ζωδια για ελεύθερους 28/08 Κυριακή

imerisies-14414

ζωδια για ελεύθερους 28/08 Κυριακή

ζωδια κριός
Η απλότητα είναι εξαιρετικό στοιχείο, όταν είστε στη διαδικασία μιας γνωριμίας. Αφήστε στην άκρη τα μακρόσυρτα δείπνα και τις συναντήσεις στα στριμωγμένα καφέ. Βγείτε και περπατήστε, γελάστε, μιλήστε απλά και ειλικρινά. Η σωστή διαχείριση της κάθε περίστασης θα σας χαρίσει πολλούς πόντους.

ζωδια ταύρος
Έχετε πάρει την απόφαση να απευθυνθείτε σε επαγγελματίες γνωριμιών για να βρείτε ταίρι; Πολύ καλά κάνατε, γιατί παρέχονται και οι δέουσες εγγυήσεις. Επειδή όμως αυτές συνοδεύονται και από όρους, φροντίστε να έχετε διαβάσει όλα τα ψιλά γράμματα, που αφορούν την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, οικονομικές και νομικές υποχρεώσεις και δικαιώματα.

 

ζωδια δίδυμοι
Λένε ότι τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής. Επιπροσθέτως είναι και η πόρτα για την καρδιά κάθε ατόμου, επειδή από όσα βλέπουμε αρχίζουν όλα. Αν συναντήσετε ένα καινούργιο ενδιαφέρον άτομο, και προσέξετε ότι δεν σας κοιτάει στα μάτια ή εσείς δεν αντέχετε το βλέμμα του, αλλάξτε πορεία.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Η καθαριότητα και η σημασία στη σωστή εμφάνιση είναι μια αρετή, και να είστε βέβαιοι ότι όλοι δίνουν σημασία σε αυτά. Αν πάτε κάπου που δεν ενδείκνυται να φοράτε τζιν, κι εσείς όχι μόνο φοράτε αλλά είναι επίσης σκισμένο και αμφιβόλου καθαριότητας, σίγουρα έχετε αποτύχει. Μια τέτοια στάση, δείχνει ότι δεν δίνετε σημασία στους ανθρώπους ούτε στους χώρους.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Ο χρόνος είναι με το μέρος σας αυτή την περίοδο, δεν έχετε κανένα λόγο να βιαστείτε. Η γνωριμία με έναν άνθρωπο είναι μια αργή διαδικασία και όχι αγώνας ταχύτητας. Δεν χρειάζεται – και δεν πρέπει – να αποκαλύψετε πολλά για τον εαυτό σας από πολύ νωρίς, ούτε να κάνετε εσείς αδιάκριτες ερωτήσεις στο άτομο που είναι απέναντί σας.

ζωδια παρθένος
Είναι απόλυτα φυσικό να μην θέλει ένας άνθρωπος να είναι μόνος, είναι νόμος της ανθρώπινης φύσης η συντροφικότητα. Απλώς εσείς περνάτε τώρα μια φάση που δεν θέλετε ή δεν έχετε σύντροφο, κι αυτό είναι επίσης αποδεκτό. Φροντίστε να αξιοποιήσετε αυτό το διάστημα με δραστηριότητες και ενασχολήσεις για τον εαυτό σας, και ίσως ανακαλύψετε ότι τελικά είναι ευεργετική και αυτή η φάση.

ζωδια ζυγός
Να θυμάστε ότι τα θεμέλια κάθε καλής και σωστής σχέσης κάθε είδους, είναι η φιλία. Η εμπιστοσύνη και η ευθύτητα που απορρέει από αυτήν, είναι τα στοιχεία που σας ενώνουν με τον κάθε άλλο άνθρωπο. Αν νιώθετε ότι δεν υπάρχουν αυτά σε μια γνωριμία σας, καλύτερα τελειώστε τη όσο είναι νωρίς.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια σκορπιός
Αν πρέπει να βρείτε επιχειρήματα για να πείσετε τον εαυτό σας ότι το άτομο που γνωρίσατε τελευταία είναι το ιδανικό, κάτι δεν πάει καλά. Φαίνεται ότι η απελπισία έχει κυριαρχήσει σε αυτή την περίπτωση, προκειμένου να πάψετε να είστε μόνοι. Μήπως όμως είναι προτιμητέα λίγη μοναξιά ακόμη, από ένα ακατάλληλο άτομο στο πλάι σας;

ζωδια τοξότης
Χρονοτριβείτε χωρίς λόγο, ενώ η ευκαιρία είναι μπροστά στα μάτια σας κι εσείς πρέπει να κάνετε μια επιλογή. Στηριχθείτε μόνο στο ένστικτό σας και πείτε ένα ναι ή ένα όχι. Οι ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται συνέχεια, το θέμα είναι πόσο έτοιμοι είστε για να αδράξετε την κατάλληλη.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Κάποιος σας αποκρύπτει εσκεμμένα κάποιες πληροφορίες που είναι σημαντικές για εσάς αυτή την περίοδο. Μέχρι να μάθετε όσο πρέπει, είναι δεδομένο ότι δεν θα υπάρξει καμία πρόοδος και ο αρνητισμός θα συνεχιστεί. Εναπόκειται σε εσάς να κάνετε την δέουσα υπομονή, μέχρι να λυθούν οι γλώσσες.

ζωδια υδροχόος
Κάποιο χαριτωμένο άτομο ζητά με πολύ χαριτωμένο τρόπο να το βοηθήσετε σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Τα ουράνια ανοίγουν και στοιβάζουν γνώση και σοφία στο μυαλό σας, για να αντεπεξέλθετε στο αίτημα με ηρεμία και χαμόγελο. Τι νομίζετε ότι μπορεί να επακολουθήσει; Τα πάντα, να είστε βέβαιοι!

ζωδια ιχθύες
Έχετε τη φαεινή ιδέα να ανασύρετε κάποια κειμήλια του παρελθόντος, γιατί θέλετε να αναζωπυρώσετε πάθη ή φιλίες. Να είστε βέβαιοι ότι όσο σκαλίζετε τα παλιά, θα εντοπίσετε και τα σημεία που κάνατε τα τότε λάθη. Ίσως είναι εξαιρετική ευκαιρία για να ισορροπήσετε πικρίες και να δώσετε απολογίες.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις