ζωδια για ελεύθερους 30/03 Πέμπτη

Beautiful Desktop Wallpapers – 1024 x 768 – Ministry of Wallpapers (12)

ζωδια για ελεύθερους 30/03 Πέμπτη

ζωδια κριός
Σήμερα αξιοποιήστε τη θετική σας ενέργεια προσφέροντάς τη, για να αλλάξετε τη διάθεση ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας. Αντί να εστιάζετε στα δικά σας προβλήματα, κάποιες φορές είναι πιο εύκολο να δίνετε τη βοήθειά σας σε άλλους που έχουν ανάγκη. Έτσι ενδέχεται να βρείτε λύσεις και για εσάς, στα πιο απρόβλεπτα μέρη.

ζωδια ταύρος
Η μέρα σήμερα ενδείκνυται για να βάλετε σε εφαρμογή μια ιδέα, που μπορεί να θεωρείται αρχικά κάπως παράδοξη. Η οπτική ενός προβλήματος από μια εντελώς διαφορετική γωνία, είναι ίσως ο τρόπος που θα σας επιφέρει την πιο δημιουργική λύση του. Και αυτή η δημιουργικότητά σας θα τραβήξει την προσοχή εκείνου του ατόμου που θέλετε να εντυπωσιάσετε.

 

ζωδια δίδυμοι
Σήμερα εστιάστε σε δημιουργικές ιδέες αντί να απορρίψετε κάποια νέα σχέδια. Η στροφή στην καλλιτεχνική σας πλευρά, μπορεί να αποτελέσει θετική επιρροή σε κάθε τομέα της ζωής σας – επαγγελματικό, φιλικό και ερωτικό. Να παραμείνετε ανοικτοί ακόμη και στην ενασχόληση με τις πιο παράδοξες δραστηριότητες.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Η διαίσθησή σας είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα σήμερα, γι’ αυτό φροντίστε να μην την αγνοήσετε! Αν το ένστικτό σας σάς λέει ότι κάτι δεν σας ταιριάζει, ακούστε το. Ενίοτε είναι καλύτερα να λειτουργείτε με το ένστικτο, αντί με τη λογική ή την καρδιά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια λέων
Επιδείξτε τη δημιουργική σας πλευρά σήμερα! Αυτό μπορεί να αφορά το ταλέντο σας στη μαγειρική, στο σκίτσο, στη στιχουργική ή τη μουσική. Όποιο κι αν είναι το χόμπι ή η μεγάλη σας καλλιτεχνική αγάπη, σήμερα ασχοληθείτε με αυτό.

ζωδια παρθένος
Τα πάντα σας φαίνονται ασταθή, ακόμη κι αυτή η ενοχλητική φωνούλα μέσα στο κεφάλι σας που κάτι προσπαθεί να σας πει. Όταν είστε στο στάδιο δημιουργίας μιας νέας σχέσης, το τελευταίο που πρέπει να κάνετε είναι να ενδώσετε σε αμφιβολίες. Μην γίνεστε αντιρρησίες του εαυτού σας! Αγνοήστε τις αρνητικές σκέψεις και πιστέψτε σε αυτό που σας λέει η καρδιά σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια ζυγός
Σήμερα η μέρα σας καλεί να εκτιμήσετε τα μικρά πράγματα στη ζωή. Μειώστε λίγο τους ρυθμούς σας και αφιερώστε χρόνο για να απολαύσετε όσα βρίσκονται γύρω σας, από την καλοσύνη των φίλων σας μέχρι τα χρώματα των λουλουδιών. Πείτε στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας πόσο νοιάζεστε γι’ αυτούς. Μην αφήσετε να περάσει στιγμή, χωρίς να ευχαριστήσετε την καλή σας τύχη.

ζωδια σκορπιός
Τα όνειρά σας είναι ικανά να σας αποκαλύψουν μύχιες επιθυμίες που ίσως να μην ξέρατε καν ότι κρύβατε. Να καταγράφετε όσα θυμάστε από αυτά που ονειρευτήκατε, για να μπορέσετε να τα αποκωδικοποιήσετε αργότερα. Δώστε ιδιαίτερη σημασία σε σύμβολα ή επαναλαμβανόμενα θέματα που σας στέλνει το υποσυνείδητό σας.

ζωδια τοξότης
Σήμερα δώστε σημασία στις αναμνήσεις που θα σας αφηγηθούν, γιατί ενδέχεται να βρείτε εκεί την έμπνευση για τον τρόπο ένταξης του ρομάντζου στη δική σας ζωή. Οι ιστορίες για χαμένες αγάπες μπορεί να ακούγονται λυπηρές, ωστόσο μας δίνουν πολύτιμα μαθήματα για να εκμεταλλευόμαστε την κάθε στιγμή και να τολμάμε να παίρνουμε ρίσκα για τον έρωτα!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια αιγόκερως
Σήμερα θα έχετε εξαιρετική διάθεση και θα είναι καλό να την μοιραστείτε με το περιβάλλον σας. Επηρεάστε αισιόδοξα και άλλους μετέχοντας σε ομαδικές δραστηριότητες, ή καλέστε φίλους σας που ξέρετε ότι έχουν ανάγκη από ένα ευχάριστο διάλειμμα.

ζωδια υδροχόος
Σήμερα ενδέχεται να σας βγάλει από το πρόγραμμά σας η εμφάνιση ενός ατόμου που θα σας κόψει την ανάσα! Πριν ταξιδέψετε στη χώρα της ονειροπόλησης, να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι το νέο αντικείμενου του πόθου σας είναι ένας άνθρωπος επιρρεπής στα λάθη, όπως κι εσείς. Μην βιαστείτε να στήσετε το βάθρο του αγάλματος.

ζωδια ιχθύες
Έχετε χαθεί λίγο από τους φίλους σας, γι’ αυτό η μέρα σήμερα σας καλεί να συναντηθείτε μαζί τους για να διασκεδάσετε. Συγκεντρωθείτε για μια έξοδο ή καλέστε τους στο σπίτι σας, για να μπορέσετε να μιλήσετε πιο ανοικτά και να ανταλλάξετε τα νεότερά σας.

zwdia-zvdia-taro-00