ζωδια για ελεύθερους 5/05 Πέμπτη

imerisies-18314

ζωδια για ελεύθερους

ζωδια κριός
Οι εικόνες που έχετε για το παντοτινά ευτυχισμένο ζευγάρι, ενδέχεται να θολώνουν κάπως την κρίση σας όσο αφορά τα άτομα που επιλέγετε να βγαίνετε ραντεβού. Είναι πολύ φυσικό να βάζετε τα κριτήριά σας, αρκεί μόνο αυτά να εμπίπτουν στη σφαίρα του ρεαλισμού.

 

 

ζωδια ταύρος
Οι αγώνες ισχύος δεν έχουν καμία θέση στις φιλίες. Σήμερα πρέπει να συνειδητοποιήστε τη διαφορά ανάμεσα στο να εκφράζετε τη γνώμη σας και στο να πιέζετε φιλικά σας άτομα να πάρουν το μέρος σας. Πρέπει να ξεπεράσετε την ανάγκη σας να έχετε πάντα εσείς και μόνο δίκιο.

ζωδια δίδυμοι
Κάποιο άτομο του στενού φιλικού σας κύκλου επηρεάζεται ιδιαίτερα από τα σχόλιά σας, γι’ αυτό πρέπει σήμερα ειδικά να φροντίσετε να ελαττώσετε τον σαρκασμό σας. Δώστε τις συμβουλές σας ατόφιες, χωρίς να τις στολίσετε με ευφυήματα. Δεν πρέπει ποτέ να υποτιμάτε την όποια ισχύ σας να επηρεάζετε έναν φίλο.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια καρκίνος
Ενώ εσάς φαίνεται να σας επηρεάζει ένα σοβαρό θέμα, σήμερα ίσως προσέξετε ότι τα άτομα του φιλικού σας κύκλου είναι απόντα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν νοιάζονται για εσάς ή για τα αισθήματά σας. Ίσως απλά η συγκεκριμένη συζήτηση να τους φέρνει σε άβολη θέση. Δεν αξίζει τον κόπο να έρθετε σε ρήξη γι’ αυτό.

ζωδια λέων
Πρέπει να μάθετε να είστε προσαρμοστικοί σε ό,τι αφορά το ρομάντζο. Ίσως η λίστα σας με τις απαιτήσεις που έχετε από ένα ταίρι, να είναι εκείνοι που σας αποστερεί τη σχέση που σας αξίζει. Αν δεν προτίθεστε να συναντάται μόνο εικονικούς ανθρώπους, καλό θα ήταν σήμερα να επανεξετάσετε τα κριτήριά σας.

ζωδια παρθένος
Κάποιες φορές είναι πιθανό να υπάρχει τάξη στο χάος. Εξάλλου αυτή ακριβώς είναι η αίσθηση, όταν κάποιος ξεμυαλίζετε από τον έρωτα! Ξεχάστε τις συνήθειές σας να έχετε έλεγχο επί παντός επιστητού και αφεθείτε να σας οδηγήσει η κάθε μέρα οπουδήποτε. Ενδώστε στην αναρχία!

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια ζυγός
Σήμερα η μέρα είναι ιδανική για να δείξετε τον εαυτό σας υπό το καλύτερο φως. Αφιερώστε χρόνο για να ανανεώσετε τα προφίλ σας στα κοινωνικά δίκτυα, βάζοντας κάποια σέξι φωτογραφία και πικάντικα στοιχεία για τον εαυτό σας. Φανταστείτε ότι είστε ότι πιο καυτό υπάρχει σε όλο το διαδίκτυο!

ζωδια σκορπιός
Η ριζική επίλυση προβλημάτων μπορεί να αναδυθεί ακόμη κι από μόνη της, αν δώσετε έστω και για λίγο την ευκαιρία. Ξεφορτωθείτε τις αναστολές σας και αφήστε την άγρια πλευρά σας να πάρει ρίσκα. Θα επιστρέψετε στον υπεύθυνο και λάτρη των κανόνων εαυτό σας κάποια άλλη στιγμή. Τώρα η εποχή απαιτεί από εσάς να πάρετε δραστικά μέτρα!

ζωδια τοξότης
Σήμερα θα έχετε εξαιρετική επαφή με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Αξιοποιήστε αυτή την ευκαιρία για να συζητήσετε μαζί τους τις προοπτικές κάποιων νέων συναντήσεων με ιδιαίτερα άτομα. Για να διευρύνετε τις ρομαντικές σας πιθανότητες, θα πρέπει να είστε διατεθημένοι να πάρετε κάποια ρίσκα.

ζωδια αιγόκερως
Σήμερα θα κληθείτε να σκεφτείτε σοβαρά την αλλαγή της προσέγγισής σας όσο αφορά την αναζήτηση συντρόφου. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξετε δραστικά τις πρακτικές σας, απλά να αναθεωρήσετε το ύφος σας εντάσσοντας λίγη ποικιλία. Το καθετί διαφορετικό που θα κάνετε, θα λειτουργήσει υπέρ σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια υδροχόος
Έχετε το χάρισμα να εμπνέετε και να καθοδηγείτε νεωτεριστικά τους άλλους. Σήμερα θα κληθείτε να αξιοποιήσετε αυτό το ταλέντο σας για καλό σκοπό, αφού υπάρχουν φιλικά άτομα του κύκλου σας που χρειάζονται λίγη ενθάρρυνση για να επιτύχουν τους στόχους τους. Δώστε τους αυτή την ώθηση για να συνεχίσουν την πορεία τους.

ζωδια ιχθύες
Είναι δύσκολο να προσηλωθείτε στο στόχο σας όσο αφορά τη σχέση σας, όσο εργάζεστε τόσο και έχετε εντάξει στη ζωή σας πολλές άλλες δραστηριότητες. Αν πραγματικά θέλετε να βρείτε ένα ταίρι, πρέπει να διαθέσετε χρόνο από το πολυάσχολο πρόγραμμά σας. Τότε θα δείτε την επιμονή σας να αποδίδει καρπούς.