ζωδια για ελεύθερους 6/05 Παρασκευή

astrologia-evdomadas

ζωδια για ελεύθερους

ζωδια κριός
Δώστε προσοχή στα όνειρά σας αυτή την περίοδο, για να εντοπίσετε στοιχεία για τι το θέλει να σας πει το υποσυνείδητό σας. Συχνά καταπιέζουμε επιθυμίες χωρίς να το καταλάβουμε. Πρέπει να πάψετε να εκλογικεύετε τα πάντα και να αφήσετε λίγο πιο ελεύθερη την φαντασία σας.

 

 

ζωδια ταύρος
Το ότι δεν έχετε μια σχέση αυτή την εποχή, δεν σημαίνει ότι πρέπει να πηγαίνετε μόνοι στις διάφορες κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Καλέστε να σας συνοδεύσει ένα φιλικό σας άτομο, που ξέρετε ότι διασκεδάζετε μαζί του. Περάστε όμορφα χωρίς να έχετε την πίεση ότι πρέπει να είστε οι τέλειοι συνοδοί.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια δίδυμοι
Σήμερα αναδείξτε την δημιουργική σας πλευρά, προκειμένου να εντυπωσιάσετε ένα άτομο του περιβάλλοντός σας που σας θαυμάζει. Αποφύγετε να λειτουργήσετε βάσει της πεπατημένης. Χρησιμοποιήστε τη ζωηρή φαντασία σας για να κάνετε κάτι ιδιαίτερα διασκεδαστικό για όλα τα άτομα που βρίσκονται γύρω σας. Όσο πιο καλλιτεχνική είναι η δραστηριότητα, τόσο το καλύτερο.

ζωδια καρκίνος
Όταν έχετε την αίσθηση ότι η διάθεσή σας είναι πεσμένη, το καλύτερο τονωτικό είναι να προσφέρετε βοήθεια σε άλλους. Υπάρχει πολύς κόσμος ολόγυρα που έχει ανάγκη την κατανόηση και την φροντίδα σας. Όταν αισθανθείτε γνήσια χρήσιμοι, τα προβλήματα που βαραίνουν την καρδιά σας θα ελαφρύνουν.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια λέων
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βγαίνετε εκτός εαυτού, επειδή ένα άτομο σας ασκεί εποικοδομητική κριτική. Κανείς δεν είναι τέλειος, ούτε καν εσείς. Οι συμβουλές προσφέρονται για να βοηθηθεί κάποιος να βελτιώσει τη ζωή του, όχι για να του εντείνουν την ανασφάλεια. Ακούστε όσα θέλουν να σας πουν άτομα που νοιάζονται πραγματικά για εσάς, και έχετε όλο το περιθώριο και το δικαίωμα να αποφασίσετε μετά τι σας ταιριάζει και τι όχι.

ζωδια παρθένος
Τα προβλήματα σχέσεων έχουν έναν ιδιόρρυθμο τρόπο να αναδύονται τις χειρότερες στιγμές! Συζητήστε με άτομα του φιλικού σας κύκλου ζητώντας συμβουλές για το πώς να διατηρήσετε μια ουσιαστική προοπτική, χωρίς να σας κατακλύζει το δράμα. Ίσως η καλύτερη θεραπεία στο πρόβλημά σας να είναι ο χρόνος.

ζωδια ζυγός
Μην αναστατώνεστε αν τα πράγματα δεν προοδεύουν όσο γρήγορα θα θέλατε, με το ιδιαίτερο άτομο που σας απασχολεί. Όλα τα ρομάντζα θέλουν τον χρόνο τους για να φουντώσει η φλόγα. Το τελευταίο που θα θέλατε, είναι να βιώσετε ένα πάθος που θα σβήσει όσο γρήγορα άναψε. Η σταθερή φλόγα είναι πάντα η ιδανική.

ζωδια σκορπιός
Ίσως είστε πολύ κοντά στην πραγματοποίηση του ονείρου σας, να βρείτε το τέλειο ταίρι. Όσο περισσότερο κυκλοφορείτε σε κοινωνικές εκδηλώσεις, τόσο πιο γρήγορα θα εντοπίσετε το πιθανό σας έτερο ήμισυ που θα θέλει να μάθει τα πάντα για εσάς.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια τοξότης
Η εποχή είναι ιδανική για να διευρύνετε τους ρομαντικούς σας ορίζοντες, προσεγγίζοντας άτομα που δεν ταιριάζουν απόλυτα στον συνήθη «τύπο» σας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μένετε προσηλωμένοι στο ίδιο πρότυπο ατόμων. Είναι καιρός να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο.

ζωδια αιγόκερως
Ένα άτομο του φιλικού σας κύκλου θέλει με μεγάλη του χαρά να σας δώσει τα φώτα του όσο αφορά την ερωτική σας ζωή. Ζητήστε του συμβουλές για τα σημεία που ενδέχεται να βρείτε ενδιαφέροντα αδέσμευτα άτομα που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας. Αν είστε ανοικτοί απέναντι σε κάθε πρόταση, ίσως βρεθείτε ζευγαρωμένοι πριν το καταλάβετε!

ζωδια υδροχόος
Σήμερα ίσως παρεκκλίνετε του προγράμματός σας, εξαιτίας ενός νέου ενδιαφέροντος ατόμου που θα μπει στο περιβάλλον σας. Προσπαθήστε να μην χάσετε την προσήλωσή σας στις υποχρεώσεις σας, γιατί διαφορετικά δεν θα τις ολοκληρώσετε ποτέ! Όταν θα έχετε διεκπεραιώσει όσα πρέπει, θα έχετε όλο τον χρόνο και την διάθεση να φλερτάρετε.

ζωδια ιχθύες
Σήμερα η μέρα απαιτεί από εσάς να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει να προβείτε σε κάποιες αγορές ή να φροντίσετε το σώμα και το πνεύμα σας σε ένα σπα χαλάρωσης. Δεν είναι κατάλληλη η στιγμή για να σας απασχολήσουν άλλοι, απολαύστε τον εγωκεντρισμό σας!