ζωδια για ελεύθερους 28/05 Σάββατο

feng-shui-toy-ploytoy

ζωδια για ελεύθερους 28/05 Σάββατο

ζωδια κριός
Σήμερα πρέπει να πάρετε κάποιες αποστάσεις από τον συνήθη γρήγορο ρυθμό κινήσεών σας και να χαλαρώσετε. Πρέπει να μειώσετε κατά πολύ την ταχύτητά σας σύντομα, διαφορετικά οι μπαταρίες των αντοχών σας θα αδειάσουν πριν καν το καταλάβετε. Αναζητήστε ένα είδος ησυχαστηρίου που θα μπορέσετε να βρείτε λίγη γαλήνη.

ζωδια ταύρος
Τελευταία ενδέχεται να έχετε την αίσθηση ότι δεν σας εκτιμούν. Θα σας κάνει πολύ καλό να γνωστοποιήσετε τα συναισθήματά σας στα άτομα που τα αφορούν, θέτοντας ειλικρινά την ανάγκη σας να υπάρχει μια πιο ουσιαστική κατανόηση από τις κουβεντούλες χωρίς σημασία. Όταν τα άτομα του φιλικού σας κύκλου σας επιδείξουν μια πιο θετική στάση, θα νιώσετε πολύ καλύτερα.

 

ζωδια δίδυμοι
Κάποια περίπλοκη συμπεριφορά που θα παρατηρήσετε από ένα έμπιστο άτομο, ενδέχεται να σας αποκαλύψει ότι πρόκειται για έναν άσπονδο φίλο. Όταν κάποιος δείχνει συνεχώς απαισιόδοξη στάση στην αναζήτησή σας για σύντροφο, το μόνο που κάνει είναι να κεντρίζει την ανασφάλειά σας. Το πιο συνετό για εσάς είναι να μην τα βάψετε μαύρα αλλά να αλλάξετε παρέες και να στραφείτε σε πιο θετικά άτομα.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Οι εναλλαγές στη διάθεσή σας με έντονη κυκλοθυμία, ενδέχεται να σας γίνουν μόνιμος σύντροφος αν δεν μάθετε να χαλαρώνετε περισσότερο. Όσο το δάκτυλό σας είναι συνεχώς έτοιμο να πατήσει το κουμπί του πανικού, θα σας είναι δύσκολο να ξεχωρίσετε τα σοβαρά θέματα από τα δευτερεύοντα. Αλλάξτε στάση, όσο είναι καιρός!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια λέων
Σήμερα η μέρα θα σας επιβάλλει τη σοφή στάση, πρώτα να ακούτε και μετά να πράττετε. Όσο συνεχίσετε να λειτουργείτε αντίθετα, όσα κάνετε θα σας γυρίζουν μπούμερανγκ. Αφήνετε ένα χρονικό περιθώριο σε όσα ακούτε, προκειμένου να τα κατανοήσετε συνειδητά. Θα έχετε άπλετο χρόνο να δράσετε, όταν θα έχετε επεξεργαστεί τις πληροφορίες που σας δίνονται.

ζωδια παρθένος
Σήμερα θα είναι μια καλή μέρα για να δείξετε στα άτομα του φιλικού σας κύκλου πόσο πραγματικά νοιάζεστε γι’ αυτά. Μπορείτε να τα ευχαριστήσετε στέλνοντας λουλούδια ή βγάζοντάς τα για ένα δείπνο. Σε όλους αρέσει να νιώθουν ότι τους εκτιμούν, γι’ αυτό φροντίστε να το δείξετε κι εσείς στους καλούς σας φίλους που ξέρετε ότι είναι δυσεύρετοι.

ζωδια ζυγός
Σήμερα ενδέχεται να νιώσετε λίγο θλιμμένοι. Είναι φυσικό ενίοτε να σας καταβάλουν κάποια συναισθήματα. Για να καταπολεμήσετε αυτή την τάση, απευθυνθείτε σε έναν φίλο που έχει την ικανότητα να σας κάνει πάντα να γελάτε. Θα δείτε ότι όλα θα τα δείτε πολύ πιο θετικά, πολύ γρήγορα.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια σκορπιός
Ιδέες μπορεί να σας προκύψουν από οπουδήποτε, γι’ αυτό σήμερα να έχετε τα μάτια σας ανοικτά για πράγματα, στοιχεία ή λόγια που θα σας εμπνεύσουν. Δεν αποκλείεται στην πορεία να προσφέρετε τη βοήθειά σας και σε ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο, που αντιμετωπίζει ένα ιδιαίτερο πρόβλημα…

ζωδια τοξότης
Σήμερα δεν αποκλείεται να σας υποβληθεί ένα πολύ ασυνήθιστο αίτημα, που θα σας αφήσει λίγο άναυδους… Πριν αντιδράσετε, σκεφτείτε τις συγκυρίες που σας έφεραν σε αυτή τη θέση. Ίσως έχετε παρερμηνεύσει κάποια πρόταση.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια αιγόκερως
Η αρχή πορεία προόδου που σημειώνει ένα μεγάλο σας όνειρο, σας κάνει ενίοτε να αμφιβάλετε για τις πιθανότητες που έχει να ευδοκιμήσει. Μην ενδίδετε σε αυτές τις αρνητικές σκέψεις. Ξέρετε ότι τα πάντα είναι εφικτά με σκληρή δουλειά, υπομονή και πίστη.

ζωδια υδροχόος
Όσο κι αν δεν είστε σίγουροι για τους λόγους που συμβαίνουν κάποια πράγματα, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε το αποτέλεσμά τους. Πάρτε το μέλλον σας στα χέρια σας ενεργά σήμερα, παίρνοντας πιο καίριες αποφάσεις.

ζωδια ιχθύες
Τολμήστε σήμερα να εκμυστηρευθείτε σε φίλους σας ατυχείς στιγμές σε ραντεβού σας, προκειμένου να τους κάνετε να αλλάξουν οπτική όσο αφορά τις δικές τους ατυχίες. Μπορεί να μην θέλετε να ξύνετε παλιές πληγές, ωστόσο κάτι τέτοιο θα τους βοηθούσε πολύ να ξεπεράσουν αυτή τη φάση ανασφάλειας.

zwdia-zodia-astrologia-65