ζωδια για ελεύθερους 31/10 Δευτέρα

maxresdefault

ζωδια για ελεύθερους 31/10 Δευτέρα

ζωδια κριός
Αν έχετε κανονίσει ένα σπουδαίο ραντεβού για σήμερα με τη σφουγγαρίστρα και το ξεσκονόπανό σας, μην θλίβεστε γι’ αυτό. Είναι πολύ σημαντικό αυτή την περίοδο να έχετε τη φωλίτσα σας τακτοποιημένη και όμορφη. Ποτέ δεν ξέρετε ποια στιγμή θα σας προκύψει μια απρόβλεπτη επίσκεψη ή θα καλέσετε εσείς κάποιον

ζωδια ταύρος
Νιώθετε λίγο παραπάνω ευαίσθητοι απ’ όσο συνήθως τελευταία; Μην το εκλάβετε ως κάτι αρνητικό, γιατί ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Είναι εξαιρετικά θετικό που αποκτάτε επαφή με τα συναισθήματά σας αυτή την ιδιότροπη εποχή για τα άστρα. Έτσι θα βιώνετε και καλύτερα τον κόσμο γύρω σας, κι αυτό είναι πολύ ρομαντικό.

 

ζωδια δίδυμοι
Μήπως έχετε ανάγκη από κάποια συμβουλή όσο αφορά την προσωπική σας ζωή; Δεν είναι πολύ μακριά η πηγή που μπορεί να σας την προσφέρει. Κατ’ ακρίβεια, είναι αυτό το άτομο της οικογένειάς σας που πάντα του λέτε να κοιτάει τη δουλειά του και να μην ασχολείται μαζί σας! Ευκαιρία να αξιοποιήσετε το υπερβολικό του ενδιαφέρον – και να μην ξεχάσετε να το ευχαριστήσετε.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Η συναισθηματική έξαρση που σας είχε συνεπάρει τις τελευταίες μέρες, νιώθετε να αρχίζει να καταλαγιάζει επιτέλους. Τώρα μπορείτε να κοιτάξετε όσα αφορούν τη ρομαντική πλευρά της ζωής σας, με μια πιο λογική και πρακτική ματιά. Αφού ακούσατε τι έχει να πει η καρδιά σας, τώρα μελετήστε και τα γεγονότα.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Μην εκπλαγείτε αν ένα συγκεκριμένο άτομο σας προσεγγίσει λίαν συντόμως, αναζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή σας. Το αν θα τη δώσετε ή όχι, θα πρέπει να το σκεφτείτε πολύ σοβαρά – κι αν τη δώσετε θα πρέπει να είναι υπό τους δικούς σας όρους. Είναι καιρός να συμπεριφερθείτε συνετά, και να μην ξανακάνετε το ίδιο λάθος για δεύτερη φορά.

ζωδια παρθένος
Τα μάτια σας παίζουν παντού αυτή την περίοδο, και ήδη έχετε εντοπίσει ένα ή δύο ιδιαίτερα άτομα στους κύκλους σας. Δεν έχει σημασία αν τα γνωρίζετε αρκετά ή ελάχιστα, το σημαντικό είναι ότι τα άστρα σας καλούν να κάνετε τώρα τις κινήσεις σας. Η τύχη είναι με το μέρος των τολμηρών.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια ζυγός
Όσο έντονους ρυθμούς κι αν έχει το πρόγραμμά σας σήμερα, πρέπει να φροντίσετε να αφήσετε χρόνο για έναν αναζωογονητικό υπνάκο προς το απόγευμα και για μια διασκεδαστική έξοδο το βράδυ. Η ρομαντική ενέργεια που σας προσεγγίζει προς τις βραδινές ώρες, δεν πρέπει να περάσει ανεκμετάλλευτη.

ζωδια σκορπιός
Τα μικρά πράγματα θα είναι αυτά που θα επιφέρουν τη διαφορά στην ερωτική σας ζωή αυτή την περίοδο, γι’ αυτό φροντίστε να οργανωθείτε. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας από την κορυφή μέχρι τα νύχια, κάντε το κούρεμα που σκέφτεστε τόσο καιρό, τακτοποιήστε το σπίτι σας και προγραμματίστε τις βραδινές εξόδους σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Δεν αποκλείεται αυτή την περίοδο να σας χαλάει τη διάθεση το ενδιαφέρον που σας δείχνει ένα συγκεκριμένο άτομο. Αφιερώστε λίγο χρόνο να εντοπίσετε την αιτία γι’ αυτό. Μήπως κάπου ελλοχεύει μια άρνησή σας να ενταχθείτε σε έναν ιδιαίτερο κύκλο που δεν σας αρέσει;

ζωδια αιγόκερως
Αυτή την περίοδο θα πρέπει να οργανώσετε επιμελώς τις επερχόμενες κοινωνικές σας δραστηριότητες. Προσθέστε σε αυτές και κάποιες διασκεδαστικές ενασχολήσεις, με άτομα που συμπαθείτε ιδιαίτερα από το φιλικό αλλά και το οικογενειακό σας περιβάλλον. Αυτή η πρόνοια θα σας εντάξει πολύ πιο εύκολα σε κύκλους με ανθρώπους που μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα.

zwdia-zodia-astrologia-65

 

ζωδια υδροχόος
Έχετε τη διάθεση να διευρύνετε την επικοινωνία με ένα ιδιαίτερο άτομο, όμως δεν βλέπετε να υπάρχει σπουδαία ανταπόκριση. Ενώ εσείς είστε έτοιμοι να δείξετε το γνήσιο ενδιαφέρον σας, δεν είστε βέβαιοι αν αυτό είναι αμοιβαίο. Αν νιώθετε να υπάρχει ένας δισταγμός, πρέπει να αναζητήσετε τα βαθύτερα αίτια πριν προχωρήσετε.

ζωδια ιχθύες
Η συνήθως δεκτική και κοινωνική ιδιοσυγκρασία, φαίνεται να έχει κάνει μια πιο επικριτική και αναλυτική στροφή τον τελευταίο καιρό. Αξιοποιήστε αυτή την συγκυρία, για να αναθεωρήσετε με ρεαλισμό τις ρομαντικές σας προθέσεις. Μια βόλτα στα μαγαζιά θα σας βοηθήσει να αδειάσετε το μυαλό σας και να καταλήξετε σε αυτά που έχετε πραγματικά ανάγκη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66