ζωδια για ελεύθερους 4/05 Τετάρτη

imerisies-21214

ζωδια για ελεύθερους

ζωδια κριός
Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον, όμως εσείς μπορείτε να ελέγξετε το παρόν με τις πράξεις σας. Καλό θα ήταν να επιλέγετε πιο έξυπνα τα άτομα με τα οποία βγαίνετε, γιατί δεν υπάρχει χρονικό όριο στην ευτυχία. Αφήνετε τον χρόνο να κυλά πριν παραδώσετε την καρδιά σας στα χέρια ενός ατόμου.

 

 

ζωδια ταύρος
Δεν είναι κατάλληλη η εποχή για να φανείτε άτολμοι. Αφήστε ελεύθερο τον άγριο εαυτό σας, φτάστε σε υπερβολές! Δικαιούστε ενίοτε να είστε άναρχοι και να δείχνετε στους άλλους για πόσα είστε ικανοί. Κάντε το περιβάλλον σας να κρατά την ανάσα του όσο σας βλέπει να ξεχωρίζετε από τον σωρό.

ζωδια δίδυμοι
Σήμερα η μέρα σας καλεί να αφιερώσετε χρόνο στη συγκέντρωσή σας, σχετικά με ένα ρομαντικό στόχο που θέλετε να πετύχετε. Όταν εστιάζετε τις βαθύτερες σκέψεις σας σε ένα θετικό αποτέλεσμα, το πιο πιθανό είναι να καταφέρετε να το πραγματώσετε. Και αυτή θα είναι μια πολύ γλυκιά προφητεία, αφού αφορά την αγάπη!

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια καρκίνος
Όταν έχετε μπροστά σας να χειριστείτε μια διαφωνία, προσπαθήστε να αξιοποιείτε την εξυπνάδα σας και όχι τα συναισθήματά σας. Όσο περισσότερο κεντρίζετε τα νεύρα σας, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να σκεφτείτε καθαρά και αμερόληπτα. Καλό είναι να μετράτε πολύ τις λέξεις που θα ξεστομίσετε, για να μην πείτε κάτι που θα μετανιώσετε.

ζωδια λέων
Αν δεν σας αρέσει η πορεία που έχει πάρει η ερωτική σας ζωή (ή η ανυπαρξία της…), ίσως χρειάζεται να αλλάξετε τον τρόπο έλξης του θεού έρωτα προς το μέρος σας. Μη διστάσετε να δοκιμάσετε τις ηλεκτρονικές σελίδες γνωριμιών ή να ζητήσετε από φίλους να σας κανονίσουν κάποιο ραντεβού στα τυφλά. Ό,τι κι αν σκεφτείτε να κάνετε, σήμερα πρέπει να βρείτε νέους τρόπους προσέγγισης.

ζωδια παρθένος
Να αναμένετε σήμερα ότι η ρουτίνα σας θα αλλάξει προς το καλύτερο. Επιδείξτε ελαστικότητα σε ότι αφορά τα χρονικά σας περιθώρια και τα καθήκοντα που έχετε αναλάβει. Θα καταφέρετε να αποφύγετε τους πανικούς, αν πάντα έχετε κάποιες εναλλακτικές λύσεις έτοιμες.

ζωδια ζυγός
Η εποχή είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για να επιλέξετε κάποιο νέο τρόπο προσέγγισης της προσωπικής σας ζωής. Θα είναι συνετό για εσάς να αλλάξετε την συνήθη τακτική σας, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να απευθυνθείτε σε άτομα του φιλικού σας κύκλου για συμβουλές ή σε ειδικούς για θέματα ζευγαριών.

ζωδια σκορπιός
Σήμερα αφήστε χώρο στο μυαλό σας για να δεχθεί νέες ιδέες. Ίσως η λύση στο πρόβλημα που σας απασχολεί, να βρίσκεται σε μια αντισυμβατική πρόταση. Μην απορρίψετε τίποτα πριν το δοκιμάσετε, γιατί τα ρίσκα ενίοτε αποδίδουν πολύ περισσότερα από όσα φαντάζεστε.

ζωδια τοξότης
Σήμερα θα σας είναι πολύ εύκολο να γνωρίσετε νέα άτομα, ακόμη και ενώ περιμένετε να πάρετε τον καφέ σας για να ξεκινήσετε τη μέρα σας! Συστηθείτε σε καινούργιους συνεργάτες, μιλήστε σε γείτονες που συναντάτε στην υπεραγορά. Το μόνο που θα σας χρειαστεί, είναι να είστε ανοικτοί και ειλικρινείς.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια αιγόκερως
Ποιο είναι το όραμά σας όσο αφορά το μέλλον σας στο ρομάντζο; Περιλαμβάνει τον γάμο ή θα προτιμούσατε μια σχέση χωρίς τόσο ακραίες δεσμεύσεις; Καλό είναι να έχετε ξεκάθαρη την εικόνα όσων θέλετε από την αγάπη, πριν έρθετε πολύ κοντά με λάθος άτομα.

ζωδια υδροχόος
Η εξυπνάδα σας είναι ένα στοιχείο που εκτιμάται πολύ, ακόμη κι αν εσείς δεν τον έχετε καταλάβει. Το περιβάλλον σας θαυμάζει ιδιαίτερα την προσωπικότητά σας, ιδιαίτερα το πάθος που έχετε να είστε οι καλύτεροι. Μπορείτε να χαρείτε ελεύθερα για τα πρόσφατα επιτεύγματά σας, ο προβολέας είναι πάνω σας!

ζωδια ιχθύες
Δεν είναι καθόλου αφελής συνήθεια να ονειροπολείτε για το μέλλον σας. Οραματιστείτε τον εαυτό σας με ένα άτομο που σας αγαπά γι’ αυτό που είστε, γιατί είναι ο καλύτερος τρόπος να προσεγγίσετε αυτό ακριβώς που ζητάτε. Ειδικά σήμερα, παραμείνετε θετικοί και ρεαλιστικοί για το έτερο ήμισυ που επιθυμείτε.