ζωδια για ελεύθερους 30/07 Σαββατο

imerisies-5314

ζωδια για ελεύθερους 30/07

ζωδια κριός
Ξέρετε κάτι; Τα πράγματα είναι πάντα – μα πάντα – πιο ευνοϊκά αλλού, γι’ αυτό μην μπείτε καν στον κόπο να κάνετε κάποια ευχή. Μπορεί να βγει αληθινή… Σταματήστε να σπαταλάτε τόσο χρόνο για να θρηνείτε επειδή είστε αδέσμευτοι, γιατί είναι μια ευλογία που δεν έχετε εκτιμήσει! Ακόμη κι αν δεν το ξέρετε, είναι πολλοί αυτοί που σας ζηλεύουν.

ζωδια ταύρος
Το να δίνετε τις μάχες σας είναι ένα πράγμα, το να ενδίδετε στα καπρίτσια όλων των άλλων είναι κάτι διαφορετικό. Δεν είναι να απορείτε γιατί νιώθετε τόσο αποστεωμένοι και δυστυχείς, πρέπει κάποτε να πάψετε να ζείτε για τους άλλους. Εσείς θα επιλέξετε τα άτομα με τα οποία θέλετε να κάνετε σχέση, και δεν χρειάζεστε την έγκριση κανενός.

 

ζωδια δίδυμοι
Αν έχετε την αίσθηση ότι όλα είναι στάσιμα, σωστά την έχετε. Πού έχετε κρύψει όλους εκείνους τους απίθανους και ενδιαφέροντες στόχους σας; Έχετε βυθιστεί σε μια αδράνεια, αλλά είναι πια καιρός να αρχίσετε να κινείστε. Ξεθάψτε τα όνειρά σας και αρχίστε να κερδίζετε έδαφος, ακόμη κι αν αφορά το να αρχίσετε ξανά το γυμναστήριο.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Ξεφορτωθείτε όσους σας χρησιμοποιούν τώρα αμέσως!
Η πρώην σχέση σας τηλεφωνεί μόνο αργά τη νύχτα γιατί τότε βολεύει, ενώ οι λεγόμενοι κολλητοί σας σάς θυμούνται μόνο όποτε θέλουν έναν καλό ακροατή ή χρήματα. Όλοι αυτοί είναι τοξικά παράσιτα, στη δική σας πολύτιμη ζωή. Είναι καιρός να γεμίσετε τον χρόνο και τον χώρο σας με θετικά άτομα που θα σας υποστηρίζουν.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
«Τι θα γινόταν»; Τι θα γινόταν αν εσείς και το άντε-μην-πω πρώην ταίρι σας δεν είχατε χωρίσει; Τι θα γινόταν αν δεν είχατε χάσει την πρώην δουλειά σας;
Μην αναρωτιέστε, είναι σίγουρο ότι θα ήσασταν κάπως αλλιώς, κάπου αλλού. Ίσως να μην ήσασταν καλύτερα, ίσως και να ήσασταν. Επειδή το παρελθόν έχει τη θέση σου, είναι καιρός να αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε κι εσείς τη δική σας: στο παρόν και το μέλλον!

ζωδια παρθένος
Οι απαντήσεις για αυτά που αναρωτιέστε, δεν είναι ποτέ έξω από εσάς τους ίδιους. Έχει έρθει ο καιρός να πάψετε να αναζητάτε λύσεις στις σχέσεις, στα υλικά αγαθά και στις επαγγελματικές σας επιτυχίες. Η γνήσια πρόοδος και ικανοποίηση έρχεται πάντα μόνο από μέσα σας. Όταν σταματήσετε επιτέλους να χτυπάτε τον εαυτό σας, θα ανακαλύψετε ότι υπάρχει μια ολόκληρη ζωή που σας περιμένει.

ζωδια ζυγός
Τα πάντα έχουν χάσει την υπόστασή τους στα μάτια σας αυτή την περίοδο. Όμως είναι πια καιρός να αρχίσετε να βρίσκετε τις ισορροπίες σας και να ταιριάξετε τα λόγια σας με έργα. Μην δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε, κυρίως στον εαυτό σας. Αυτή η ασυνέπεια είναι η χειρότερη απ’ όλες, και η πιο φονική για καθετί ρομαντικό.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια σκορπιός
Σήμερα θα σας κάνει καλό να μείνετε και λίγο στο σπίτι μόνο με τον εαυτό σας, να περάσετε λίγο χρόνο ήρεμα. Η ζωή σας έχει περιπλεχτεί τόσο πολύ, που δεν ξέρετε πια τι θέλετε και τι όχι. Γι’ αυτό καθαρίστε το μυαλό σας και περιορίστε όσα σας αποσπούν την προσοχή, κλείστε τηλέφωνα και υπολογιστές και αναζητήστε μόνο τη φωνή του ενστίκτου σας.

ζωδια τοξότης
Πότε επιτέλους θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν θα καταλήξετε πουθενά, ενόσω επιμένετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας; Μέχρι και οι δεσμευμένοι φίλοι σας έχουν ένα μάτσο «εναλλακτικές» για τις δύσκολες ώρες. Βάλτε στην άκρη την περηφάνια σας και ζητήστε ενίσχυση! Είναι καλύτερα να εκτεθείτε λίγο, από το να είστε εντελώς αποστασιοποιημένοι.

zwdia-taro-astra

Ο Ουρανός Ανάδρομος στον Κριό, 29 Ιουλίου – 29 Δεκεμβρίου, 2016

Ερμηνείες  του Διελαύνοντος Ερμή

Ο Ερμής κυβερνήτης

Ερμης στην Παρθενο 30/07-07/10

ζωδια αιγόκερως
Παράπονα. Αρνητισμός. Σαρκασμός. Όλα αυτά και πολλά ακόμη, επηρεάζουν την ερωτική σας ζωή και όχι προς την θετική κατεύθυνση. Όσο ενδιαφέρον κι αν έχουν ως παρατήρηση στην αρχή, πολύ σύντομα παλιώνουν. Είναι καιρός να πάψετε να γκρινιάζετε τόσο ενοχλητικά για τα πάντα, και να αντικαταστήσετε όλες τις αρνητικές λέξεις του λεξιλογίου σας με θετικές. Αν τις έχετε ξεχάσει, αναζητήστε τις στα λεξικά.

ζωδια υδροχόος
Όταν όλα τα άλλα αποτύχουν, σηκωθείτε και φύγετε χωρίς να κοιτάξετε καν πίσω. Κάποιος θα σας προδώσει με τόσο ενοχλητικό τρόπο, που θα μείνετε άφωνοι και πλημμυρισμένοι οργή. Μην ξεσπάσετε! Αντ’ αυτού, πάρτε μια βαθιά ανάσα και φύγετε. Αφήστε τους «αμερόληπτους» να συμμαζέψουν το χάος.

ζωδια ιχθύες
Συντονιστείτε με τη διαίσθησή σας, κάτι προσπαθεί να σας πει!
Η απάντηση για όλα είναι εκεί, όλα είναι θέμα θέλησης. Φυσικά και ξέρετε αν ένα άτομο είναι εντελώς ακατάλληλο για εσάς. Αντί να θέλετε να το αλλάξετε, τελειώστε το θέμα την ίδια στιγμή. Η ειλικρίνεια προς τον εαυτό σας είναι η καλύτερη πολιτική για να κοιμάστε με καθαρή συνείδηση. Εσείς, πώς κοιμάστε;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66