ζωδια για ελεύθερους 29/06 Τετάρτη

imerisies-provlepsies-zodia-29-5-14

ζωδια για ελεύθερους 29/06 Τετάρτη

ζωδια κριός
Ο καλύτερος τρόπος για να βοηθήσετε σήμερα τα άτομα του περιβάλλοντός σας, είναι να τους επιτρέψετε να κάνουν λάθη. Βγάλτε το ταίρι σας αλλά και τους φίλους σας από το βάθρο που τους έχετε στήσει, προκειμένου να τους επιτρέψετε να φερθούν ως απλοί άνθρωποι! Όλοι δικαιούνται να υποπέσουν σε κάποιες γκάφες, ακόμη κι εσείς.

ζωδια ταύρος
Είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν άτομα που μοιράζεστε τους ίδιους στόχους μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, και μάλιστα να είναι κάποια άτομα για τα οποία τρέφετε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αν συνεργαστείτε για να δουλέψετε ως ομάδα, ίσως να καταφέρετε πολύ περισσότερα από το να εκπληρώσετε μόνο το εργασιακό σας αντικείμενο! Τα κοινά σας ενδιαφέροντα μπορεί να προοδεύσουν και ρομαντικά σχέδια.

 

ζωδια δίδυμοι
Έχετε σκεφτεί ότι αν αλλάξετε τρόπο επικοινωνίας με τα άτομα του περιβάλλοντός σας, μπορεί να καταφέρνετε να περάσετε πιο εύκολα και γρήγορα τα μηνύματά σας; Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας για να καταγράψετε σε χαρτί ή στην άμμο, με βότσαλα, με μολύβι ή με κραγιόν, όσα θέλετε να πείτε. Το λιγότερο που θα πετύχετε, είναι να εντυπωσιάσετε!

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Σήμερα θα δείτε ότι η θετική σας ενέργεια αποτελεί έμπνευση για τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Δεν είναι εποχή αυτή για να γίνετε ερημίτες, γι’ αυτό βγείτε και μοιράστε παντού τις αισιόδοξες δονήσεις σας. Είναι πολλοί αυτοί που έχουν ανάγκη από το ζεστό σας χαμόγελο, την χαλαρή σας διάθεση και μια γερή δόση ηλιοφάνειας!

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια λέων
Η μέρα σήμερα είναι ιδανική για να ψάξετε λίγο και να ακούσετε το ένστικτό σας, γιατί έχετε να πάρετε κάποιες σοβαρές αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή. Αν έχετε γνωρίσει ένα καινούργιο άτομο, σκεφτείτε το λίγο ως μια σπουδαία επένδυση με τα υπέρ και τα κατά της, τα κέρδη και τα ρίσκα σας. Το συμπέρασμα αυτής της επεξεργασίας, θα σας ανοίξει το μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσετε.

ζωδια παρθένος
Αποτιμήστε όσα θέλετε να περιλαμβάνει μια νέα σχέση σας, πριν μπείτε στο κυνήγι συντρόφων. Ρίξτε μια ρεαλιστική ματιά σε όλα τα συναισθηματικά βάρη που περιφέρετε, ίσως για χρόνια. Πρέπει να αποφασίσετε οι ίδιοι να ξεπεράσετε τις περασμένες προδοσίες, απογοητεύσεις ή χαμένες αγάπες. Στο επόμενο άτομο που θα μπει στη ζωή σας αξίζει μια καθάρια και φρέσκια αρχή, όπως και σε εσάς.

zwdia - love

ζωδια ζυγός
Οι καθημερινές ενασχολήσεις σας ενδέχεται να διακόπτονται κατά συρροή σήμερα, από σκέψεις που σας κάνουν να χαμογελάτε – με πολύ πονηρό τρόπο! Όσο διασκεδαστικές κι αν είναι οι φαντασιώσεις όμως, δεν πρέπει να παρασυρθείτε υπερβολικά στη διάρκεια της μέρας. Το συνετό για εσάς θα είναι να ολοκληρώσετε πρώτα όλες τις υποχρεώσεις σας και μετά να αφεθείτε να ονειροπολήσετε όσο θέλετε.

ζωδια σκορπιός
Μπορείτε να φέρετε δύο ανθρώπους κοντά σήμερα, αξιοποιώντας το ταλέντο σας στο ζευγάρωμα! Ίσως κι εσείς να βρίσκεστε σε αναζήτηση νέου συντρόφου, ωστόσο μπορείτε στο μεταξύ να καθοδηγήσετε άλλους αδέσμευτους να βρουν το έτερο ήμισύ τους. Το μόνο που χρειάζεται να έχετε στο μυαλό σας, είναι τις προσωπικότητές και τα ενδιαφέροντα της κάθε πλευράς.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια τοξότης
Σήμερα ίσως ανακαλύψετε ότι διαθέτετε ένα κρυφό ταλέντο, να χάνετε τα πράγματά σας! Η αφηρημάδα σας οφείλεται κυρίως στην ένταση που σας έχουν προκαλέσει οι πολλές υποχρεώσεις σας. Το στήσιμο ενός λειτουργικού προγράμματος αλλά και η προσήλωση στη διεκπεραίωση των εκκρεμοτήτων, θα σας βοηθήσουν σημαντικά να εντοπίσετε ακόμα και όσα ξεχάσατε πού είναι!

ζωδια αιγόκερως
Όσο πιο πολύ κοινωνικοποιήστε και έρχεστε σε επαφή με περισσότερο κόσμο, τόσο πιο πολύ θα προσεγγίζετε την εύρεση του επόμενου ατόμου που θα μπει στη ζωή σας. Αξιοποιήστε τα επικοινωνιακά σας χαρίσματα για να γνωρίσετε καλύτερα κάποιους ανθρώπους, κι έτσι θα ανοίξετε και την πόρτα σε πιο πολλές ρομαντικές δυνατότητες.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια υδροχόος
Η μέρα σήμερα θα απαιτήσει από εσάς να θέσετε υπεράνω όλων τον εαυτό σας και τους προσωπικούς σας στόχους. Αν βάλετε σε προτεραιότητα τις ανάγκες σας, θα στείλετε προς πάσα κατεύθυνση το ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν είστε διατεθημένοι να θυσιάσετε την ευτυχία σας για κανέναν και τίποτα. Σε κανέναν δεν αξίζει αυτό, προκειμένου απλά να μην είναι μόνος.

ζωδια ιχθύες
Σήμερα πρέπει να κανακέψετε τον εαυτό σας, γιατί σας αξίζει!
Έχετε κουραστεί αρκετά τον τελευταίο καιρό και έχετε δώσει πολλές από τις δυνάμεις σας. Είναι η ώρα να κάνετε ένα δώρο σε εσάς τους ίδιους ή να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό μασάζ από τα χέρια ενός επαγγελματία.

tarw-zwdia