ζωδια για ελεύθερους 31/07 Δευτέρα

tayros-synastria

ζωδια για ελεύθερους 31/07 Δευτέρα

Ζωδια Κριος
Όταν τα κατοικίδιά σας συμπεριφέρονται καλά τα ανταμείβετε με μια λιχουδιά, σωστά; Τώρα λοιπόν, ήρθε η ώρα να κακομάθετε λίγο τον εαυτό σας. Τα τελευταία σας ερωτικά μπλεξίματα ήταν λίγο ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε αλλά η δική σας στάση ήταν το λιγότερο έντιμη και ειλικρινής. Μπράβο σας!

Ζωδια Ταυρος
Το να σας έρχονται πληροφορίες την πιο ακατάλληλη στιγμή, μπορεί να βγάλει εκτός ισορροπίας και μάλιστα δια παντός ακόμη και μια σχέση που τώρα ανθίζει. Τι μπορείτε να κάνετε; Αν δεν ήταν γραφτό της να προχωρήσει, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να φτιάξετε την κατάσταση.

 

Ζωδια Διδυμοι
Αυτό το άτομο εξιτάρεται με την ιδέα του «κυνηγού» – και η αλήθεια είναι ότι και εσείς απολαμβάνετε αυτό το παιχνίδι, τόσο ώστε να θέλετε να συνεχιστεί. Προχωρήστε, φλερτάρετε λίγο με τα μάτια σας και παραδοθείτε σε ένα φλερτ πιο παραδοσιακού τύπου.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Όπως και ένα διαμάντι, χρειάζεστε το κατάλληλο περιβάλλον για να αποκαλύψετε όλη την εσωτερική φλόγα που καίει μέσα σας. Συγκεντρώστε όλους σας τους φίλους και πηγαίνετε κάπου που θα σας ενθουσιάσει. Κάποιος θα σας προσέξει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ζωδια Λεων
Είναι λάθος να θέλετε τα καλύτερα πράγματα που έχει να σας προσφέρει αυτή η ζωή; Μόνο αν το κόστος που πρέπει να πληρώσετε για αυτά, είναι να προδώσετε τις προσωπικές σας αξίες. Αν κρίνετε όλες τις ερωτικές σας προοπτικές βάσει υλικών αγαθών, μάλλον σημαίνει ότι οι αξίες σας χρειάζονται μια μικρή τροποποίηση.

Ζωδια Παρθενος
Κανένα ζώδιο δεν είναι πιο ευγενικό ή οργανωτικό από εσάς αλλά αυτό που λίγοι άνθρωποι συνειδητοποιούν είναι πόσο γήινοι και αισθησιακοί είστε επίσης. Έχετε όλο το πακέτο. Κάποιο επερχόμενο ραντεβού θα το ανακαλύψει πολύ σύντομα.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Ζυγος
Και εκεί που πιστεύατε ότι ο έρωτας πέθανε – τουλάχιστον για εσάς, κάποιος έρχεται στη ζωή σας και σας κάνει πάλι να χαμογελάσετε. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα απλό γεγονός και η ζωή σας θα αλλάξει. Αρχίζετε να βλέπετε λίγο φως στην άκρη του τούνελ;

Ζωδια Σκορπιος
Ορκιστήκατε ότι δεν θα μπείτε ποτέ στον σκοτεινό κόσμο των διαδικτυακών ραντεβού ή δεν θα αφήσετε ποτέ τη μαμά σας να σας κανονίσει ραντεβού με αυτό τον γνωστό της χειροπράκτη. Αλλά ποτέ μην λέτε ποτέ – τα άστρα λένε ότι θα λάβετε απροσδόκητα οφέλη από απροσδόκητες πηγές.

Ζωδια Τοξοτης
Είστε ειδήμονες στο να πείθετε τους άλλους να φτάνουν όλο και ψηλότερα, αλλά τι γίνεται με τον εαυτό σας; Σκεφτείτε την ερωτική σας ζωή και τι πραγματικά εξυπηρετεί τις ανάγκες σας, αντί να εγκλωβίζεστε σε επαναλαμβανόμενες κακές καταστάσεις.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζωδια Αιγοκερως
Το να σταματήσετε να σκέφτεστε για τη δουλειά και απλά να χαλαρώσετε, είναι κάτι σπάνιο. Τα άστρα λένε ότι τώρα είναι η σωστή ώρα για να παραδοθείτε σε κάτι που σας ευχαριστεί. Δώστε πάλι ζωή στις κοινωνικές σας συναναστροφές και θα δείτε να συρρέουν όλο και περισσότερες ερωτικές προοπτικές.

Ζωδια Υδροχοος
Κάποιος πιθανός ερωτικός σύντροφος κάνει φασαρία για χατίρι σας. Εσείς ως μετριόφρονες και ταπεινοί που είστε, χαρακτηριστικό άλλωστε του ζωδίου σας, αισθάνεστε ότι πρέπει να τους το ξεπληρώσετε με κάποιο τρόπο. Μην το κάνετε! Κάνουν με την καρδιά τους αυτή τη χειρονομία τρυφερότητας. Δεχτείτε τη ευγενικά.

Ζωδια Ιχθυες
Μερικές φορές τίποτε δεν τακτοποιεί καλύτερα ένα δίλημμα, από μια παραδοσιακή λίστα με υπέρ κι κατά. Καθίστε κάτω, βρείτε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας – ή με κάποιο φίλο αν χρειάζεστε συντροφιά – και ανακαλύψτε τα προτερήματα και τα ελαττώματα αυτού του ωραίου τύπου/αυτής της χαριτωμένης κοπέλας.

zwdia shmera