ζωδια για ελεύθερους 30/04 Κυριακή

erwtikes-provlepseis-zwdia-tetarti-21-5

ζωδια για ελεύθερους 30/04 Κυριακή

ζωδια Κριος
Πιθανότατα το πρόβλημα τώρα δεν είναι να τους προσελκύσετε – είναι το να αποφασίσετε αν είναι ελκυστικοί για εσάς ή όχι. Φυσικά υπάρχει αρχικά η φυσική έλξη, αλλά εξετάστε την καρδιά και το μυαλό τους πριν παρασυρθείτε.

ζωδια Ταυρος
Εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατόν περισσότερο αυτή την εξαιρετική μέρα! Η σέξι, αισθησιακή πλευρά σας δεν κρύβεται, ακόμη και αν είστε ντυμένοι για επαγγελματικούς λόγους. Σιγουρευτείτε ότι θα αφήσετε χρόνο για ρομαντικά ενδιαφέροντα, τόσο σε ρεαλιστικό επίπεδο όσο και μέσω διαδικτύου.

 

ζωδια Διδυμοι
Κάποια νέα ρομαντική πληροφορία βρίσκεται καθ’ οδόν, αλλά θα πρέπει να κοιτάξετε προσεκτικά και να ακούτε, για να μπορέσετε να την πάρετε. Μπορεί να υπάρχει και κάποιου είδους παραπληροφόρηση. Μπορείτε να διακρίνετε τη διαφορά;

zodia-taro-45

ζωδια Καρκινος
Πάρτε τον έλεγχο και σχεδιάστε κάτι καινούργιο σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή! Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν πολλά ψάρια στη θάλασσα, αλλά μπορεί να χρειαστεί να ψάξετε για φρέσκα νερά ή ακόμη και για διαφορετικά δολώματα. Γίνετε ο καπετάνιος του δικού σας ρομαντικού πεπρωμένου!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια Λεων
Μπορεί να νομίζετε ότι έχετε αντιληφθεί κάποια συγκεκριμένη κατάσταση ή κάποιο πρόσωπο αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλές διαφοροποιήσεις και αποχρώσεις ιδιαίτερα στον ευαίσθητο τομέα των ρομαντικών σχέσεων. Παρατηρήστε προσεκτικά και θα δείτε πολλά περισσότερα.

ζωδια Παρθενος
Ο οργανωτικός, αποτελεσματικός σας εαυτός μπορεί να έχει στο μυαλό του μερικές εξαιρετικά ανεφάρμοστες ιδέες τη δεδομένη στιγμή, ίσως κάποιες που να αφορούν τον τομέα των ερωτικών σχέσεων. Μπράβο σας! Θα σας κάνει καλό.

ζωδια Ζυγος
Κάποιες φιλίες, ακόμη και σχέσεις από τις πιο αγαπημένες, μπορεί να εμφανίζουν προκλήσεις τώρα αλλά είστε κάτι παραπάνω από ικανοί για να μπορέσετε να τις αντιμετωπίσετε. Προσπαθήστε να χτίσετε εμπιστοσύνη και εμβαθύνετε τους δεσμούς. Η ισότητα είναι το παν.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιος
Αν διαισθάνεστε κάποιου είδους ανταγωνισμό στον τομέα των ερωτικών σχέσεων, μπορεί να εμπλακείτε βαθιά στο παιχνίδι αυτό. Αλλά είστε σίγουροι ότι πρόκειται πραγματικά για αυτό; Πώς αισθάνεστε στα αλήθεια; Μήπως θα ήταν καλύτερο να φανείτε ειλικρινείς για τις θέσεις σας;

ζωδια Τοξοτης
Η ερωτικού είδους επικοινωνία είναι παιχνιδάκι τώρα, ίσως επειδή το να αναγνωρίσετε τις λεπτομέρειες σας δίνει πολλές πληροφορίες που μπορείτε να αξιοποιήσετε. Αν αναφέρουν το κατοικίδιό τους, ρωτήστε για αυτό. Αν μιλάνε μόνο για τη δουλειά, ρωτήστε τους γιατί – και φέρτε τη συζήτηση και στη διασκέδαση!

Διαβαστε τις μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ζωδια Αιγοκερως
Η εύνοια των άστρων είναι διάχυτη παντού, οπότε γιατί δεν ομολογείτε τον έρωτά σας σε αυτόν/αυτήν που σας ενδιαφέρει; Είναι η μεγαλύτερη φιλοφρόνηση που θα μπορούσε να κάνει κάποιος, και αν τους το γνωστοποιήσετε με έναν ξέγνοιαστο τρόπο, δεν θα είναι κάτι σοβαρό. Εκτός βέβαια αν αισθάνονται το ίδιο!

ζωδια Υδροχοος
Τι σχέση έχουν οι ιστορίες ερωτικής απογοήτευσης (ή επιτυχίας) των άλλων με εσάς; Κανείς δεν είπε ότι δεν μπορείς να διδαχθείς από τα λάθη (ή τις επιτυχίες) των άλλων και τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να το κάνετε.

ζωδια Ιχθυες
Η ομορφιά σας εμπνέει τη δεδομένη στιγμή – αλλά φυσικά αυτό που εσείς βρίσκετε όμορφο μπορεί να διαφέρει. Αν σας αρέσει η όπερα, λίγη τζαζ μουσική μπορεί να σας ξαφνιάσει. Κάποιος που μπορεί να μην είναι ο τύπος σας, μπορεί να σας φανεί διαβολεμένα ελκυστικός.

zwdia