ζωδια για ελεύθερους 30/04 Σάββατο

selini-afosiwsi-allagi

ζωδια για ελεύθερους

ζωδια κριός
Η αναζήτηση για το έτερο ήμισύ σας μπορεί να σας παρανοήσει. Αντί να είστε τόσο προσηλωμένη στην εύρεση της τελειότητας, ίσως είναι καιρός σήμερα να θυμηθείτε ξανά τη γνωστή ρήση «τα ετερώνυμα έλκονται».

ζωδια ταύρος
Σήμερα επιδείξτε αρκετή προσοχή στα άτομα που θέλουν να σας κανονίσουν κάποια τυφλά ραντεβού. Να εμπιστεύεστε τα «προξενιά» σας μόνο στους πολύ στενούς σας φίλους που σας ξέρουν καλά. Οι ερασιτέχνες του είδους δεν αποκλείεται να σας ζευγαρώσουν με βατράχια που δεν θα γίνουν ποτέ εστεμμένα!

 

 

ζωδια δίδυμοι
Μήπως κάποιες φορές έχετε την αίσθηση ότι όλο το σύμπαν έχει συνωμοτήσει να σας στερήσει κάθε πιθανότητα να βρείτε την πραγματική αγάπη; Κι όμως, έχετε πιο πολύ έλεγχο στο θέμα απ’ όσο νομίζετε. Σήμερα αποφασίστε να καταβάλετε συνειδητή προσπάθεια να γνωρίσετε ένα νέο άτομο. Το αποτέλεσμα επαφίεται σ’ εσάς και μόνο.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Νιώθετε διχασμένοι στη λήψη της απόφασης τι είναι σωστό και τι είναι εύκολο, κι αυτό σας έχει κουράσει. Ζυγίστε όλες τις πιθανότητές σας πριν προβείτε σε διακηρύξεις. Όπως και να ‘χει, σήμερα θα σας ωφελήσει ιδιαίτερα να ακολουθήσετε το ένστικτό σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια λέων
Είναι πολύ εύκολο και λογικό να ενοχληθείτε από τις μικρότητες που θα βρείτε σήμερα μπροστά σας, όμως μην τους επιτρέψετε να σας καταστρέψουν τη μέρα. Αγνοήστε τα λόγια του περιβάλλοντός σας και ασχοληθείτε με πιο θετικά θέματα. Μην εμπλακείτε σε φήμες και πισώπλατα μαχαιρώματα, αφήστε το δράμα για το θέατρο.

ζωδια παρθένος
Σήμερα η μέρα σας καλεί να επιστρατεύσετε το ταλέντο σας στο χιούμορ, προκειμένου να καταφέρετε να προσπεράσετε τις εντάσεις που θα προκύψουν. Το γέλιο έχει τη δύναμη να φτιάχνει κάθε μουντή διάθεση, γι’ αυτό αναζητήστε το σε κάθε πηγή της παρέας σας ή προκαλέστε το εσείς εσκεμμένα στους συνδαιτυμόνες σας.

ζωδια ζυγός
Σήμερα τα συναισθήματά σας θα είναι υπερβολικά ευαίσθητα, γι’ αυτό μην τα προκαλέσετε όταν θα είστε με άτομα του φιλικού σας κύκλου ή κάποιο ιδιαίτερο άτομο. Η μέρα δεν ενδείκνυται για πειράγματα. Και το σίγουρο είναι ότι θα κάνετε τα πράγματα χειρότερα αν εμπλακείτε σε συγκρούσεις.

ζωδια σκορπιός
Όταν γνωρίζετε ένα καινούργιο άτομο, εμπιστευθείτε το ένστικτό σας. Είναι εύκολο να σας μαγέψει η γοητεία ενός ιδιαίτερου ανθρώπου, όμως αν θέλετε να υφίσταται και μακροπρόθεσμα, ακούστε τι σας λέει η φωνούλα μέσα σας.

ζωδια τοξότης
Σήμερα ενδέχεται να σας προκύψουν τα αναπάντεχα! Θα είστε όμως σε θέση να αντεπεξέλθετε θετικά, αν παραμείνετε ψύχραιμοι και συγκροτημένοι. Προσπαθήστε να μην ξεσπάσετε χωρίς ουσιαστική αιτία σε άτομα που δεν έχουν καμία ευθύνη και αποφύγετε να προβείτε σε σχόλια χωρίς να γνωρίζετε όλα τα στοιχεία.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια αιγόκερως
Το ρομάντζο δεν είναι μια εμπειρία της στιγμής, χρειάζεται υπομονή. Και εσείς προσεγγίζετε πλέον τον στόχο σας, καθώς σύντομα ο φτερωτός μικρούλης θα σας επισκεφθεί για να σας συστήσει το έτερο ήμισύ σας! Μην εγκαταλείπετε την αναζήτηση της αγάπης, απλά επιτρέψτε της να σας προσεγγίσει εκείνη τη στιγμή που θα κρίνει κατάλληλη.

ζωδια υδροχόος
Ο ρομαντισμός στο εργασιακό χώρο μπορεί να διχάσει. Όσο βολικός κι αν είναι, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα όταν φουντώσει και αναδυθεί το πάθος. Μελετήστε σοβαρά όλα τα ενδεχόμενα σενάρια που μπορεί να προκύψουν, πριν προβείτε σε οποιαδήποτε κίνηση δίπλα από τον καταψύκτη…

ζωδια ιχθύες
Σήμερα ενδέχεται να γίνετε αποδέκτες ζουμερών λεπτομερειών για την ερωτική ζωή ενός φιλικού σας ατόμου. Όσο δελεαστικό κι αν σας φανεί να επαναλάβετε όσα μάθατε παρακάτω, σκεφτείτε σοβαρά ότι το κουτσομπολιό μπορεί να σας βάλει σε μεγαλύτερους μπελάδες απ’ όσους αξίζει αυτή η είδηση.