ζωδια για ελεύθερους 31/08 Πέμπτη

ζωδια-προβλεψεις-33

ζωδια για ελεύθερους 31/08 Πέμπτη

Ζωδια Κριος
Το να αντιδράτε υπερβολικά όταν αναβάλλονται τα σχέδια σας για κάποιο ραντεβού, το μόνο που κάνει είναι να εντείνει μια κατάσταση που δεν θα έπρεπε να είναι έτσι. Δοκιμάστε μια χαλαρή προσέγγιση – αυτό θα σας βοηθήσει να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Ζωδια Ταυρος
Κάντε ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Δεν έχετε τη δυνατότητα να χάσετε άλλο χρόνο σε δοκιμές, βαρετές στιγμές ή άχρηστα σχόλια. Σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε και χρειάζεστε από μια ερωτική σχέση. Μετά βρείτε το.

 

Ζωδια Διδυμοι
Ένας λόγος για τον οποίο είστε σε θέση να διασκεδάζετε τόσο πολύ είναι ότι ξέρετε τι να κρατήσετε για τον εαυτό σας και τι να μοιραστείτε. Να το έχετε αυτό στο μυαλό σας στα επόμενα ραντεβού σας όταν μπείτε στον πειρασμό να προχωρήσετε και να τα πείτε όλα.

zodia-taro-45

Ζωδια Καρκινος
Κάθε στιγμή περνάτε τη διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στη φιλία και τον έρωτα όλο και περισσότερο. Αισθάνεστε άνετα με αυτό; Αφήστε τον πραγματικό σας εαυτό να βγει προς τα εμπρός και δηλώστε τι θέλετε από αυτή τη σχέση.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζωδια Λεων
Είστε χαρακτηριστική περίπτωση του συνδρόμου «το γρασίδι είναι πιο πράσινο”, της ιδέας ότι υπάρχει πάντα κάτι καλύτερο που σας λείπει. Το πρόσωπο με το οποίο βγαίνετε ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας; Περνάτε καλά μαζί; Λοιπόν, αυτό είναι το σημαντικό. Προσπαθήστε να μην ζηλεύετε την σχέση κάποιου άλλου.

Ζωδια Παρθενος
Ποιο είναι το μυστικό για να βρείτε τον έρωτα; Να γνωρίζετε ότι υπόκειται διαρκώς αλλαγές. Σας έχει περάσει ποτέ από το μυαλό ότι αν είστε κολλημένοι σε ένα μέρος, ίσως σημαίνει ότι ασυνείδητα θέλετε να μείνετε εκεί; Σκεφτείτε το.

Ζωδια Ζυγος
Το να μένετε εκτός δράσης στον έρωτα μπορεί και να είναι διασκεδαστικό – εξάλλου, μπορείτε να φάτε τα χοτ-ντογκ και να κάνετε αστεία σχόλια για τους παίκτες – αλλά ο μόνος τρόπος για να αφήσετε το σημάδι σας είναι τελικά να πάρετε μέρος στο παιχνίδι.

zwdia-768

Ζωδια Σκορπιος
Αυτή η νέα ερωτική προοπτική φαίνεται απολύτως τέλεια για εσάς, αλλά θα θέλατε ακόμα μερικές πληροφορίες. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη –είστε οι ερευνητές του ζωδιακού κύκλου. Κάνετε έναν ανεπίσημο έλεγχο του παρελθόντος τους και «ανακρίνετε» τους κοινούς σας φίλους.

Ζωδια Τοξοτης
Το να συνειδητοποιήσετε ότι βγαίνετε ραντεβού με το σωστό άτομο τη λάθος στιγμή μπορεί να είναι δύσκολο – αλλά να χαίρεστε που το είδατε κάλλιο αργά παρά αργότερα. Αφού περάσει λίγος καιρός, εσείς οι δύο μπορεί να καταλήξετε να είστε τέλειοι ο ένας για τον άλλον.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Ζωδια Αιγοκερως
Ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε τον έρωτα – αλλά με κάποιον που γνωρίζετε από πάντα. Επαναξιολογήστε τα τελευταία σας ραντεβού με μια πιο κριτική ματιά ή κοιτάξτε προσεκτικά τους μακροχρόνιους φίλους σας από μια ελαφρώς διαφορετική οπτική γωνία.

Ζωδια Υδροχοος
Η αστεία, ιδιόμορφη και αξιαγάπητη ευαισθησία σας ξέρει να εκτιμήσει καθετί εκτός της πεπατημένης, ειδικά σε ό,τι αφορά τον έρωτα. Να περιμένετε τα καλύτερα: Τα άστρα λένε ότι μια μικρή χειρονομία θα κερδίσει την καρδιά σας.

Ζωδια Ιχθυες
Γιατί να αποκαλύπτετε τα πάντα όταν το να είστε μυστηριώδεις είναι τόσο σέξι; Αυτό δεν σημαίνει ότι σκόπιμα προσπαθείτε να μπλέκετε τα πράγματα – σημαίνει απλά ότι γνωρίζετε την αξία της διακριτικότητας, ειδικά σε ό,τι αφορά τον έρωτα.