ζωδια για ελεύθερους 29/03 Τετάρτη

erwtikes-3314

ζωδια για ελεύθερους 29/03 Τετάρτη

ζωδια Κριος
Πώς ανοίγετε το δρόμο για να προχωρήσει η ερωτική σχέση κάποιου άλλου ατόμου; Το συστήνετε στο ενδιαφερόμενο πρόσωπο με τον καλύτερο τρόπο, δίνετε εξαιρετικές συμβουλές και πάει λέγοντας. Αυτό σας εξασφαλίζει πόντους στον ερωτικό τομέα τώρα, που θα σας επιστραφούν πριν καλά-καλά το καταλάβετε.

ζωδια Ταυρος
Είστε πάντοτε διαθέσιμοι όταν σας χρειάζονται. Με τον ίδιο τρόπο και οι άλλοι βρίσκονται πάντα σε επιφυλακή για εσάς. Είτε χρειάζεστε κάποιον να σας συνοδέψει σε ένα πάρτι ή απλά για να χαζολογήσετε στο τηλέφωνο, οι φίλοι σας φέρονται υπέροχα.

 

ζωδια Διδυμοι
Διφορούμενα μηνύματα, χαμένες συνδέσεις και κάθε είδους αναποδιές είναι πιθανό να συμβούν αυτή την περίοδο. Πριν να ανταποκριθείτε στο κλείσιμο του ματιού από ένα ιδιαίτερο άτομο που σας ενδιαφέρει σε ένα δωμάτιο γεμάτο κόσμο, βεβαιωθείτε πρώτα ότι απευθυνόταν σε εσάς!

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Η γη σας καλεί, προσγειωθείτε! Μπορεί αυτή την περίοδο να είστε λίγο χαμένοι στο διάστημα – και οπωσδήποτε έχετε το δικαίωμα να αφήνετε ελεύθερες τις σκέψεις σας. Απλά συντονιστείτε αρκετά, μέχρι να συνειδητοποιήσετε πότε κάποιο άλλο άτομο επιθυμεί το ίδιο.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια Λεων
Υπάρχει σίγουρα μια ένταση στην ατμόσφαιρα. Μπορεί να μην σας κάνει να αισθάνεστε άνετα, αλλά αυτό μπορεί να σας βγει σε καλό. Όλοι είναι συναισθηματικοί, όλα είναι φορτισμένα και το να είναι όλοι εκνευρισμένοι, μπορεί να οδηγήσει σε πολύ ενδιαφέρουσες αλληλεπιδράσεις.

ζωδια Παρθενος
Καλό θα ήταν να έχετε και ένα εφεδρικό πλάνο έτοιμο να το εφαρμόσετε, καθώς το αρχικό σχέδιο ενδεχομένως να αποτύχει με τους πιο απροσδόκητους τρόπους. Επίσης να έχετε μια θετική οπτική. Τα πάντα θα σας φαίνονται πολύ πιο ευχάριστα, αν παίρνετε τα πράγματα όπως έρχονται.

ζωδια Ζυγος
Μοιάζει σαν να σας δοκιμάζει ο θεός Έρωτας! Τα βέλη σας δεν βρίσκουν το στόχο τους, τα σχέδιά σας πάνε στραβά με τον πλέον κωμικό τρόπο, κάθεστε με τα φτερά κατεβασμένα και δεν το ξέρετε. Προκειμένου να περάσετε τη δοκιμασία, αρκεί απλά να γελάτε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιος
Είστε σαγηνευτικοί, γοητευτικοί και ούτε στο ελάχιστο μπερδεμένοι, αν τα άστρα έχουν κάποιο λόγο σε αυτό. Λέτε το σωστό πράγμα, κάνετε τη σωστή κίνηση, είστε στο σωστό μέρος. Όλα σας συμβαίνουν με έναν τρόπο μαγικό!

ζωδια Τοξοτης
Εσείς εκεί, στο διάστημα! Καλό θα ήταν να βγάλετε το κεφάλι σας από τα σύννεφα, αρκετά ώστε να προσέξετε το ενδιαφέρον άτομο που σας κοιτάζει. Το να είστε στον κόσμο σας δεν θα ωφελήσει την ερωτική σας ζωή. Τουλάχιστον έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και κοιτάξτε γύρω σας!

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Νεας Σεληνης αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Αιγοκερως
Βρείτε έναν εναλλακτικό τρόπο επικοινωνίας όταν πρόκειται για την αγάπη. Αν για κάποιο διάστημα στέλνετε ηλεκτρονικά μηνύματα στο άτομο που σας ενδιαφέρει, αλλάξτε τακτική και στείλτε το τηλέφωνό σας. Αν επικοινωνείτε μέσω τηλεφώνου, στείλτε ένα μήνυμα.

ζωδια Υδροχοος
Αν έχετε πρόθεση να ξοδευτείτε πολύ για ένα ραντεβού, τα άστρα σας συμβουλεύουν να περιοριστείτε λίγο προς το παρόν. Ξεκινήστε με πιο χαμηλούς τόνους. Με τις δικές σας δημιουργικές ικανότητες, θα είναι πιο εντυπωσιακό από κάτι φανταχτερό.

ζωδια Ιχθυες
Τα άστρα σας στέλνουν πλούσια ενέργεια και τα αποτελέσματα που θα έχει μπορεί να είναι φανταστικά. Συνεχίστε όσο αφορά την ερωτική σας ζωή, δημιουργείστε καυτό κλίμα!

zwdia-zvdia-taro-00