ζωδια για ελεύθερους 31/05 Τρίτη

zwdia-afroditi-tayros

ζωδια για ελεύθερους 31/05 Τρίτη

ζωδια κριός
Σήμερα η μέρα σας καλεί να συναντήσετε άτομα με τα οποία έχετε ίδιο τρόπο σκέψης, και δεν αποκλείεται να αναδυθεί μέσα από αυτά η νέα σας σχέση. Εξάλλου πάντα στους ανθρώπους μετρούν πολύ περισσότερα από την εμφάνιση και μόνο. Τα κοινά ενδιαφέροντα και οι ενασχολήσεις στρώνουν ένα πιο σταθερό μονοπάτι, από μια περιστασιακή εμπειρία.

ζωδια ταύρος
Είναι πολύ εύκολο να βρεθείτε παραπλανημένοι, όταν κάποιοι προσπαθούν να σας ασκήσουν πίεση για να πάρετε μια σημαντική απόφαση. Σήμερα λοιπόν μην επιτρέψετε να σας ασκηθούν αυτές οι πιέσεις. Αντίθετα, πάρτε το χρόνο σας να μελετήσετε όλες τα στοιχεία που έχετε μπροστά σας και ζυγίστε καλά όλες σας τις επιλογές. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιαστείτε εσείς…

 

ζωδια δίδυμοι
Ίσως αυτό που σας χρειάζεται για να κατανοήσετε ένα πρόβλημα καρδιάς που σας απασχολεί, είναι απλά να αλλάξετε την οπτική σας σε αυτό. Σήμερα απευθυνθείτε σε ένα φιλικό σας άτομο που εμπιστεύεστε και μιλήστε ειλικρινά μαζί του γι’ αυτό το εμπόδιο στην ερωτική σας ζωή. Η διαφορετική θέση επί του θέματος ενδέχεται να σας δώσει την απάντηση που αναζητάτε.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Όταν έχετε να αντιμετωπίσετε ένα εμπόδιο στην προσωπική σας ζωή, πρέπει να μάθετε να είστε ελαστικοί αντί να αφήνετε να σας καταβάλει το άγχος. Για παράδειγμα, ας έχετε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σας κάποια εναλλακτικά σχέδια, ώστε να τα ανασύρετε αν προκύψει το αναπάντεχο.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια λέων
Έχετε βαρεθεί να περιμένετε να προκύψει κάτι νέο στην προσωπική σας ζωή. Όπως και να θέλατε να το χειριστείτε, το γεγονός είναι ότι ο Έρωτας δεν είναι σε ετοιμότητα κάθε φορά που θέλετε εσείς να τον καλέσετε! Το συναίσθημα δεν ανασύρετε από ένα ράφι όποτε εσείς είστε έτοιμοι, αντίθετα προκύπτει τη στιγμή που δεν το περιμένετε. Να κάνετε υπομονή και να απασχοληθείτε στο μεταξύ με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν.

ζωδια παρθένος
Η μέρα σήμερα σας καλεί να επιδείξετε τον εποικοδομητικό σχολιαστή που έχετε μέσα σας, αντί να ασκήσετε ψυχρή κριτική. Οι απόψεις σας θα έχουν μεγαλύτερη σημασία και αξία, όταν οι άλλοι μπορούν να τις ακούσουν ουσιαστικά. Αν συνεχίσετε να είστε επικριτικοί, όχι μόνο προκαλείτε όποιον έχετε απέναντί σας να αμυνθεί αλλά δεν θα θελήσει και κανείς να ζητήσει τις δικές σας συμβουλές στο μέλλον.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια ζυγός
Σήμερα να αναμένετε να μπει σε δοκιμασία η ικανότητά σας να κατανοείτε τους άλλους. Θα σας βοηθήσει πολύ αν έχετε τα μάτια και τα αφτιά σας ανοικτά, ώστε να αντιληφθείτε εκείνα τα λεπτά στοιχεία που θα σας επιτρέψουν να παραμείνετε στην σωστή πορεία. Μην επιτρέψετε σε διφορούμενα σχόλια να σας αποσπάσουν την προσοχή από τις πραγματικές προθέσεις ενός ατόμου.

ζωδια σκορπιός
Αν διατηρήσετε ανοικτό πνεύμα σε νέες ιδέες, η αγάπη θα βρεθεί στην αγκάλη σας! Οι περισσότεροι εκπρόσωποι του ζωδίου σας είναι ελεύθεροι επειδή είναι υπερβολικά αυστηροί στις απαιτήσεις τους για το τέλειο ταίρι. Σήμερα θα είναι καλό να επαναπροσδιορίσετε τα ζητούμενά σας από ένα έτερο ήμισυ, ξεφεύγοντας από τη λίστα θέσφατο που έχετε συντάξει.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια τοξότης
Έχει έρθει ο καιρός να διευρύνετε το σκεπτικό σας όσο αφορά την επιλογή συντρόφου. Μπορεί να φαίνεται να σας έλκει ένας συγκεκριμένος τύπος ανθρώπων, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι εσείς πρέπει να μείνετε προσκολλημένοι σε αυτό. Κάποιες φορές είναι απαραίτητο και πιο δημιουργικό να ανατρέπουμε λίγο τα πράγματα, συνειδητά.

ζωδια αιγόκερως
Σήμερα τα σχέδιά σας ενδέχεται να μην ακολουθήσουν την πορεία που θα θέλατε, όμως σε καμία περίπτωση μην θεωρήσετε ότι η μέρα σας πήγε χαμένη. Ανασκουμπωθείτε και πάρτε τα θέματά σας πάλι από την αρχή, με διαφορετική στρατηγική. Μάθετε από τα λάθη σας, διατηρήστε αισιόδοξη στάση και θα δείτε ότι όλα θα βρουν τον δρόμο τους πιο εύκολα.

ζωδια υδροχόος
Ενέχει πολλά στοιχεία η έννοια του «ελκυστικού», πέρα από την εμφάνιση και μόνο. Η αυτοπεποίθηση αλλά και η αίσθηση του χιούμορ τραβά πάντα πολύ μεγαλύτερη προσοχή, από εκείνους που αναζητούν πιο ουσιαστικές γνωριμίες. Αν δείξετε κι εσείς σήμερα τον ενθουσιασμό σας για τη ζωή, να είστε βέβαιοι ότι θα σας προσεγγίσουν πολλά άτομα που θα θέλουν να σας γνωρίσουν καλύτερα.

ζωδια ιχθύες
Σήμερα ανοίξτε μυαλό, μάτια και αφτιά στην αλλαγή, και σας αναμένουν εξαιρετικά αποτελέσματα! Όσο και να μην μπορείτε να ελέγξετε το μέλλον, οι καθημερινές πράξεις είναι αυτές που συμβάλουν στην διαμόρφωση του παρόντος. Να είστε ελαστικοί στις εναλλακτικές που αφορούν την αγάπη.

zwdia-zodia-astrologia-65