τρεις καλούς φίλους στο σπίτι και να αράξετε εκεί με μια καλή ταινία και κουβεντούλα. Έτσι θα αδειάσει το κεφάλι σας από το άγχος.

ζωδια τοξότης
Φροντίστε να έχετε όλα τα απαραίτητά σας στη θέση τους σήμερα. Τα άστρα βρίσκονται σε σύγχυση και είναι πολύ πιθανό να χάσετε τα κλειδιά σας, το πορτοφόλι σας ή το τηλέφωνό σας. Η μέρα δεν ενδείκνυται για καθυστερήσεις, γιατί οι φωτιές έχουν ανάψει και σας αναμένουν!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Αν το άτομο που σχετίζεστε τελευταία, έχει πολλούς φίλους του αντίθετου φύλου, καλά θα κάνετε να έχετε τα μάτια σας ανοικτά. Όσο κι αν κάποιες φιλίες δεν υπόκεινται στον κανόνα του «οι άντρες κι οι γυναίκες δεν μπορούν να είναι μόνο φίλοι», ποτέ δεν ξέρετε τι φέρνει η ώρα… Αν νιώθετε να πιέζεστε με το γεγονός, καλύτερα να σεβαστείτε τα όριά σας και να το θέσετε.

ζωδια υδροχόος
Αν έχετε την αίσθηση ότι τρέμει η γη κάτω απ’ τα πόδια σας, είναι επειδή τρέμει! Είστε πολύ κουρασμένοι, ταλαιπωρημένοι και υποσιτισμένοι τις τελευταίες μέρες. Πριν ξεσπάσετε όλη σας την ένταση σε ένα ιδιαίτερο άτομο που δεν φταίει σε τίποτα, συζητήστε με έναν ουδέτερο δικό σας άνθρωπο. Έτσι θα βγάλετε το άγχος και θα θέλετε μόνο να χαλαρώσετε στην αγκαλιά του έτερου ήμισύ σας.

ζωδια ιχθύες
Έχετε εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ, κι αυτό είναι ένα χάρισμα που μαγεύει όσους βρεθούν γύρω σας. Θα είναι καλό να το αξιοποιήσετε τώρα, ειδικά αν είστε σε ετοιμότητα για να διεκδικήσετε μια αύξηση ή ένα άτομο που σας ενδιαφέρει. Δεν θα έχετε άλλη τέτοια αστρική ευκαιρία για πολύ καιρό.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65