ζωδια για ελεύθερους 27/10 Πέμπτη

teleia-syntrofos

ζωδια για ελεύθερους 27/10 Πέμπτη

ζωδια κριός
Αυτή είναι μια μέρα που ενδέχεται να νιώθετε τα νεύρα σας ιδιαίτερα τεντωμένα. Μην πανικοβάλλεστε, δεν υπάρχει λόγος για εντάσεις. Γνωρίζοντάς το, προτιμήστε να χειριστείτε τα πάντα με όσο το δυνατόν πιο χαμηλούς τόνους. Θα ήταν καλό να καταγράψετε όσα σας προκύψουν σήμερα, γιατί μπορεί να σαμποτάρετε οι ίδιοι μια σχέση ή μια άλλου είδους ευκαιρία.

ζωδια ταύρος
Είστε ιδιαίτερα προνομιούχοι, γιατί έχετε δίπλα σας ανθρώπους που νοιάζονται για εσάς και σας στηρίζουν. Έτσι βάζουν και τον παρορμητισμό σας σε κάποια όρια, γιατί μόνοι σας ενδέχεται να μπλέκατε συχνά σε μπελάδες! Να έχετε υπόψιν σας πως, όσο κι αν ξέρουν τα δικά σας άτομα πόσο τα εκτιμάτε και πόσο νοιάζεστε κι εσείς γι’ αυτά, ένα «ευχαριστώ» δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

 

ζωδια δίδυμοι
Έχετε την αίσθηση ότι το ιδανικό ταίρι που λαχταράτε, είναι ένα άπιαστο όνειρο. Ίσως να μην είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα, αν εσείς οι ίδιοι επιλέξετε να βάλετε και λίγη αισιοδοξία στο σκεπτικό σας. Η ευκαιρία για να προσεγγίσετε το εν λόγω άτομο θα σας δοθεί, αλλά πρέπει κι εσείς να κάνετε τις δέουσες κινήσεις.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Όλα θα κυλήσουν πολύ καλά για εσάς σήμερα… Ίσως υπερβολικά καλά, θα μπορούσε να πει κανείς. Δεν αποκλείεται να σας στήνει κάποια παγίδα το σύμπαν, γεμίζοντάς σας αυτοπεποίθηση που θα φτάσει στα όρια της αλαζονείας. Αρκεί μία λάθος λέξη ή ένα λάθος άτομο στην πορεία σας, για να βγείτε εκτός ορίων. Ας διατηρήσετε μια σύνεση μέσα στην αισιοδοξία σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Υπάρχει μια περίπτωση να προσπαθείτε να παραπλανήσετε τον εαυτό σας αυτή την εποχή, γιατί δεν θέλετε να παραδεχθείτε την αλήθεια. Οι ενδείξεις είναι παρούσες, όταν ένα άτομο δεν σας παρουσιάζει στις παρέες του ή αν δεν επιστρέφει τις κλήσεις σας. Όσο πιο γρήγορα αντιμετωπίσετε την σκληρή πραγματικότητα, τόσο πιο γρήγορα θα την ξεπεράσετε και θα προχωρήσετε μπροστά, με το αγέρωχο λιονταρίσιο παράστημά σας!

ζωδια παρθένος
Αρκεί να αλλοιωθεί το νόημα μίας λέξης για να καταρρεύσουν τα πάντα σήμερα, αν δεν είστε απόλυτα ξεκάθαροι για τις προθέσεις σας. Αντί να ρισκάρετε μια καταστροφή μέσω τηλεφωνικών ή ηλεκτρονικών μηνυμάτων, αποφύγετε κάθε είδους εικονική επαφή. Πείτε όσα θέλετε μόνο δια ζώσης ή τηλεφωνικά.

ζωδια ζυγός
Σήμερα δεν θα είστε απόλυτα βέβαιοι για ό,τι αφορά το ρομαντικό πεδίο. Θα έχετε αμφιβολίες ακόμη κι αν ένα ιδιαίτερο άτομο που σας ενδιαφέρει, χαμογελά σε εσάς ή σε κάποιον άνθρωπο πίσω σας. Έχετε την ανάγκη να πιστέψετε ότι γνέφει σε εσάς, γιατί λαχταράτε να του εξομολογηθείτε τα συναισθήματά σας! Καλό είναι αυτό, αρκεί να είστε σίγουροι ότι έχει προσέξει την ύπαρξή σας…

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια σκορπιός
Η μέρα σήμερα είναι ιδανική για να μοιραστείτε τις σκέψεις σας, τουλάχιστον με ένα άτομο ακόμη. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σωρεύετε τόσα πράγματα μέσα σας. Η συζήτηση θα προσθέσει μια ακόμη οπτική σε ένα πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί, ίσως ακόμη και να σας αποκαλύψει μια λύση που δεν βλέπατε εξαιτίας του άγχους σας.

ζωδια τοξότης
Σήμερα θα νιώσετε να εξαφανίζεται ένα εμπόδιο – ή περισσότερα – που τελευταία σας ανέκοπτε την πορεία. Αν έχετε τώρα την αίσθηση ότι μπορείτε να κατακτήσετε όλο τον κόσμο, μη διστάσετε να κάνετε το βήμα και να προσεγγίσετε έστω το ένα άτομο που είναι πιο κοντά σας ως κατάκτηση! Αξιοποιήστε τη σημερινή συγκυρία και τολμήστε να κερδίσετε το χαμένο έδαφος.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Αν προσπαθήστε να πιέσετε τις καταστάσεις για να μπουν στις θέσεις που θέλετε εσείς, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να διαλύσετε τα πάντα. Το πιο συνετό για εσάς αυτή την περίοδο, είναι να χαλαρώσετε και να αφήσετε τη θετική ενέργεια να σας διαποτίσει. Μόνο όταν ξεπεράσετε την ανάγκη σας να ελέγχετε τα πάντα, θα δείτε να σας ανοίγονται εξαιρετικές προοπτικές σε κάθε επίπεδο.

ζωδια υδροχόος
Αυτή είναι μια περίοδος που η πραγματικότητά σας είναι λίγο πεζή και πρακτική, κάτι που εσάς ως ιδιοσυγκρασία σας κουράζει. Θα σας κάνει καλό να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον υπέροχο κόσμο της φαντασίας σας. Αφήστε το μυαλό σας να περιπλανηθεί πέρα από τα όρια των πιθανοτήτων του παρόντος. Έτσι αντλείτε δύναμη εσείς, για να προχωρήσετε και να αντεπεξέλθετε σε κάθε πεζότητα.

ζωδια ιχθύες
Σας έχει φτάσει στα άκρα η ενασχόληση των άλλων με την προσωπική σας ζωή! Αν ακούσετε άλλη μία φορά από κάποιον να ρωτά αν έχετε κάνει μια νέα γνωριμία, πραγματικά θα του σπάσετε τα μούτρα. Όμως θα σας κάνει καλό να δείτε τα πράγματα στη ρεαλιστική τους διάσταση. Υπάρχουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι γύρω σας που σας αγαπούν και θέλουν μόνο το καλύτερο για εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65