ζωδια για ελεύθερους 28/09 Τετάρτη

zwdio-astrologia-aris-skorpios

ζωδια για ελεύθερους 28/09 Τετάρτη

ζωδια κριός
Δώστε περισσότερη σημασία σε κάποια οικογενειακά θέματα σήμερα, πριν ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας. Κάτι δεν πάει καλά μέσα στην οικογένεια, και επαφίεται σε εσάς να το διευθετήσετε πριν εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό. Να είστε ευγενικοί και όχι κάθετοι στους χειρισμούς σας.

ζωδια ταύρος
Η μέρα σήμερα είναι ιδανική για να κάνετε μια καλή «καθαριότητα» στα διαδικτυακά σας προφίλ. Έχετε καιρό να επικοινωνήσετε με κάποιους από τους εκεί φίλους σας, όπως και να κάνετε μια εκκαθάριση σε αρχεία και άτομα. Ενώ θα ασχολείστε με αυτά, είναι καλή στιγμή να ερευνήσετε και κάποιες ακόμη «γνωριμίες» σας…

 

ζωδια δίδυμοι
Συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας (για άλλη μία φορά…) όμως μία σχέση με το εν λόγω άτομο σημαίνει σχέση εξ αποστάσεως. Η συμβουλή είναι να το ξανασκεφτείτε, γιατί οι πιθανότητες να πετύχει κάτι τέτοιο με εσάς είναι ελάχιστες. Εσείς μπορείτε να λειτουργήσετε εξαιρετικά, μόνο μέσα σε μία σχέση που να έχει παρουσία μέσα στην καθημερινότητά σας.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Δεν έχει καμία σημασία αν θα ξαναδείτε ένα άτομο, μετά την πρώτη σας συνάντηση ή το πρώτο σας ραντεβού. Το σημαντικό πάντα είναι να σκέφτεστε το παρόν, γι’ αυτό αφήστε τον σχεδιασμό του μέλλοντος. Οι γάμοι, τα μωρά και τα δάνεια έρχονται αργότερα – και όσο αργότερα τόσο το καλύτερο! Καλύτερα να επικεντρώνεστε στη διασκέδαση που μπορείτε να απολαύσετε τώρα.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Νιώθετε σχεδόν υποχρεωμένοι να αλλοιώνετε λιγάκι την αλήθεια της καθημερινότητάς σας, όταν συναντάτε πρώτη φορά κάποια ενδιαφέροντα άτομα. Η συμβουλή για εσάς είναι να προσπαθήσετε να το αποφύγετε όσο είναι δυνατόν, γιατί η ειλικρίνεια έχει πολύ μεγάλη σημασία. Ποτέ δεν ξέρετε πού μπορεί να οδηγήσει μια γνωριμία, και μετά θα καλείστε να διορθώσετε τα αδιόρθωτα… Εξάλλου είστε μια χαρά άνθρωποι, ακόμη και χωρίς τις διανθίσεις!

ζωδια παρθένος
Αν νιώθετε κάπως εσωστρεφείς και βαριεστημένοι τον τελευταίο καιρό, έχει έρθει η ώρα να πετάξετε αυτή τη διάθεση έξω από το παράθυρο! Εξαρτάται από εσάς και μόνο να ξεκολλήσετε τον εαυτό σας από το καβούκι σας, και μια καλή επιλογή είναι να κάνετε κάτι εντελώς ακραίο. Τολμήστε να βγείτε μόνοι το βράδυ και να σαρώσετε τη νυχτερινή πόλη. Φροντίστε να σας προσέξουν!

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Οκτωβριου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia-taro-astra

ζωδια ζυγός
Μια επιδέξια αξιοποίηση της γλώσσας του σώματος, θα σας βοηθήσει αυτή την εποχή να έρθετε κοντά άμεσα με όποιο άτομο επιλέξετε! Επειδή είστε ειδήμονες σε αυτή την τεχνική, εστιάστε στο καθρέφτισμα των κινήσεων του άλλου άτομου. Φροντίστε φυσικά να είστε διακριτικοί, γιατί ξέρετε ότι οι μικρές διαφορές είναι αυτές που επιφέρουν τα μεγάλα αποτελέσματα…

ζωδια σκορπιός
Αν επιμένετε για κάποιο δικό σας λόγο να δοκιμάσετε το ρομάντζο στον εργασιακό σας χώρο, κάντε το διακριτικά. Διαφορετικά δεν αποκλείεται να καταλήξετε άνεργοι… Η καλύτερη επιλογή θα ήταν κάποιο άτομο που εργάζεται σε διαφορετικό τμήμα από εσάς, είτε ακόμη και σε άλλο όροφο ή κτίριο. Ακόμη κι αν δεν είναι ιδανικό, είναι πιο ασφαλές για να διατηρήσετε αυτή την επαφή στα επίπεδα που πρέπει.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Έχετε παρατηρήσει ότι τον τελευταίο καιρό η σεξουαλική σας διάθεση είναι ανύπαρκτη; Αυτό συμβαίνει με το πέρασμα του χρόνου χωρίς να την σκέφτεστε, γιατί έχετε προσηλωθεί στη δουλειά και μόνο. Η συμβουλή για εσάς είναι να ξεθάψετε από τη στοίβα χαρτιών την ατζέντα σας, και να τηλεφωνήσετε αμέσως στο φιλικό σας άτομο με προνόμια!

ζωδια αιγόκερως
Η σεξουαλική έλξη τελικά είναι πολύ κοντά, πάρα πολύ κοντά σας! Μην εκπλαγείτε αν την νιώσετε για τον αδελφό ή την αδελφή του καλύτερου φίλου σας, είτε για φιλικό άτομο των δικών σας αδελφών. Αν το συναίσθημα είναι αμοιβαίο, αρκεί μόνο να φροντίσετε να μην υποσκάπτεται κανείς από αυτή την επαφή.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια υδροχόος
Αν το άτομο που γνωρίσατε πρόσφατα και σας ενδιαφέρει, σας λέει ότι έχει λήξει η προηγούμενη σχέση του, μην βιαστείτε να πειστείτε… Καλό είναι να έχετε και απόδειξη για τα λεγόμενά του. Αν υπάρχει ακόμη επαφή μεταξύ τους, και μάλιστα συχνή, κάποιος σας εμπαίζει. Μόνο όταν παύσουν τελείως οι κλήσεις και οι συναντήσεις τους, μπορείτε να ελπίζετε σε μια πρόοδο στη δική σας επαφή. Η συμβουλή πάντως για εσάς, είναι να εγκαταλείψετε το συντομότερο δυνατόν.

ζωδια ιχθύες
Ο τρόπος που παρουσιάζουν οι άνθρωποι τον εαυτό τους στο διαδίκτυο, δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα και τις επιλογές τους. Αν έχετε κάνει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία τον τελευταίο καιρό, μπείτε στον κόπο να δείτε και τα ηλεκτρονικά τους προφίλ. Αν δείτε φωτογραφίες ή δραστηριότητες που σας κάνουν να νιώθετε άβολα, θεωρήστε τις ενδείξεις για απομάκρυνσή σας…

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Οκτωβριου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia