ζωδια για ελεύθερους 29/09 Πέμπτη

ζωδια για ελεύθερους 29/09 Πέμπτη

ζωδια κριός
Ετοιμάζετε μυστικό ραντεβού; Δεν αποκλείεται.
Αν λαχταράτε να καταπατήσετε κάποια από τα ταμπού σας, απαντήστε στην αγγελία που σας έχει τραβήξει την προσοχή ή δημοσιεύστε εσείς μια ανάλογη. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη διάθεσή σας για σεξουαλική περιπέτεια για να ζήσετε τις πιο τολμηρές φαντασιώσεις σας, γιατί δεν θα διαρκέσει για πολύ…

ζωδια ταύρος
Η κοινή λογική σας φωνάζει να απομακρυνθείτε, όμως η καρδιά σας αρνείται να ακούσει. Αν το αντικείμενο του πόθου σας είναι ένα άτομο λίγο έξω από το «επίπεδό» σας – αδελφός/ή των καλύτερων φίλων σας ή το αφεντικό σας – φροντίστε πριν προχωρήσετε να είστε και αποφασισμένοι να αντιμετωπίσετε τις άσχημες συνέπειες. Γιατί θα υπάρξουν συνέπειες, και θα είναι άσχημες…

 

ζωδια δίδυμοι
Το ζητούμενο αυτή την εποχή για εσάς, είναι να συμβιβάσετε τις δύο πλευρές σας: τη δημόσια και την ιδιωτική. Μπορεί να είστε εξαιρετικά αποδοτικοί στην επεξεργασία των εσωτερικών σας θεμάτων, ωστόσο είναι σημαντικό να υπάρχει και μια εικόνα σε όλο αυτό. Όσο κι αν θέλετε να απομακρυνθείτε και να απομονωθείτε, μην το κάνετε. Η επιπλέον προσπάθεια που απαιτείται για να αντεπεξέλθετε, αξίζει τον κόπο.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Μην βιάζεστε με τα σχέδιά σας αυτή την εποχή!
Αν επεξεργάζεστε κάτι αρκετά σημαντικό, πρέπει να επιδείξετε υπομονή. Τα άστρα πορεύονται προς κάποιες θέσεις που θα σας ευνοήσουν, ώστε να υπάρξουν οι τέλειες συγκυρίες ή το τέλειο άτομο που θα μπει στη ζωή σας. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή η άμεση ικανοποίηση.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Η ζωή σας διέπεται από μια βιασύνη αυτή την περίοδο, γι’ αυτό είναι σημαντικό να έχετε γνώση όλων όσων έχετε ήδη επιτύχει. Το μυαλό σας είναι υπερβολικά απασχολημένο με το να κερδίσει ένα ιδιαίτερο άτομο, και δεν θέλετε να χάνετε χρόνο με όσα έχουν ήδη γίνει.

ζωδια παρθένος
Αν περνάτε μια περίοδο δεύτερων σκέψεων για μια κατάσταση που έχετε εμπλέξει τον εαυτό σας, πράττετε άριστα. Είναι καιρός να βάλετε και τη συνείδησή σας στην εξίσωση… Το άτομο που σας απασχολεί, δεν είναι αυτό που δήλωνε στην αρχή. Όσο πιο γρήγορα το αποδεχθείτε αυτό και προχωρήσετε προς την έξοδο, τόσο το καλύτερο.

ζωδια ζυγός
Η εποχή που διανύετε, απαιτεί από εσάς να διευθετήσετε κάποιες εκκρεμότητες πριν προχωρήσετε παρακάτω. Γι’ αυτό φροντίστε τώρα να συμφιλιωθείτε με κάποιες καταστάσεις ή να τις διακόψετε οριστικά. Όσο πιο πολύ περιμένετε τόσο περισσότερες ευκαιρίες θα σας προσπερνούν, ενώ εσείς θα βελτιώνετε το εσωτερικό σας καθαρτήριο…

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Οκτωβριου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια σκορπιός
Υπάρχει κάτι που προσπαθεί να σας προωθήσει στο μέλλον, ωστόσο το σημαντικό αυτή την εποχή για εσάς είναι να έχετε πλήρη συναίσθηση του παρόντος. Μπορεί να αδημονείτε για το επερχόμενο ραντεβού σας με ένα ιδιαίτερο άτομο, αλλά αν δεν εστιάσετε στη δουλειά σας τώρα, ίσως να βγείτε χαμένοι μακροπρόθεσμα.

ζωδια τοξότης
Όσο έτοιμοι και ενθουσιώδεις κι αν είστε να καταπιαστείτε με τα πάντα μεμιάς, οι περιορισμοί του χρόνου και της ενέργειάς σας θα σας αναγκάσουν να λειτουργήσετε με μετριοπάθεια. Θέστε προτεραιότητες! Αν αποζητάτε τη διασκέδαση και το φλερτ, ελευθερώστε πρώτα τα χέρια σας από τα σοβαρά θέματά σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Όλοι θα αποζητούν τη συμβουλή σας σήμερα, είτε αφορά την οργάνωση μιας εκδήλωσης είτε τα ερωτικά τους. Θα είναι συνετό να προσέξετε, ώστε να μην πιέσετε τον εαυτό σας πέρα από τα όριά του. Ρισκάρετε να υπερβάλετε με την καλή διάθεση προσφοράς, και να μην σας μείνει ενέργεια για να χειριστείτε τα δικά σας θέματα.

ζωδια υδροχόος
Σας αναμένει μια εξαιρετικά άβολη στιγμή σύντομα, καθώς κάποιος θα αναφέρει μια μεγάλη κουταμάρα που κάνατε – υπερβολικά μεθυσμένοι ή εντελώς νηφάλιοι… Αν πρέπει να απολογηθείτε σε κάποιους για να εξομαλύνετε το κλίμα, κάντε το τώρα. Θέλετε να κοιτάτε πάντα τους άλλους στα μάτια.

ζωδια ιχθύες
Το άτομο που έχετε επιλέξει ως συντροφιά σας τον τελευταίο καιρό, δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για εσάς ως άνθρωπο. Τι ακριβώς επιδιώκει να κερδίσει από εσάς, αποτελεί μυστήριο επί του παρόντος. Πάντως το καλό θα είναι να καταπιείτε τον εγωισμό σας και να απομακρυνθείτε το συντομότερο δυνατόν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia