ζωδια για ελεύθερους 31/12 Σάββατο

astrologia-ilios-skorpios-23.10.14

ζωδια για ελεύθερους 31/12 Σάββατο

ζωδια κριός
Δώστε σημασία στα πικάντικα υπονοούμενα που θα συναντήσετε σήμερα, ενώ θα περιδιαβαίνετε τις κοινωνικές σας σελίδες στο διαδίκτυο. Διαβάστε ξανά και κάποια μηνύματα που περάσετε γρήγορα χθες. Μην εκπλαγείτε αν προβάλλει μπροστά σας κάτι εξαιρετικό!

ζωδια ταύρος
Οι πάντες δηλώνουν τον ενθουσιασμό τους για το νέο σας ταίρι, όμως εσείς δεν συμμερίζεστε ακόμη τις απόψεις τους. Θα είναι συνετό να μην επηρεαστείτε αυτή την περίοδο από τις θετικές κρίσεις, για να μην πέσετε σε παγίδες. Μόνο εσείς μπορείτε να κρίνετε το παρόν σας, έχοντας πάντα στο μυαλό σας ότι τίποτα δεν είναι μόνιμο.

 

ζωδια δίδυμοι
Αξιοποιήστε τη δημιουργικότητά σας και το οργανωτικό σας μυαλό στον τομέα της προσωπικής σας ζωής σήμερα. Καθαρίστε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, ανανεώστε τα προφίλ σας στα κοινωνικά δίκτυα, αναζητήστε νέα μέρη για να συναντήσετε καινούργιους ανθρώπους.

zodia-taro-45

ζωδια καρκίνος
Σας παιδεύει ένα συγκεκριμένο θέμα αυτές τις μέρες, και τρέφετε ελπίδες ότι θα καταφέρετε να γίνετε κατανοητοί με σήματα καπνού και με χειρονομίες. Το πρόβλημα είναι ότι κανείς δεν σας δίνει σημασία! Αφήστε τα νοήματα και μιλήστε ευθέως για τις προθέσεις σας. Ρισκάρετε πάρα πολλά όταν στηρίζεστε σε νύξεις.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Είναι πολύ πιθανό σήμερα να βρεθείτε στο μέσο ενός ρομαντικού μπερδέματος του τύπου «εγώ είπα αυτό – εσύ είπες το άλλο». Ακόμη κι αν εσείς γνωρίζετε την αλήθεια, προτιμήστε να μην εμπλακείτε για να μην προσθέσετε λάθη στη φωτιά του κουτσομπολιού. Έτσι θα δείξετε και πόσο έμπιστοι είστε.

ζωδια παρθένος
Το εργασιακό περιβάλλον θα πάρει φωτιά σήμερα! Να αναμένετε ότι θα βρεθείτε με ένα βουνό καθηκόντων, που ίσως να χρειαστούν και πολλές ώρες υπερωριών. Τα άστρα όμως είναι με το μέρος σας, γι’ αυτό μην εκπλαγείτε αν πρέπει να συνεργαστείτε με το νέο αντικείμενο του πόθου στη δουλειά!

ζωδια ζυγός
Όσο κι αν από φύση σας είστε γενναιόδωροι χαρακτήρες, σήμερα πρέπει να βάλετε όρια στα υπάρχοντά σας. Πολλοί έχουν την τάση να μην σας εξοφλούν τα χρέη τους ή να μην σας επιστρέφουν πράγματα που δανείστηκαν. Δεν έχετε κανένα λόγο να δειλιάζετε να ζητήσετε αυτά που σας ανήκουν. Θα κάνει καλό και στην αυτοεκτίμησή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια σκορπιός
Σήμερα ασχοληθείτε με τη δυναμική της οικογένειάς σας. Το πιο πιθανό είναι να υπάρχουν ανικανοποίητες ανάγκες στις σχέσεις εντός του σπιτιού, οι οποίες χρειάζονται πολλή δουλειά από μέρους σας. Πρέπει να πάρετε απόφαση και να βάλετε όρια σε κάποιες συμπεριφορές, προκειμένου να προχωρήσετε παρακάτω. Σε αντίθετη περίπτωση, θα συνεχίσετε να ζείτε μέσα στα ίδια λάθη.

ζωδια τοξότης
Είστε στο μεταίχμιο ενός σημαντικού ορόσημου για τη ζωή σας. Η απόφασή σας θα έχει τη δυναμική να σας καθηλώσει ή να σας εκτοξεύσει σε κάτι που δεν θεωρούσατε καν εφικτό! Κατανοείτε ότι η σύνεση είναι ο καθοριστικός παράγοντας τώρα, γιατί με ένα στραβοπάτημα θα καταστραφούν όλα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια αιγόκερως
Κρατήστε μια απόσταση σήμερα από το άτομο που σας ενδιαφέρει και αποφύγετε να παρασυρθείτε να περάσετε τη γραμμή που θα θέσετε στον εαυτό σας. Σίγουρα κάτι σιγοκαίει, όμως χρειάζεται το χρόνο του για να δώσει το «άρωμά» του. Αφήστε το σε χαμηλή φωτιά… και θα το απολαύσετε περισσότερο στη συνέχεια!

ζωδια υδροχόος
Σήμερα θα νιώσετε συναισθηματικά δεμένοι με κάποια άτομα. Μην διστάσετε να εκφράσετε τις σκέψεις σας και όσα νιώθετε, γι’ αυτούς που κρατούν τα κλειδιά της καρδιάς σας. Εξάλλου όσο πιο ευάλωτοι δείχνετε, τόσο πιο ακαταμάχητοι και ελκυστικοί γίνεστε!

ζωδια ιχθύες
Κρατήστε ανέμελο ύφος στη διάρκεια της συζήτησης που θα έχετε σήμερα με ένα ιδιαίτερο άτομο. Δεν υπάρχει λόγος να αναφέρεστε σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Έχετε μια σχέση που τη διέπει η διασκέδαση, θα την χαλάσετε με τη βαριά φιλοσοφία!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia