ζωδια για ελεύθερους 28/10 Παρασκευή

wroskopio-anadromos-ermis-zodia

ζωδια για ελεύθερους 28/10 Παρασκευή

ζωδια κριός
Ορμήστε και σαρώστε! Είστε απίστευτα ελκυστικοί και μαγνητίζετε αυτή την περίοδο, γι’ αυτό αξιοποιήστε τη συγκυρία και τεντώστε τις οπλές σας προς όποιο άτομο σας έχει τραβήξει την προσοχή. Η προσέγγισή σας θα έχει αποτέλεσμα, είτε την κάνετε διά ζώσης είτε μέσω διαδικτύου.

ζωδια ταύρος
Προτιμάτε τα γλυκά ή τα ξινά; Πραγματικά η επιλογή είναι δική σας όσο αφορά το ρομαντικό πεδίο αυτή την περίοδο. Ό,τι κι αν βάλετε στο μυαλό σας – ή όποιο άτομο κι αν βάλετε στο μάτι – θα έρθει στην αγκάλη σας πριν ολοκληρώσετε την σκέψη σας! Αρκεί να προσεγγίζετε την αγάπη αλλά και τη ζωή γενικότερα, με ταπεινότητα και ανοικτή καρδιά.

 

ζωδια δίδυμοι
Αυτή την περίοδο σας έλκει περισσότερο η εσωτερική ομορφιά και ευστροφία των ανθρώπων, αντί για την τετριμμένη εξωτερική εμφάνιση. Είναι βέβαιο ότι όποιο άτομο βρεθεί κοντά σας και καταφέρει να προκαλέσει το πνεύμα σας, θα κερδίσει αυτόματα και την καρδιά σας!

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Είναι εξαιρετικά εύκολο για εσάς αυτή την περίοδο, να βγείτε και να εντοπίσετε νέα ενδιαφέροντα άτομα που θα πέσουν στα πόδια σας. Εκπέμπετε μια ιδιαίτερη δύναμη και φυσικά μαγνητισμό. Ακόμη και μια μικρή τάση για επίδειξη που σας διέπει, είναι γοητευτική αυτή την εποχή.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Ας διαμαρτύρονται οι άλλοι όσο θέλουν για την δυσχερή κατάσταση των προσωπικών τους συγκυριών. Για εσάς όλα φαίνεται να κυλούν άρτια και με ανεβασμένη θερμοκρασία. Μπορείτε εύκολα να κάνετε μια – δυο επαφές με καλά αποτελέσματα, ενώ έχετε τη δυνατότητα να ζευγαρώσετε και κάποιους από τους εργένηδες φίλους σας!

ζωδια παρθένος
Να προσέχετε τι εύχεστε αυτή την περίοδο, γιατί δεν αποκλείεται να πιάσουν οι ευχές σας… Ειδικά σε ό,τι αφορά το ρομαντικό στρατόπεδο, είστε σε θέση να πάρετε πολλούς «κρατούμενους»! Το μόνο πρόγραμμα που πρέπει να τηρείτε αυτή την εποχή, είναι να έχετε χρόνο ελεύθερο – και ακόμα πιο ελεύθερη σκέψη.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh

ζωδια ζυγός
Δεν είναι καθόλου της ιδιοσυγκρασίας σας να επιτρέπετε σε μικρά και ασήμαντα πράγματα να σας καταβάλουν. Είστε σε θέση πλέον να βλέπετε συνολικά την εικόνα του ρομαντικού σας πεδίου. Έχετε τη διανοητική ισχύ αλλά και τη δυναμική για να κάνετε σπουδαία βήματα προόδου αυτή την περίοδο.

ζωδια σκορπιός
Ας σας ενδιαφέρει πραγματικά να σημειώσετε προόδους στον ρομαντικό τομέα αυτή την εποχή, πρέπει να αποφασίστε να βάλετε λίγο στην άκρη τον άκρατο εγωισμό σας και την αχρείαστη περηφάνια σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα μιλήσετε με ειλικρίνεια σε ένα άτομο για τα συναισθήματά σας, είτε ότι θα κάνετε εσείς τα πρώτα βήματα προσέγγισης ενός ατόμου που σας έλκει.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Πολλοί σχολιάζουν ότι αυτή την περίοδο έχετε την τύχη με το μέρος σας. Τουλάχιστον όσο αφορά τη γνώμη των άστρων, έχουν δίκιο! Με την ευκαιρία της νέας σελήνης τις επόμενες μέρες, κάντε τρεις ευχές για την προσωπική σας ζωή και περιμένετε να τις δείτε σύντομα να γίνονται πραγματικότητα.

ζωδια αιγόκερως
Το ένστικτό σας φαίνεται να σας στέλνει σινιάλα για ένα συγκεκριμένο ρομαντικό αντικείμενο του πόθου σας. Αν διαισθάνεστε ότι κάτι δεν συνάδει, ότι ίσως το εν λόγω άτομο δεν είναι αυτό που δείχνει, μην αγνοήσετε την προειδοποίηση. Κινηθείτε με επιφυλακτικότητα και φροντίστε να κάνετε παράλληλα και διακριτικά την έρευνά σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια υδροχόος
Βρίσκεστε πολύ κοντά στο να αντικρούσετε τον ίδιο σας τον εαυτό, όσο αφορά την ερωτική σας ζωή. Ίσως να σκέφτεστε να προχωρήσετε με κάτι που λέγατε ότι δεν θα κάνατε ποτέ. Η συμβουλή για εσάς είναι να μην διστάσετε καθόλου, αν πρόκειται να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας και να ανοίξετε την καρδιά σας.

ζωδια ιχθύες
Εσείς μπορεί να είστε αμετακίνητοι στις απόψεις σας σχετικά με τη ρομαντική κατάσταση που βιώνει ένα άτομο του φιλικού σας κύκλου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο φίλος σας πρέπει να ασπαστεί αυτές τις απόψεις. Ενίοτε είναι πολύ καλό να κάνουν οι άνθρωποι τα δικά τους λάθη, προκειμένου να πάρουν και τα μαθήματά τους από αυτά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66