ζωδια για ελεύθερους 29/06 Πέμπτη

imerisies-21214

ζωδια για ελεύθερους 29/06 Πέμπτη

Ζωδια Κριος
Νιώθετε λίγο άκαμπτοι αυτές τις μέρες σε ό,τι αφορά τις κοινωνικές σας συναναστροφές. Αισθάνεστε σαν φτηνή απομίμηση του συνηθισμένου σας εαυτού. Σταματήστε να είστε τόσο σκληροί με τον εαυτό σας – δεν χρειάζεται να είστε κάθε φορά η ψυχή του πάρτι.

Ζωδια Ταυρος
Δεν χρειάζεται να λέτε τα πάντα, ειδικά όταν πρόκειται για τον καινούργιο πιθανό ερωτικό σας σύντροφο. Η διακριτικότητα είναι πολύ πιο ισχυρή σε στιγμές σαν αυτή. Οι πράξεις μιλούν δυο φορές πιο δυνατά τώρα.

 

Ζωδια Διδυμοι
Ένας από τους πιο κοντινούς σας αδέσμευτους φίλους υπερβάλλει λίγο σχετικά με την ερωτική του/της ζωή και δεν μπορείτε άλλο να τον/την ακούτε. Σώστε τον εαυτό σας. Δεν είστε υποχρεωμένοι να τους ακούσετε (ξανά).

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Ο έρωτας δεν χρειάζεται να είναι πάντα κάτι δύσκολο – αυτό είναι μια πεποίθηση που έχετε ξεσηκώσει από τα βιβλία και τις ταινίες! Για τώρα αφήστε την τρυφερότητα, τα ραντεβού και την αγάπη να συμβούν χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Θα διασκεδάσετε πολύ περισσότερο.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ζωδια Λεων
Είστε ακόμη νευριασμένοι σχετικά με την απερισκεψία του τελευταίου σας ραντεβού; Η παθητική – επιθετική συμπεριφορά, δεν θα σας πάει εκεί που θέλετε με το συγκεκριμένο άτομο. Συμπεριφερθείτε ως ενήλικες – είτε εκφράστε την άποψή σας ή βρείτε τρόπο να προχωρήσετε.

Ζωδια Παρθενος
Ήρθε η ώρα να αρχίσετε να ζείτε τη ζωή σας με τον τρόπο που εσείς θέλετε, όχι με τον τρόπο που πιστεύετε ότι οι άλλοι θέλουν να συμπεριφέρεστε. Μάθετε να αποδέχεστε τον εαυτό σας και τις πραγματικές σας ανάγκες και αυτόματα θα δείτε μια βελτίωση στην ερωτική σας ζωή.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Ζυγος
Άραγε υπάρχει η έννοια της υπερβολικής απόλαυσης; Αυτός ο νέος πιθανός ερωτικός σύντροφος, μοιάζει να έχει άπλετο χρόνο για να αράζει. Αρχίζετε να αναρωτιέστε πώς μπορεί και έχει τόσο ελεύθερο χρόνο. Ακούστε το ένστικτό σας και προχωρήστε.

Ζωδια Σκορπιος
Οι φίλοι θα έπρεπε να μοιράζονται μυστικά, όνειρα, δείπνα – αλλά θα ήταν πιθανό καλύτερο να μην μοιράζονται τα ραντεβού τους. Στο σινεμά φαίνεται να πιάνει πάντα, αλλά στην πραγματική ζωή απλώς θα περιπλέξει τα πράγματα.

Ζωδια Τοξοτης
Μια συνεχής ροπή προς το δράμα διαταράσσει την ερωτική σας ζωή. Ρίξτε μια ματιά στις βαθύτερες αιτίες πίσω από την αναταραχή της ερωτικής σας ζωής. Γιατί καταλήγετε πάντα σε τέτοιες καταστάσεις; Αναλάβετε τις ευθύνες σας.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζωδια Αιγοκερως
Έχετε έναν συγκεκριμένο τύπο στο μυαλό σας και ξέρετε ποιος είναι αυτός. Αλλά είστε σίγουροι; Να είστε ανοικτοί σε όλες τις πιθανότητες – ακόμη και αν αφορούν κάποιον που απέχει πολύ από τα όρια που έχετε θέσει. Τότε μπορεί και να βρείτε τον αληθινό έρωτα.

Ζωδια Υδροχοος
Ένα μέλος της οικογενείας σας σάς κάνει υπερήφανους – και στον εορτασμό για την επιτυχία του μπορεί να γνωρίσετε κάποιο ελκυστικό άτομο που θα σας τρελάνει. Σιγουρευτείτε ότι έχετε πάρει από το καθαριστήριο το πιο κομψό σας σύνολο.

Ζωδια Ιχθυες
Ειλικρινά, οι επιλογές που έχετε τώρα τελευταία στον ερωτικό τομέα δεν σας συναρπάζουν. Αντί να επιλέξετε ανάμεσα στις πιθανότητες που σας δίνονται, φροντίστε να είστε ανοικτοί σε περισσότερες προτάσεις. Επίσης, μην σας πιάνει πανικός – έχετε αρκετό χρόνο. Δεν υπάρχει καμία βιασύνη.