ζωδια για ελεύθερους 30/06 Παρασκευή

ζωδια για ελεύθερους 30/06 Παρασκευή

ζωδια Κριος
Το να επιδείξετε τόλμη στον τομέα των ερωτικών σχέσεων, δεν σας κάνει μόνο να αισθάνεστε συναρπαστικά αλλά σε αυτή τη φάση μπορεί να λειτουργήσει πολύ καλά. Προχωρήστε μπροστά και κάντε τη μεγαλύτερη και πιο τολμηρή σας κίνηση. Είστε σε πολύ καλή φάση!

ζωδια Ταυρος
Σίγουρα θέλετε να επιλέγετε προσεκτικά τους φίλους σας, αλλά θέλετε επίσης να έχετε μια υγιή, περιεκτική κοινωνική ζωή. Καλωσορίστε με ανοικτές αγκάλες κάποιον διαφορετικό – μπορεί να σας γνωρίσει τον επόμενο ερωτικό σας σύντροφο.

 

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Διδυμοι
Αν έχετε μια ρομαντική ιδέα – όπως το να κανονίσετε ραντεβού σε κάποιο φίλο, να έρθετε σε επαφή με έναν χαριτωμένο τύπο διαδικτυακά ή κάτι άλλο – τα άστρα λένε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή. Θέστε τα πράγματα σε εφαρμογή και δείτε τι θα συμβεί.

ζωδια Καρκινος
Αντί να κολλάτε στις ιδέες που έχετε περί έρωτα, καλλιεργήστε μερικές νέες, μεγαλύτερες, καλύτερες και γενικώς εκτός του συνηθισμένου τρόπου σκέψης σας. Το να φέρνετε τα πάνω-κάτω στον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα και να αποβάλλετε οποιεσδήποτε προσδοκίες, είναι μια καλή αρχή.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λεων
Ο βασιλιάς της ζούγκλας έχει δίκιο, ειδικά τώρα – και όλοι θέλουν να κυβερνούνται από τη μεγαλειότητά σας. Τα υποκείμενά σας τείνουν να γίνονται πιο πιστά, όσο ανταγωνίζονται για την εύνοιά σας.

ζωδια Παρθενος
Η αγάπη σπάνια είναι προβλέψιμη, αφού περιλαμβάνει τα πιο απρόβλεπτα πλάσματα, τους άλλους ανθρώπους. Όσο και αν εύχεστε να ήταν τα πράγματα πιο ομαλά, αυτή τη στιγμή θα πρέπει να είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε το χάος.

ζωδια Ζυγος
Μια φιλία που ξεκινά ή εξελίσσεται τώρα, κρύβει υποσχέσεις που αφορούν την ερωτική σας ζωή. Μπορεί αυτό το άτομο να είναι κάποιος πιθανός ερωτικός σύντροφος, μπορεί να σας γνωρίσει σε κάποιο άλλο άτομο ή απλά να είναι τέλειος φίλος για να βγαίνετε μαζί.

zwdia-fotia

ζωδια Σκορπιος
Το να αγχώνεστε για αυτά που γίνονται (ή δεν γίνονται) στην ερωτική σας ζωή, δεν βοηθάει την κατάσταση. Βρείτε έναν τρόπο να αποφορτιστείτε και επικεντρώστε την προσοχή σας στη θετική πλευρά των πραγμάτων – μετά θα ηρεμήσετε.

ζωδια Τοξοτης
Οι δυνατότητες για προσωπική ανάπτυξη είναι άφθονες τώρα – όσο και οι ευκαιρίες για διασκέδαση. Μάλιστα, αυτά τα δύο πράγματα μπορεί να είναι το ένα και το αυτό. Βρείτε την αίσθηση του χιούμορ σας και απολαύστε τη διαδρομή.

ζωδια Αιγοκερως
Οι διαπραγματεύσεις στις πολυποίκιλτες διαπροσωπικές σχέσεις, εμπλέκουν πολύ έξτρα προσπάθεια έλξης-απώθησης τη δεδομένη στιγμή, και εσάς δεν σας αρέσει να σας πιέζουν. Σκεφτείτε μήπως βάλετε τα πράγματα σε αναμονή μέχρι να ηρεμήσει κάπως η κατάσταση.

zodia-zvdia-75

ζωδια Υδροχοος
Εκτός του να περιμένετε το απροσδόκητο στον τομέα των ερωτικών σχέσεων, θα πρέπει και να αποφεύγετε να ανταποκρίνεστε σε κάτι αναμενόμενο. Αντιμετωπίστε κάθε κατάσταση με νέα ματιά και ερευνητικό πνεύμα για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

ζωδια Ιχθυες
Αν οι ευχές ήταν άλογα, θα διευθύνατε ένα ολόκληρο ράντσο με αυτά. Δεν υπάρχει κάτι κακό στο να ελπίζετε και να κάνετε όνειρα. Αλλά αυτή τη στιγμή προσπαθήστε να τα κρατήσετε σε ένα λογικό πλαίσιο που να συνάδει με την πραγματικότητα, προκειμένου να αποφύγετε περιττές απογοητεύσεις.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Καλοκαίρι 2017  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00