ζωδια για ελεύθερους 28/05 Κυριακή

1302524437_platinumwall.ru_201012272358213150

ζωδια για ελεύθερους 28/05 Κυριακή

ζωδια Κριος
Ένα ραντεβού στο φως της μέρας μοιάζει ειδυλλιακό. Ένα καφεδάκι αργά το πρωί, μια βόλτα με τα ποδήλατα, μια βουτιά στη θάλασσα, ένας περίπατος μαζί σε ένα ήσυχο μουσείο. Αν δεν υπάρχει καμία προοπτική στον ερωτικό τομέα, πάρτε ένα φίλο και κάντε γνωριμίες.

ζωδια Ταυρος
Σήμερα ευνοούνται οι δραστηριότητες και η άσκηση στην ύπαιθρο, που θα φέρουν χρώμα στα μάγουλά σας. Αυτό ενδέχεται να σας φανεί χρήσιμο απόψε, όταν θα κοκκινίσετε από αυτά που θα κάνετε με το φλερτ σας!

 

ζωδια Διδυμοι
Σίγουρα οι φίλοι σας γνωρίζουν ότι σας αρέσει να κρατάτε τις επιλογές σας ανοικτές στον ερωτικό τομέα, αλλά τι θα γίνει με αυτή την τελευταία γνωριμία; Έχετε πρόσβαση σε νέα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αφήστε τα να δουλέψουν για λογαριασμό σας.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας, πάρτε τα πράγματα χαλαρά σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας. Εξερευνήστε όλες τις πιθανότητες και ξαναδιαβάστε τα μηνύματά σας πριν τα στείλετε. Σήμερα το βράδυ όμως, τα άστρα λένε να δείξετε τον άτακτό σας εαυτό και να είστε τολμηροί.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λεων
Μπορεί να θέλετε να γίνονται τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο, αλλά είναι γεγονός ότι θα περάσετε καλά ό,τι και να κάνετε τώρα. Ακόμη και κάτι που δεν συμβαδίζει με τις συνήθεις επιθυμίες σας, μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά καλό. Δοκιμάστε να ακολουθήσετε αντί να ηγείστε.

ζωδια Παρθενος
Στη διάρκεια της σημερινής μέρας είναι πολύ πιθανό να μπλεχτείτε σε κάποια διαμάχη. Είστε όλοι εκνευρισμένοι με κάτι, γι’ αυτό θα πρέπει να βρείτε κάποιο τρόπο να επιλύσετε το θέμα. Μέχρι σήμερα το βράδυ, τα άστρα στέλνουν προς το μέρος σας μια αίσθηση συμβατότητας. Με ποιον θα τη μοιραστείτε;

ζωδια Ζυγος
Κάθε αλληλεπίδραση που έχετε τώρα, αξίζει την αμέριστη προσοχή σας. Χαμογελάστε, ανταλλάξτε ματιές, κάντε μια πρωτότυπη ερώτηση, αστειευτείτε. Ο κόσμος ξαφνικά γίνεται πιο φωτεινός και η αγάπη αιωρείται στην ατμόσφαιρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

ζωδια Σκορπιος
Αν θέλετε δράση, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή! Κάντε κάτι που θα τονώσει τη φυσική σας κατάσταση και θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε ισορροπημένοι κατά τη διάρκεια της μέρας. Πάρτε έναν υπνάκο πριν βγείτε να διασκεδάσετε και πηγαίνετε εκεί που είναι μαζεμένος όλος ο ενθουσιασμός. Αν τα άστρα έχουν να πουν κάτι για αυτό, είναι εκεί που βρίσκεστε εσείς!

ζωδια Τοξοτης
Σκεφτείτε μεγαλόπνοα και τολμηρά, διασκεδαστικά και γρήγορα κατά τη διάρκεια της μέρας. Όσα περισσότερα πράγματα κάνετε και βλέπετε – και σε όσα περισσότερα καινούργια άτομα μιλάτε – τόσο πιο ευτυχισμένοι θα αισθάνεστε. Μέχρι σήμερα το βράδυ, το να επικεντρώνεστε στις λεπτομέρειες θα έχει πολύ καλά αποτελέσματα.

ζωδια Αιγοκερως
Σήμερα είστε σε επαφή με την οικογένειά σας και διαγράφετε πράγματα από τη λίστα με τις υποχρεώσεις σας – με αποτέλεσμα να αισθάνεστε περισσότερο προσγειωμένοι. Σήμερα το βράδυ ευνοείται από τα άστρα η διασκέδαση ή ακόμη και κάποια εξέλιξη στον ερωτικό τομέα!

zodia-zvdia-75

ζωδια Υδροχοος
Η μέρα προμηνύει περισσότερο ενθουσιασμό από ότι η νύχτα, οπότε εκμεταλλευτείτε τη όσο μπορείτε. Βγείτε για καφέ με κάποιο ιδιαίτερο άτομο ή βόλτα με τους φίλους σας που σας ακολουθούν σε κάθε επιθυμία σας. Η διάθεσή σας για περιπέτεια είναι το βασικό συστατικό.

ζωδια Ιχθυες
Αν τα πράγματα ή οι άνθρωποι δεν είναι αυτό ακριβώς που φαίνονται, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, ειδικότερα αργότερα μέσα στη μέρα. Επίσης, έχετε μια ευελιξία στο λόγο – κάνετε τις σωστές ερωτήσεις και γνωρίζετε ακριβώς τι πρέπει να πείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις