ζωδια για ελεύθερους 29/11 Τρίτη

zwdia-astrologia-katallhlh-sxesh

ζωδια για ελεύθερους 29/11 Τρίτη

ζωδια κριός
Έχετε τη διάθεση να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο; Καμία στιγμή δεν είναι καλύτερη από το τώρα σε γενικές γραμμές, αλλά και σε ειδικές τη δεδομένη στιγμή μιας και τα άστρα είναι με το μέρος σας. Ακόμη και λίγο να τολμήσετε και να προσπαθήσετε όσο αφορά το ρομάντζο, θα έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα.

ζωδια ταύρος
Αδειάστε το ημερολόγιό σας από το καθετί που αποτελεί ταλαιπωρία για σήμερα, και βάλτε τον εαυτό σας σε προτεραιότητα. Κάποιες φορές δεν πρέπει να εστιάζετε στο να κυνηγάτε αυτά που σας λείπουν, αλλά στο να ξεκουράζεστε και να χαίρεστε με αυτά που έχετε.

 

ζωδια δίδυμοι
Είναι γνωστό ότι δεν είστε από τα άτομα που τα διακρίνει η συνέπεια και η παρακολούθηση των εξελίξεων. Γι’ αυτό αυτή την εποχή υπάρχει ένα άτομο στη ρομαντική πτυχή της ζωής σας, που αναμένει ακόμη κάποια απάντηση ή ανταπόκριση από μέρους σας. Κάντε το τηλεφώνημα ή στείλτε το απαιτούμενο μήνυμα, σήμερα.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Ο δρόμος προς τον έρωτα δεν είναι πάντα ομαλός και στρωμένος ροδοπέταλα. Αυτή την περίοδο ειδικά, είναι εξαιρετικά λασπωμένος και με πολλές λακκούβες… Οδηγήστε με προσοχή αλλά συνεχίστε την πορεία σας, μπορείτε να αποφύγετε τις περισσότερες κακοτοπιές αν επιμείνετε.

ζωδια λέων
Όταν νιώθετε καλά, φαίνεστε και καλά. Ακόμα κι αν τα μαλλιά σας δεν είναι στην καλύτερή τους μέρα ή είστε ατημέλητα ντυμένοι. Απολαύστε και διασκεδάστε την κάθε σας στιγμή αυτή την περίοδο, και να έχετε ανοικτά τα μάτια και την καρδιά σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια παρθένος
Μήπως οι φιλοσοφικές απόψεις σας περί αγάπης χρειάζονται αναβάθμιση; Θα σας κάνει καλό να ανοίξετε μια ήρεμη και απλή συζήτηση, για να την προχωρήσετε σταδιακά στα πιο βαθιά και ουσιαστικά θέματα. Επίσης θα είναι συνετό να ακούσετε προσεκτικά το άτομο που κάθεται απέναντί σας, προκειμένου να καταλάβετε ποιες θέσεις σας θέλουν λίγη δουλίτσα.

ζωδια ζυγός
Οι εξαιρετικές σας κινήσεις και η ισορροπία που έχετε κατορθώσει να επιφέρετε σε πολλούς τομείς, έχουν ήδη τραβήξει την προσοχή και το θαυμασμό πολλών. Μην εκπλαγείτε αν σας προσεγγίσουν πολλά άτομα για συμβουλές ή και για… αυτόγραφα! Εστιάστε αυτή την εποχή την προσοχή σας μόνο σε όσα και όσους πραγματικά έχουν αξία.

ζωδια σκορπιός
Ακούτε συχνά να λένε ότι η υπομονή είναι αρετή, αλλά ποτέ δεν το έχετε πιστέψει. Ειδικά αυτή την περίοδο ωστόσο αν περιμένετε λίγο, κάτι που προσπαθείτε να αποφύγετε θα αποσυρθεί από μόνο του, αντί να ταλαιπωρήστε να το αποτρέψετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια τοξότης
Πρέπει να πάρετε μια απόφαση στο ρομαντικό πεδίο; Τα άστρα σας συμβουλεύουν να μην βιαστείτε αυτή την περίοδο. Βρίσκεστε σε μια φάση σκέψης και ανάλυσης των καταστάσεων, και θα σας κάνει πολύ καλό να συζητήσετε τις θέσεις σας και με ένα φιλικό σας άτομο.

ζωδια αιγόκερως
Αν βλέπετε ότι τα σχέδια που κάνετε τον τελευταίο καιρό στον ρομαντικό τομέα δεν σας οδηγούν εκεί που θα θέλατε, ίσως είναι καλύτερα να προτιμήσετε μια πολύ πιο ξεκάθαρη προσέγγιση. Τα άστρα σας ενημερώνουν πως ό,τι ξεκινήσετε τώρα θα προχωρήσει πιο γρήγορα και θα φτάσει πιο μακριά, απ’ όσο αν χρονοτριβήσετε κι άλλο.

ζωδια υδροχόος
Συνεχίστε να προσπαθείτε να ξεδιαλύνετε κάποια προσωπικά σας θέματα που έχουν βαλτώσει, χωρίς ωστόσο να γίνεστε σκληροί με τον εαυτό σας. Θα πρέπει να αναζητάτε να σας αγαπούν γι’ αυτό που είστε, και να δείχνετε κι εσείς στους άλλους την ίδια αποδοχή.

ζωδια ιχθύες
Όσο και να λέτε ότι προσπαθείτε να επιφέρετε μια ισορροπία στο ρομαντικό πεδίο της ζωής σας, ξέρετε καλά ότι θα το πετύχετε αν πρώτα ισορροπήσετε τα εσωτερικά σας θέματα και – κυρίως – το περιβάλλον σας. Κανείς δεν «τακτοποιεί» κάτι, σε ένα περιβάλλον που επικρατεί το απόλυτο χάος. Τα άστρα σας συμβουλεύουν επίσης να αρχίσετε να δίνετε και να πάψετε να παίρνετε για λίγο, προκειμένου να φορτίσετε το κάρμα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia