ζωδια για ελεύθερους 27/12 Τρίτη

wroskopio-anadromos-ermis-zodia

ζωδια για ελεύθερους 27/12 Τρίτη

ζωδια κριός
Πώς λέγεται η διαδικασία γνωριμίας δύο ατόμων από ένα τρίτο; Σύσταση. Πώς λέγονται οι άνθρωποι που δεν εκδηλώνονται εύκολα; Εσωστρεφείς. Τι μπορεί να γίνει αν συστήσετε δύο εσωστρεφείς ανθρώπους, όμορφους και του αντίθετου φύλου; Θα το ανακαλύψετε σήμερα.

ζωδια ταύρος
Σήμερα θα έχετε τόσο συναισθηματικό βάθος, όσο ένα πηγάδι! Κι αυτό σημαίνει ότι θα έχετε και πολύ νερό, διαθέσιμο για πολλούς διψασμένους περαστικούς και ενδιαφέροντες ταξιδιώτες… Δροσίστε τους λοιπόν!

 

ζωδια δίδυμοι
Σήμερα θα είστε σαν ένας διαστημικός σταθμός που μετρά τα συναισθήματα, σε ένα πολύ μακρινό γαλαξία… Παίρνετε θερμοκρασίες και φωτογραφίες και τις στέλνετε πίσω στη Γη. Όλες αυτές οι πληροφορίες που συλλέγετε, θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε ένα εξαιρετικά μυστηριώδες άτομο.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Η λέξη «εμπλοκή» είναι εξαιρετικά ιδιάζουσα επειδή μπορεί να έχει πολλές ερμηνείες. Μπορεί να αποδίδει κάτι κακό, όπως ένα πρόβλημα. Μπορεί να αποδώσει όμως και κάτι πολύ καλό, όμως η ένταξη κάποιου στη ζωή και τα αισθήματα του άλλου. Αρχίστε σήμερα να διερευνάτε πόσες πολλές έννοιες μπορεί να έχει αυτή η λέξη.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Αναλογίζεστε κατά πόσο εσείς και το άτομο που σας ενδιαφέρει, μπορεί να βρεθείτε για έναν καφέ. Το εν λόγω άτομο κάνει την πρόταση, με την σκέψη να προχωρήσει τα πράγματα λίγο περαιτέρω… Εσείς παραγγείλετε διπλή σοκολάτα, καλού κακού! Έτσι θα έχετε πιο πολύ χρόνο στη διάθεσή σας να μάθετε τις προθέσεις του.

ζωδια παρθένος
Σήμερα θα έχετε το χάρισμα να βλέπετε όλα εκείνα τα αόρατα στοιχεία που ωθούν τους ανθρώπους να κάνουν τις κινήσεις τους. Στοιχεία όπως η αγάπη, η συστολή, περισσότερη αγάπη – που λείπει σε όλους. Αφού έχετε καθάρια την εικόνα, αξιοποιήστε τη για καλό.

ζωδια ζυγός
Είναι δεδομένο ότι σήμερα θα είστε λίγο πιο εγωιστές απ’ όσο συνηθίζετε. Αν μπορέσετε να το ελέγξετε και δεν χάσετε το μέτρο, θα αποβεί εξαιρετικό θετικό για εσάς. Ενίοτε είναι απαραίτητος λίγος εγωισμός, για να κερδίσετε αυτά – πράγματα ή άτομα – που επιθυμείτε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh

ζωδια σκορπιός
Σήμερα θα λειτουργείτε σαν να στέκεστε κάτω από έναν φοίνικα και να κουνάτε τον κορμό με δύναμη για να πέσουν οι καρύδες! Ο φοίνικας θα είναι η αγάπη, που θα σας λούσει με γάλα καρύδας για να μοσχοβολάτε και να είστε απαλοί!

ζωδια τοξότης
Μόλις ξυπνήσετε σήμερα, καταγράψτε το όνειρο που είδατε! Αν δεν μπορείτε να το θυμηθείτε, καταγράψτε το πρώτο όνειρο που θα θυμάστε. Να ξέρετε ότι αυτό θα αποτελέσει τη λύση για ένα πρόβλημά σας στο ρομαντικό πεδίο.

ζωδια αιγόκερως
Αν σήμερα κάποιος σας προτείνει να σας διευθετήσει ένα ραντεβού στα τυφλά, να δεχθείτε αμέσως! Λένε ότι τα ραντεβού στα τυφλά είναι οι απαντήσεις του Έρωτα, στις κλήσεις που καταγράφει ο τηλεφωνητής του όταν λείπει… Λένε ακόμη ότι είναι κατά 90% αποτελεσματικά, όσο και τα παλιομοδίτικα βέλη του!

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια υδροχόος
Κάποιες φορές τα βαθιά αισθήματα είναι η συναισθηματική εκδοχή για το νυστέρι ενός χειρούργου… Σε διαπερνά και σε ανοίγει, αφήνοντας όλο τον εσωτερικό σου κόσμο εκτεθειμένο. Τις περισσότερες φορές μάλιστα – όπως και μια εγχείρηση – όλο αυτό γίνεται για το καλό σου!

ζωδια ιχθύες
Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να δοκιμαστείτε σε λίγη συναισθηματική ορειβασία… Ανεβείτε και κατεβείτε όσες φορές χρειαστεί, μέχρι να νιώσετε κατάκοποι. Φροντίστε να έχετε μαζί σας επιδέσμους, μπόλικο νερό, και κάτι για τσιμπολόγημα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις