ζωδια για ελεύθερους 28/06 Τετάρτη

angel-hunger-love-1280×800-donibar-angelBlue

ζωδια για ελεύθερους 28/06 Τετάρτη

Ζωδια Κριος
Αναπολείτε αυτή τη σχέση που αφήσατε κι έφυγε; Αυτό είναι κατανοητό, απλά σιγουρευτείτε ότι αυτή η νοσταλγία δεν θα μετατραπεί σε υποχωρητικότητα. Μήπως να κάνατε κάτι πιο παραγωγικό στον ελεύθερο χρόνο σας;

Ζωδια Ταυρος
Ξέρετε κάτι; Η πηγή των περισσότερων ευκαιριών στον ερωτικό τομέα, τώρα βρίσκεται στην οικογένεια σας. Αυτό το ραντεβού που θέλει να σας κανονίσει η αδερφή σας, μπορεί να αποτελέσει την επόμενη σοβαρή σας σχέση. Πείτε ναι.

 

Ζωδια Διδυμοι
Πάρτε ένα μικρό ρίσκο – ίσως ένα καινούργιο χτένισμα ή ένα ζωηρό ρούχο. Οι επιδοκιμαστικές ματιές που θα λάβετε, θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σας. Και μετά πάρτε ένα ακόμη μεγαλύτερο ρίσκο. Πριν το καταλάβετε, η ερωτική σας ζωή θα γίνει συναρπαστική.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Ένας πιθανός ερωτικός σύντροφος ζητά υπερβολικά πολλά πράγματα από εσάς. Είστε τόσο γενναιόδωροι εκ πεποιθήσεως, που ούτε καν σας περνάει από το μυαλό ότι αυτό αποτελεί σοβαρή παραβίαση των προσωπικών σας ορίων. Συμπεριφερθείτε ως ανήλικες. Μάθετε να λέτε όχι και να το εννοείτε.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

Ζωδια Λεων
Δεν υπάρχει τίποτα που να πρέπει να φοβάστε, πέρα από τον ίδιο τον φόβο. Σίγουρα, αν κινείστε αρκετό καιρό στον κόσμο των ραντεβού, θα αισθάνεστε περίεργα. Απλά μην περιπλέκετε τα πράγματα και αυτά τα αμήχανα συναισθήματα θα μετατραπούν σε κάτι άλλο.

Ζωδια Παρθενος
Αντί να κάνετε μια λίστα με αυτά που δεν θέλετε να έχει ο μελλοντικός ερωτικός σύντροφος, γιατί δεν κάνετε μια λίστα με αυτά που χρειάζεστε; Το να στέλνετε θετικές σκέψεις στο σύμπαν, έχει πολύ πιο άμεσα (και ευχάριστα) αποτελέσματα.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Ζυγος
Η στάση ζωής που έχετε και λέει «ένας για όλους και όλοι για έναν», είναι αξιοθαύμαστη σε ό,τι αφορά την εργασία – αλλά ήρθε η ώρα να αλλάξετε απόψεις σε ό,τι αφορά τον ερωτικό τομέα. Δεν μπορείτε να παραμένετε με αυτό το άτομο και να το κάνετε χαρούμενο, αν εσείς οι ίδιοι είστε θλιμμένοι.

Ζωδια Σκορπιος
Να έχετε την προσωπική σας ατζέντα σε πρώτη ζήτηση – τη χρειάζεστε για να σιγουρευτείτε ότι δεν έχετε δύο ραντεβού κλεισμένα την ίδια ώρα. Τα άστρα σας υπόσχονται πλήθος ευκαιριών στον ερωτικό τομέα και θα πρέπει να τα έχετε όλα υπό έλεγχο.

Ζωδια Τοξοτης
Θέλετε να βγείτε ραντεβού με αυτό το πρόσωπο ή θέλετε να το σώσετε; Μερικές φορές αυτές οι δύο παρορμήσεις μπερδεύονται μεταξύ τους στην τρυφερή σας καρδιά. Ήρθε η ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να χρησιμοποιήσετε την κοινή σας λογική προς αυτή την προοπτική.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Ζωδια Αιγοκερως
Σταματήστε να προσπαθείτε να γράψετε μόνοι την ερωτική σας μοίρα – αφήστε το σύμπαν να κάνει τα μαγικά του και εσείς απλά δώστε του ένα χεράκι. Όχι μόνο θα καταλήξετε κάπου που δεν το περιμένατε, αλλά θα αρχίσετε να διασκεδάζετε πολύ περισσότερο όταν παραδώσετε τον έλεγχο.

Ζωδια Υδροχοος
Μερικές φορές ο συγχρονισμός απλά δεν είναι σωστός, παρόλο που δεν θέλετε να το παραδεχτείτε. Σταματήστε να προσπαθείτε να κάνετε τα πράγματα να κινηθούν, όταν βλέπετε ότι η κατάσταση δεν το επιτρέπει. Αν αυτός ο χαριτωμένος τύπος είναι το τυχερό σας, θα συμβεί – ίσως όμως όχι τώρα.

Ζωδια Ιχθυες
Το να κολλάτε στις ατέλειες κάποιου θα κάνει μόνο τα πράγματα να ξεφύγουν – και αυτό ισχύει και για εσάς. Εξάλλου, η τελειότητα είναι βαρετή. Μάθετε να εκτιμάτε τις ιδιοτροπίες στην προσωπικότητα κάποιου.