ζωδια για ελεύθερους 28/06 Τρίτη

oneira-krifi-simasia-oneirwn

ζωδια για ελεύθερους 28/06 Τρίτη

ζωδια κριός
Οι ικανότητές σας στην κοινωνική επαφή θα περάσουν από δοκιμασία σήμερα. Αξιοποιήστε την συγκυρία για να μάθετε λίγο καλύτερα κάποιους καινούργιους ανθρώπους, αλλά μιλώντας και ακούγοντάς τους με πραγματικό ενδιαφέρον. Μην αφήσετε τις διαφορετικές σας απόψεις να γίνουν εμπόδιο στο να στήσετε κάποιες νέες φιλίες.

ζωδια ταύρος
Η συντηρητική της φύση ενδέχεται να φτάσει στα όριά της σήμερα, εξαιτίας ενός εξωφρενικού ανθρώπου. Αντί να εμπλακείτε σε μια διαμάχη με φωνές και αντιπαλότητες, αντιδράστε με ανωτερότητα και απομακρυνθείτε. Στο μεταξύ καταγράψτε στο μυαλό σας ή σε χαρτί όσα πράγματα θεωρήσατε ότι σας έβγαλαν εκτός εαυτού, για να τα μελετήσετε αργότερα που θα έχετε ηρεμήσει. Έτσι θα είστε σε θέση να χειριστείτε τέτοιου είδους άτομα την επόμενη φορά.

 

ζωδια δίδυμοι
Είναι άλλο πράγμα να είστε του «φιλολογικού» ως ιδιοσυγκρασία, και άλλο να συμπεριφέρεστε ως σνομπ. Η εξυπνάδα μπορεί να γίνει πολύ σεξουαλικό θέλγητρο, αν δεν συνοδεύεται από νοοτροπίες ξερόλα. Αξιοποιήστε λοιπόν την ευφυΐα σας για να εντυπωσιάσετε, αντί να γίνεται εμπόδιο για νέες γνωριμίες.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Αν ξέρετε το κουμπί των άλλων, θα σας βοηθήσει πολύ να διατηρείτε μια θετική οπτική ακόμη και στις πιο ιδιόμορφες καταστάσεις. Ως ιδιοσυγκρασία, σας είναι εύκολο να σας καταβάλλει η αρνητική διάθεση όταν τα πράγματα δεν κυλάνε όπως θα θέλατε. Αν όμως συνειδητοποιήσετε ότι όλοι έχουν και τις καλές πλευρές τους, θα σας βοηθήσει να ξεπερνάτε πιο εύκολα τις δυσκολίες.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια λέων
Η μέρα σήμερα θα σας προκαλέσει να αξιοποιήσετε την προσαρμοστικότητά σας, όταν θα σας προκύψουν κάποια απρόβλεπτα εμπόδια. Δεν υπάρχει κανένας κανόνας που να ορίζει ότι όλα στη ζωή κυλούν ομαλά, άρα γιατί να θεωρείτε ότι τα θέματα καρδιάς θα κυλούσαν διαφορετικά; Το καλύτερο για εσάς θα είναι να ακολουθείτε τη ροή των πραγμάτων, και να μην προσπαθείτε να αντισταθείτε στις αλλαγές όταν αυτές προκύπτουν.

ζωδια παρθένος
Σήμερα είναι πολύ πιθανό να βρείτε μια τάξη στο χάος! Συμβαίνει κάποιες φορές να βρίσκουμε τις λύσεις σε θέματα που μας κεντρίζουν, χάρη σε κάποιες φαεινές ιδέες. Ίσως να αντλήσετε έμπνευση από την υπερβολική δραστηριότητα που εξελίσσεται γύρω σας. Αφήστε το μυαλό σας ελεύθερο να περιπλανηθεί στις απαντήσεις που αναζητάτε.

zwdia - love

ζωδια ζυγός
Σήμερα θα συνειδητοποιήσετε ότι σας είναι πολύ εύκολο να συνυπάρχετε με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Μάλιστα θα αντιληφθείτε ότι έχετε πολύ καλή επαφή με ένα ιδιαίτερο άτομο που σας ενδιαφέρει. Ευκαιρία να αξιοποιήσετε τα χαρίσματά σας στην τέχνη του φλερτ, για να δείτε τι μπορεί να σας επιφέρουν. Ποτέ δεν ξέρετε πότε θα σας προκύψει η επόμενη γνωριμία που θα αξίζει τον χρόνο σας.

ζωδια σκορπιός
Κάποια απρόβλεπτα ξεσπάσματα που ίσως έχετε σήμερα, ενδέχεται τελικά να δώσουν την εικόνα ότι έχετε παιδαριώδη συμπεριφορά σε ένα καινούργιο άτομο που έχετε γνωρίσει. Θα είναι συνετό για εσάς να σκέφτεστε διπλά πριν μιλήσετε, ειδικά σε μια πιο έντονη συζήτηση. Οι φλογερές σας απόψεις θα εντυπωσιάσουν θετικά το άτομο που έχετε απέναντί σας, μόνο αν τις εκφράσετε με ηρεμία, άνεση και συγκροτημένο λόγο.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια τοξότης
Θα σας είναι πολύ εύκολο να εντυπωσιάσετε πολλούς σήμερα, αν αποφασίσετε να πάψετε να συμπεριφέρεστε ως ο διασκεδαστής της παρέας. Παραμείνετε ο εαυτός σας και αφήστε την προσωπικότητά σας να αναδυθεί, χωρίς πρόσθετους θεατρινισμούς.

ζωδια αιγόκερως
Όσο διαφορετικά από τις προσδοκίες σας κι αν εξελιχθούν κάποια πράγματα σε ένα ραντεβού, αυτό δεν πρέπει να γίνει αιτία να «πετάξετε το γάντι». Επειδή όλοι κάνουν λάθη όταν λειτουργούν υπό ένταση, δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να χαλαρώσει λίγο. Μην ξεχνάτε ότι τα ραντεβού πρέπει τελικά να διέπονται από διασκέδαση, δεν είναι ακροάσεις ζωής…

ζωδια υδροχόος
Σήμερα θα διαπιστώσετε ότι η έντονη ενέργειά σας είναι μεταδοτική σε όποιο άτομο βρίσκεται στο περιβάλλον σας. Θα σας διέπει ένας ενθουσιασμός που θα επηρεάσει θετικά και όλους τους άλλους, γι’ αυτό τολμήστε να αξιοποιήσετε την συγκυρία για να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο που σας έχει τραβήξει την προσοχή.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια ιχθύες
Μπορεί να μην έχετε εντοπίσει ακόμη το ισόβιο έτερο ήμισύ σας, όμως αυτό δεν είναι λόγος να θεωρείτε ότι έχετε αποτύχει στον έρωτα. Το ρομάντζο θέλει τύχη και χρόνο για να αναπτυχθεί, γι’ αυτό και δεν μπορεί κανείς να πιέσει τα πράγματα στα δικά του δεδομένα. Φροντίστε να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε, γιατί ο Έρωτας προσεγγίζει σύντομα την γειτονιά σας!