ζωδια για ελεύθερους 29/05 Κυριακή

Beautiful Desktop Wallpapers – 1024 x 768 – Ministry of Wallpapers (12)

ζωδια για ελεύθερους 29/05 Κυριακή

ζωδια κριός
Μπορεί να μην είστε από τα άτομα που δίνουν σημασία στα κουτσομπολιά, η φήμη σας στον κύκλο των στενών σας φίλων θα έπρεπε να είναι προτεραιότητά σας. Προσέξτε σήμερα μην συμβεί κάτι και τους απογοητεύσετε, γιατί η επούλωση των καταστροφών θα είναι πολύ δύσκολη.

ζωδια ταύρος
Τα πιστεύω σας δεν αποτελούν θέσφατο! Όσο σημαντικό και να είναι να έχει ο καθένας τις δικές του ηθικές απόψεις, πρέπει να πάψετε να κάνετε συνεχώς κήρυγμα στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας για το πώς θα ζήσουν τη ζωή τους. Μπορείτε να θέσετε τον εαυτό σας ως παράδειγμα προς μίμηση, όχι προς αποφυγήν..

 

ζωδια δίδυμοι
Η μέρα σήμερα ενδέχεται να σας κατακλύσει με υπερβολική διασκέδαση! Κανείς δεν θέλει να τελειώνουν ποτέ οι περίοδοι χαράς, αλλά αν δεν κάνετε και λίγη παύση στο γλέντι ενδέχεται να καταλήξετε να καταρρεύσετε σωματικά και πνευματικά. Τα πάντα πρέπει να έχουν ένα μέτρο, ακόμη και η απόλαυση.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Η γνήσια έγνοια σας για τις ανάγκες των ανθρώπων για τους οποίους νοιάζεστε πραγματικά, σήμερα θα σας φανεί πολύ χρήσιμη. Προσφερθείτε να βοηθήσετε τους φίλους εκείνους που αντιμετωπίζουν κάποιο δύσκολο πρόβλημα ή απλά σταθείτε πλάι τους να τους ακούσετε και να είστε ένας διαθέσιμος ώμος. Η παρουσία σας και μόνο θα είναι πολύτιμη.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια λέων
Ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε καλή εντύπωση σε ένα καινούργιο άτομο που γνωρίζετε, είναι ένα ειλικρινές χαμόγελο. Να είστε χαλαροί και άνετοι στην όποια συζήτηση κάνετε. Θα ανακαλύψετε ότι είναι πολύ πιο εύκολο από όσο νομίζατε να κάνετε μια ουσιαστική κουβέντα.

ζωδια παρθένος
Πορευτείτε προς το ρομάντζο, ακόμη και αν είναι κάτι που σήμερα σας φαντάζει ανέφικτο. Ποτέ δεν ξέρετε τι θα μπορούσε να προκύψει αν δεν τολμήσετε, γι’ αυτό πάρτε το ρίσκο και προσεγγίστε το ιδιαίτερο φιλικό σας άτομο που θα θέλατε να εξελιχθεί η σχέση σας σε κάτι περισσότερο.

ζωδια ζυγός
Σήμερα ενδέχεται να αισθάνεστε στοιχειωμένοι από οράματα παλιών ερώτων. Θα ήταν συνετό για εσάς στην παρούσα φάση να κρατήσετε τις στιγμές που έχετε βιώσει με θετική οπτική, αναπολώντας μόνο τις καλά τους στοιχεία. Διαφορετικά δεν αποκλείεται να ρίξετε τον εαυτό σας στη άσκοπη δίνη των «μήπως»…

zwdia-taro-astra

ζωδια σκορπιός
Το κλειδί της σημερινής μέρας θα είναι η επικοινωνία, αν θελήσετε να κατανοήσετε τη στάση ενός ατόμου του φιλικού σας κύκλου. Ρωτήστε ευθέως την άποψή του για κάτι που συζητήσατε πρόσφατα και οι θέσεις σας φάνηκε να το αναστάτωσαν. Ξεκαθαρίστε το κλίμα πριν να είναι πολύ αργά.

ζωδια τοξότης
Σήμερα θα πρέπει να φανείτε πολύ φειδωλοί όσο αφορά τη διάθεση του χρόνου σας. Το τελευταίο που θα πρέπει να καταλήξετε να κάνετε, είναι να δεσμευτείτε για υπερβολικά πολλές κοινωνικές δραστηριότητες. Να είστε επιλεκτικοί και να δεχθείτε μόνο εκείνες τις συναντήσεις που έχουν κάποια σημασία για εσάς.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια αιγόκερως
Ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα κοντά σας πλέον. Παραμείνετε προσηλωμένοι στον στόχο που έχετε θέσει και μην εγκαταλείπετε ποτέ την σκέψη για μια πιθανή ευτυχή έκβαση. Μπορείτε να κατακτήσετε την προφητεία περί προσωπικής εκπλήρωσης.

ζωδια υδροχόος
Οι φίλοι σας είναι ικανοί να χασομερούν και να καιροσκοπούν όλη τη μέρα, αν δεν επιβάλλουν οι ίδιοι κάποια πειθαρχία στον εαυτό τους. Προσφερθείτε να τους βοηθήσετε να οργανώσουν τα καθήκοντά τους, προκειμένου να καταφέρουν να ολοκληρώσουν κάποια από αυτά. Η εμπειρία σας θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από εκείνους τους φίλους σας που έχουν ανάγκη από λίγη δόμηση.

ζωδια ιχθύες
Σήμερα θα είναι ιδιαίτερα εύκολο να επιτύχετε ό,τι θελήσετε. Μια θετική οπτική των πραγμάτων εξάλλου, μπορεί να συμβάλει στην αναζήτησή σας για το τέλειο ταίρι. Ζητήστε και θα σας δοθεί, μην σας ανησυχεί καθόλου το αποτέλεσμα. Κρατάτε το μέλλον σας στα χέρια σας.

zwdia-zodia-astrologia-65