ζωδια για ελεύθερους 29/07 Παρασκευή

oneira-krifi-simasia-oneirwn

ζωδια για ελεύθερους 29/07 Παρασκευή

ζωδια κριός
Οι φωνές μέσα στο κεφάλι σας γίνονται εκκωφαντικοί σήμερα. Αν καταφέρνατε να τις κοπάσετε για λίγο έστω, θα καταφέρνατε να προχωρήσετε τη ζωή σας με κάποιες νέες γνωριμίες. Φαίνεται όμως ότι δεν είναι κατάλληλη η στιγμή, γι’ αυτό προτιμήστε να προσανατολιστείτε στη σωματική άσκηση προς το παρόν…

ζωδια ταύρος
Τα ατίθασα παιδιά! Σήμερα η μέρα θα σας επιβάλλει να «ξεσαλώσετε», με την καλή ή την κακή έννοια. Όλα είναι θέμα οπτικής. Ντυθείτε όσο πιο ανάρμοστα θέλετε, φλερτάρετε όσο πιο απροκάλυπτα θέλετε, πηγαίνετε στο πιο απρεπές μέρος!

 

ζωδια δίδυμοι
Επιτέλους αρχίζετε να ξεμυτίζετε από το καβούκι σας! Μια μικρή ρωγμή αφήνει λίγες αχτίδες φωτός να περάσουν σε αυτό το ανήλιαγο μέρος. Ακολουθήστε τώρα το ένστικτό σας και φερθείτε όμορφα στον εαυτό σας, όμως μην χρησιμοποιήσετε την παρούσα φάση σας ως δικαιολογία για να αποφύγετε πράγματα. Αναζητήστε τις συμβουλές που χρειάζεστε σε έναν καλό σας φίλο.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Παρακολουθείτε όλη την παρέα σας μαζεμένη, να πίνουν το κρασάκι τους και να συζητάνε για την πολιτική κατάσταση. Όλο αυτό σας φαίνεται άχαρο, γιατί εσείς θέλετε να στολιστείτε και να βγείτε να κάνετε το «κακό» που έχετε στο μυαλό σας! Μη διστάσετε καθόλου, φύγετε χωρίς δεύτερη σκέψη. Μάλλον η δεύτερη σκέψη σας να είναι να προμηθευτείτε προστασία…

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Τόλμησαν να πουν σ’ εσάς τέτοια κουβέντα; Ποιοι νομίζουν ότι είναι; Σήμερα είστε ένας σίφουνας ενέργειας και τα νεύρα σας είναι στο ταβάνι. Αλλά όσο και να φωνάζετε, τα αφτιά είναι κωφά και δεν σας δίνει κανείς σημασία. Έχει τα καλά του να διεκδικείτε το δίκιο σας, αρκεί πρωτίστως να έχετε κάνει κι εσείς το καθήκον σας – όχι μόνο σήμερα αλλά να έχετε μια γενική συνέπεια. Διαφορετικά, το μόνο που καταφέρνετε με τέτοιες θεατρικές εξάρσεις, είναι να ρισκάρετε να χάσετε τη δουλειά σας.

ζωδια παρθένος
Σήμερα θα νιώθετε ιδιαίτερα θυμωμένοι και απογοητευμένοι, και γι’ αυτό θα φταίει μόνο η απαισιόδοξη οπτική που έχετε για τα πάντα. Πρέπει να πάψετε να βλέπετε τα πάντα με άρνηση και με μειονεκτήματα. Κάποια πράγματα στη ζωή υπάρχουν για να υπάρχουν, χωρίς κριτική ή μετάνοια. Αντί να καταπίνετε συνεχώς το δηλητήριό σας, κοιτάξτε πιο δίπλα που είναι η αμβροσία…

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια ζυγός
Η μέρα σας ίσως να ξεκινήσει σήμερα σαν ένα ασυναρμολόγητο έπιπλο που σας αγχώνει και σας κουράζει και μόνο που το βλέπετε. Ωστόσο είστε πολύ καλοί με τα εργαλεία και τα μαστορέματα, γι’ αυτό δεν θα σας πάρει πολύ να βάλετε σε τάξη όλα αυτά τα κομμάτια. Και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πιο όμορφο από αυτό που φωτογράφισαν οι σχεδιαστές!

ζωδια σκορπιός
Αν περάσετε όλη τη μέρα σας σήμερα αναζητώντας τις γενικεύσεις που σας βολεύουν, έχετε χάσει το νόημα. Το ιδανικό ταίρι θα έπρεπε να το σκέφτεστε ως ένα αμάλγαμα χαρακτηριστικών, όχι πόδια – χέρια – μαλλιά – γυμνασμένος κορμός και παχυλός λογαριασμός στην τράπεζα. Το καθετί καλό, πάντα συνοδεύεται και από κάτι αρνητικό. Μπορεί να μην έχει θυρίδα σε τράπεζα, έχει όμως εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ.

ζωδια-ταρο-99

Ο Ουρανός Ανάδρομος στον Κριό, 29 Ιουλίου – 29 Δεκεμβρίου, 2016

Ερμηνείες  του Διελαύνοντος Ερμή

Ο Ερμής κυβερνήτης

Ερμης στην Παρθενο 30/07-07/10

ζωδια τοξότης
Τα πάντα φαίνονται θαμπά και γκρίζα, ακόμη και ο καιρός. Ξαφνικά ξεπροβάλετε εσείς και όλα αποκτούν φως, λάμψη, χρώμα, ακόμη και οι άνθρωποι που βρίσκονται στο ίδιο περιβάλλον με εσάς. Πλησιάστε το άτομο που φαίνεται να νιώθει περισσότερο άβολα και αρχίστε μια συζήτηση μαζί του. Έτσι αρχίζει η μαγεία!

ζωδια αιγόκερως
Κάποιοι μαθαίνουν την τέχνη του πολυπράγμονα, σε άλλους είναι φυσικό χάρισμα. Εσείς για παράδειγμα, έχετε απίστευτες ικανότητες. Είναι καιρός να αρχίσετε να τις αξιοποιείτε προς όφελός σας, στην αναζήτηση του ιδανικού έτερου ήμισυ. Δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά, αρκεί να βγείτε και να συμπεριφερθείτε ζεστά, με το ειλικρινές σας χαμόγελο.

ζωδια υδροχόος
Μπορεί να μην το γνωρίζετε, όμως υπάρχει ένα άτομο που σας έχει ως πρότυπο. Όσα κάνετε και όσα λέτε, τα μελετά και τα βάζει σε εφαρμογή. Γι’ αυτό θα είναι καλό να είστε ποιο προσεκτικοί σήμερα στο πώς θα συμπεριφερθείτε. Ίσως μπορείτε να αλλάξετε τη ζωή ενός ανθρώπου προς το καλύτερο, ακόμη και να την σώσετε.

ζωδια ιχθύες
Κάποιες μέρες είστε υποχρεωμένοι να είστε συνεχώς στο προσκήνιο, σήμερα δεν είναι μία από αυτές. Μειώστε τους ρυθμούς σας και μείνετε στο παρασκήνιο. Δεν αποκλείεται να γνωρίσετε εκεί ένα άτομο που προσπαθεί να κάνει το ίδιο. Όταν συναντηθούν οι ματιές σας, θα καταλάβετε το σημαίνει να «δένουν» αμέσως δυο άνθρωποι…

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia